TALLET 13 OG MÅNEBLODET. Sett pris på gudinnen i deg, uansett alder!

Kvinner var i tidligere tider hellige på grunn av menstruasjon.

9
7618

Verden er fortsatt sterkt påvirket av myter om mense-blodet, og de fleste tenker på menstruasjonen med gru. 

Det mange ikke vet, er at det hellige blodet brukes  i stamcelle-behandling hvor man helbreder alle slags mulige sykdommer og syndromer.  

I dag finnes det blodbanker du kan sende inn gudinne-blodet ditt til.

msc
Cryo Cell International er en Amerikansk menseblodbank.

I denne artikkelen kan du lese mer om:

 • Menseblod og stamcelleterapi
 • Gudinnens skjulte historie
 • Hellig seksualitet og prostitusjon
 • Måneblodet – Gudenes elixir
 • Krigene på jorden , et resultatet av menns forsøk på å forstå og erobre blodets makt?
  Det forskes mye rundt om i verden på hvilke sykdommer stamceller kan hjelpe mot.
  Det forskes mye rundt om i verden på hvilke sykdommer stamceller kan hjelpe mot.

  Menseblod og stamcelleterapi – gammel livskunst blir som ny?

  Stamcelleterapi omtales som fremtidens teknologi. Det er stamceller i kvinners menstruasjonsblod, og det brukes i stamcelleterapi.

  Nyheten om at stamceller som finnes i menstruasjonsblod  brukes i behandlinger for hjerneslag, Alzheimers sykdom, Lou Gehrigs sykdom, eller amyotrofisk lateral sklerose, setter kvinners menstruasjonsblod- og syklus i et litt annet lys.

  • Menstruasjonsblod viser seg å være svært oksygenrikt, det er reneste blod som finnes og det er bærer av dekodet DNA.
  • Blodet kan nære og holde liv i planter, det akselererer planters vekst og mat osv.
  • Stamceller har evnen til å reparere og fornye byggesteiner i kroppen.
  • Stamceller kan hentes fra flere kilder, blant annet foster, benmarg og menstruasjonsblod.
  • Bruk av embryonale stamceller har utløst etisk debatt, og menstruasjonsblod er en lettere tilgjengelig kilde til stamceller.
  • Stamceller har evnen til å forvandle seg til ulike typer celler.
  • Fordi cellene er «immunologisk umodne,« er de i en transplantasjon i stand til å bidra til at celler overlever.
  • Cellene deler seg nesten hvert 24. time.
  • Friskt menstruasjonsblod fra en førstegrads slektning som f.eks. mor kan bli isolert, bearbeidet og bevart for å bli brukt til å kurere et bredt spekter medisinske lidelser og sykdommer som ryggmargsskade, hjerneslag, brannskader, arvelige metabolske lidelser, Alzheimers, akutt leukemi, osteoporose, refraktær anemi, leddgikt , hjertesykdom og diabetes.
  • Forskere jobber i dag med håp om at stamceller skal kunne kurere uhelbredelig kreft.
  • Menseblodet har et høyt innhold av melantonin, hormonet man finner igjen i lykkepiller. Melantonin øker serotonin-produksjonen i hjernen, og derfor behandler man depresjoner med melantonin. Kanskje dette er årsaken til at kvinner blir deprimert og får PMS? De gir fra seg sitt eget lykkehormon når de menstruerer.

  Litt historie

  Kvinner menstruerer 13 ganger i løpet av et år.
  Kvinner menstruerer 13 ganger i løpet av et år.

  I tidligere tider ble den guddommelige feminine kraft hedret gjennom oldtidens gudinne-religioner. Den første kalender man møter på i oldtidens gudinnetempler, er månekalenderen.

  Mennesker fulgte den naturlige kosmiske kalenderen med 13 måneder, og de feiret de skiftende årstidene på jorden. Menstruasjonssyklusen følger naturens rytmer finner fordi kvinners 1 årige menstruasjonsyklus er å finne igjen i månens sykluser gjennom et år som er 13.

  I Norden ble fredag den 13. i tidligere tider sett på som en lykkedag fordi fredag var kjærlighetsgudinnen Frejas dag. Tallet 13 var et tall sentralt i tradisjoner innenfor hellig geometri, fordi tallet reflekterer et geometrisk mønster som eksisterer i mennesket, naturen, og i hele kosmos. Menneskeblodet viser seg også å være fullt av geometriske mønstre og design.

  Vi var ”på nett” med resten av universet. Hva skjedde?

  Det ser ut til at på et eller annet tidspunkt så tippet vektskålen, og alfa-mannen glemte sin mor og opphøyde seg selv til skaper.

  I vår tid er det meste opp ned og bak frem, vi har bevisst blitt manipulert vekk fra universets og naturens sykluser.

  Den maskuline gud elsker krig, og hans budskap har skapt splid mellom mennesker.
  Den maskuline gud elsker krig, og hans budskap har skapt splid mellom mennesker.

  Gudinnens skjulte historie

  Det er funnet hundretusenvis av gudinne-figurer i alle størrelser opp gjennom tidene. Hvorfor er ikke disse med i historiebøkene? Fordi de ikke passer inn i den patriarkalske myte med mannen som hersker gjennom alle tider, fra steinalderen og frem til i dag?

  Den maskuline gud elsker krig, og hans budskap har skapt svært mye splid mellom mennesker. Paven og co. overtok mange av gudinnenes myter for så å slette alle spor. De brente ned biblioteker, bøker og mennesker for å bli eneveldig.

  Denne vranglæren forpester også i dag våre liv, hvor vold og undertrykkelse av kvinner er dagligdags og hvor menn tvinges til å ikke vise følelser. De fleste av dagens praktiserende religioner hyller disse verdiene, selv om de praktiseres på forskjellige måter.

  I middelalderen oppfordret kirken menn til å å slå sine kvinner slik at de ikke skulle ende i skjærsilden. Prestene viste menn også hvilke redskap som var best å straffe kvinner med. Redskap som ikke gjorde så mye skade at kvinnene ikke kunne utføre sine plikter. Først på 1900-tallet ble det forbudt med vold mot kvinner.

  I den eldste kjente skapelses-beretning, skaper gudinnen menneskene av «Adamah». Dette er leire blandet med Gudinnens mensesblod, som så gudinnen puster liv i.

  Denne myten går igjen i hele Midtøsten Ribbeins-historien fra bibelen stammer egentlig fra gudinnehistorier hvor gudinnen skapte barn av moderens ribbein.

  Under inkvisitionen, som egentlig var en brutal religionskrig, ble mennesker som dyrket gudinnene erklært kjettere og forfulgt og torturert. Under tortur tilsto de merkelige forbrytelser som kirkens fedre selv hadde diktet opp for å sverte gudinne-religionene.En utbredt form for tortur var f.eks. å rive huden av mennesker med glødende tang. Ikke særlig hyggelig.


  For å unngå kirkens vold, gikk gudinnereligionen til grunne eller under jorden.
  For å unngå kirkens vold, gikk gudinnereligionen til grunne eller under jorden.

  Hellig seksualitet og prostitusjon

  Prostituert betyr stedfortreder, og kvinnelige prestinner var stedfortredere for gudinnen. Kvinner var stolt av å være prostituerte, og ble høyt respektert i den Babylonske kultur.

  Dan Browns roman,»Da Vinci-koden» er på solid historisk grunn når den hevder at den jødisk-kristne tradisjon har undertrykt gudinne-tilbedelse og seksuell mystikk.

  Når St. Paulus la ut på sine misjonær-reiser i det første århundre, ble mange av Vestens hedenske templer fylt med prostituerte. Korint-tempelet til gudinnen Afrodite hadde visstnok mange tusen prostituerte. Prostitusjon ble ansett sosialt respektabelt og religiøst rensende. Utroskap derimot, var straffbart fordi det var en økonomisk forseelse å ta en annens eiendom (kone).

  Gudinnen Diana
  Gudinnen Diana

  I dag har vi «Red light» distrikter i mange av verdens storbyer. Imidlertid mangler innslaget om religiøs hellighet omkring seksualitet.

  I flere tiår har andre religiøse bevegelser som tantra, gudinne-åndelighet forsøkt å gi kreditt til sex utenfor ekteskapet. 

  På 1970 og 80-tallet skrev den indiske guruen Osho Rajneesh om at Jesus lærte veien til «superbevissthet» via hellig sex. I boken «Da Vinci-Koden» blir Jesus fremstilt som mer gnostisk enn jødisk, og i hans siste måltid med disiplene og jomfru Maria Magdalena tilbyr Jesus sine disipler Maria Magdalenas vagina i et seksuelt rituale .

  I Tantra kalles dette ritualet Yoni Chakra Puja – tilbedelsen av det andre chakra, altså skjeden (Chalice/ beger).  Tantra kaller også feminine væske, Amrita – gudinnenektar, hellig vann, healing, elixir og ungdomskilden.

  Visste du at innbitte tantrikere drikker menstruasjonsblod på grunn av dets helbredende krefter, og fordi blodet overfører kunnskap?.

  Det sies at en mann kan kun oppleve blodets kraft ved at en kvinne gir det til han, eller ved at han spiser mat næret av menstruasjons-blod.

  Tunellen sies å være bygget på en av de eldgamle offer-templene til Gudinnen Diana.
  Tunellen sies å være bygget på en av de eldgamle offer-templene til Gudinnen Diana.

  Menstruasjonsblodet er som et arkiv, og når det inntas og deles, kommer man i kontakt med kunnskap som ligger utenfor vår nåværende fatteevne.

  De fleste husker Diana, prinsesse av Wales, som døde 31. august 1997 i Paris etter at bilen hun satt i kolliderte med den 13. pillaren  i Pont de l’Alma-tunnelen. 


 • Krysset over tunnelen kalles også «Månegudinnens plass» og Diana og hennes kjæreste, Dodi Al-Fayed omkom i et forsøk på å slippe unna pågående paparazzi-fotografer i den 13. pillaren, som sies å være offerstedet i tunellen. Sylvester Stallones sønn, med det pussige navnet Sage Moonblood Stallone, ble også funnet død fredag den 13. juli 201

Måneblodet – Gudenes elixir

Kvinner var i tidligere tider hellige på grunn av menstruasjon. De var gralen, bæreren av det hellige blod for fremtidige sjeler.

Menstruasjonsblod har opp gjennom tidene blitt omtalt som måneblod, hellig rødvin, soma, liv-essens, SA = Isis ‘blod, udødelighetens elixir, rød mjød, elv, rød yin juice mm.

 • Kvinner som bor sammen menstruerer ofte synkront.
 • Den første menstruasjon og det å menstruere under fullmåne, ble tidligere ansett som spesielt hellig.
 • Prestinnenes blod og spytt hadde helbredende evner.
 • I tidligere tider ble menseblodet inntatt i form av kaker, drikke eller direkte fra kvinners skjød.
 • Det var normalt å smøre amuletter og smykker inn med menseblod.
 • I indianerleire hadde menstruerende kvinner egne menstruasjons-telt hvor de kunne samles og menstruere i fred og ro.
 • I antikken ble kvinner sendt i skogen for ivareta sitt skjød.

Verdens religioner har snudd alt på hodet, og indoktrinert oss gjennom generasjoner til å forakte og hate kvinnens naturlige syklus, mye fordi paven og de patriakalske religioner var livredd menstruasjonsblodets kraft og forbannet blodet.

Selv den dag i dag kan ikke kvinner i den katolske kirke bli prester. Ordinering av kvinner som prester i den katolske kirke sees på som en alvorlig forbrytelse mot troen, ifølge Vatikanet. Det setter handlingen i samme kategori som pedofili.

Helt frem til 1800 tallet påstod man at menseblod kunne smitte menn med gonore

I tidligere tider ble kvinner som var eldre og ferdig med menstruasjonen sett på som svært kloke fordi de klarte å holde blodet i kroppen og var i stand til å bruke det til spirituelle formål.

Verdens religioner har snudd alt på hodet, og indoktrinert oss gjennom generasjoner til å forakte og hate kvinnens naturlige syklus, mye fordi paven og de patriakalske religioner var livredd menstruasjonsblodets kraft og forbannet blodet.

Mange eldre kvinner som bodde alene, ble også fryktet og forfulgt av kirken, fordi folk var redd deres trolldom-skrefter.

Gudinne-energien er klar til å samarbeide med dem som er villige til å huske hennes instruksjoner: Å hedre våre kropper, hedre jorden og hedre vår seksualitet.

I løpet av de siste to tusen år har kvinnekroppen og menstruasjonssyklusen blitt latterliggjort og ubetydeliggjort. Motvilje og uvitenhet om den livgivende prosessen har resultert i alle slags mulige moderne kvinnelidelser. 

Når vi kvinner fordømmer kroppen vår for dens naturlige funksjoner påkalles fysiske problemer fordi cellene våre følger våre kommandoer og tanker. Kvinnelig energi er passiv og mottakelig. 

Når kvinner menstruerer trenger kvinnen fred og ro. Jeg tror det fleste kvinner kjenner igjen behovet for å trekke seg tilbake og gjemme seg for verden og dens kav og mas.

Svært mange kvinner signaliserer at de er slitne i disse dager, og det er vel kanskje ikke rart. Kvinner har nesten dobbelt så mye sykefravær som menn. Mange kvinner i dag sliter med negative tankemønstre om kjærlighet, seksualitet, menstruasjon og kropp.

Kvinner har sterkere kontakt med sin biologiske kropp og er mer oversanselige enn menn nettopp på grunn av sin månedlige menstruasjonsssyklus.

Menn søker etter blodets kraft via nyttelsløse kriger.

Menn bør lære seg å ære, respektere og nære alt liv og forstå at deres personlige kraft vil bli tilgjengelig når de aktiverer og setter pris på følelsene sine.

Ingen eier sannheten, heller ikke jeg. Still spørsmål, kjenn etter og ta til deg det som resonnerer med deg, og reflekter gjerne over ditt eget liv.

Du skaper din egen virkelighet, så velg din sannsynlige fremtid med omhu og hold fast ved drømmene dine.

Sett pris på gudinnen i deg!

Fembarnsmor Ingvild Vatne(39) sin morkake under ripsbusken – som har blitt oppsiktsvekkende fruktbar. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10121832

Forfattet av: Åse Karin Steinsland,  fredag den 13. september 2013

Relatert artikkel: https://www.numerologensverden.no/det-hellige-tallet-13/

Kilder:

 

Comments are closed.