TALLENE BAK FOLKEAKSJONEN NEI TIL MER BOMPENGER. (A)

Vil folke-epidemien FNB slå til i Oslo også?

1
1756

Partiet «Folkeaksjonen nei til mer bompenger» har blitt rene folkebevegelsen.

Det har frem til nå vært bred politisk enighet om bompengestasjoner og økte bompengesatser. Ikke bare fordi bompenger er statens melkeku, men det viser seg også at det er en lukrativ biinntekt for mange av våre politikere.

I 2014 ble så ble partiet «Folkeaksjonen nei til mer bompenger»(FNB) stiftet av Frode Myrhol etter at den nye bompakken (som gir en ekstraregning på opp til 36.000 kr. i året pr. bil) ble vedtatt uten at det hadde blitt foretatt en eneste konsekvensutredning i forhold til hva dette vil ha å si for befolkningen, institusjoner, næringsliv og frivillig arbeid, deriblant idretten.

I fjor i juni leste vi at partiet hadde planer om å loppe de større partiene for velgere. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (FRP) kalte partiet en døgnflue og fryktet dem ikke. Han tok veldig feil… Nesten ett år senere viser målingene at partiet er i ferd med å oppnå målet sitt og både bomstasjoner og politikere med sugerør i bompenge-systemet lever farlig.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent allerede kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

Kommentarer er stengt.