TROLLMANNEN OG LEGENDEN MARCELLO HAUGENS TALL

Marcello Haugen så på seg selv som et kosmisk vesen, som en liten del av en større sammenheng. Hva avslører tallene om Norges mest kjente klarsynte person gjennom tidene?

3
17099

hitsPå disse sidene analyseres kjente mennesker for at du skal få en større forståelse for Numerologi.

Flere har etterspurt artikkel om den mystiske Marcello Haugen som 46 år etter sin død fortsatt sees på som Norges mest berømte klarsynte.

Marcello Haugen ble født med navnet Mikael Martin Hansen Haugen på Kongsberg 6.juli 1878. Jeg gjør oppmerksom på at en Numeologisk analyse alltid skal gjøres på fødselsnavnet.

Fødselsdata:

  • Fødselsnavn: Mikael Martin Hansen Haugen
  • Fødselsdato: 6. juli 1878.
Marcello Haugen
Marcello Haugen

Marcello Hauges kjernetall:

  • Navnetall: 27/9
  • Vokaltall: 22/4
  • Konsonanttall: 14/5
  • Skjebnetall: 19/1
  • Fødselsdag: 6

Navnetall 27/9, den medfølende idealist.

Marcellos navnetall 27/9 representerer universell kjærlighet. Påvirket av dette tallet er man ofte svært idealistisk og visjonær og har ønske om å jobbe for menneskeheten på en eller annen måte.

Tallet 9 er det høyeste av de enkle tallene og personer under dets påvirkning er svært empatisk, spirituell, modig, tapper og lite egoistisk av natur. Mange som er påvirket av dette tallet jobber for en bedre verden og som velgjørere for andre, slik Marcello gjorde.

Hans fødselsnavn var
Hans fødselsnavn var Mikael Martin Hansen Haugen.

Han så seg selv som et kosmisk vesen, som en liten del av en stor sammenheng. Når Marcello snakket om sannhet, så var det ikke en personlig sannhet, men det var en form for universell sannhet.

Marcello hadde en spesiell, utstråling, han formelig lyste av med-menneskelighet, godhet og varme.

Han mente alle religioner sprang ut av den samme kjærlighetskraften.  Han så ting i en større sammenheng og fordypet seg i kjærlighetskraften og de kosmiske lover.

Tiden  fra 1940 til 1967 var fylt av enorm pågang fra folk, han tok i mot opptil 100 besøkende på en dag. Mennesker sto i kø i timer og dager for å få lindring mot smerter, for helbredelse, for hjelp til å finne vann, tapte eiendeler, for gode råd osv.

Marcello tålte ikke høye lyder, og mange 9-ere er utrolig sensitive og ofte lys- og/eller lyd ømfintlige fordi de er mer mottakelig for høye og lavfrekvente lyder.

Han var kjent for å være en givende og inspirerende person. Han hjalp svært mange mennesker i løpet av sitt liv, og han var kjent for ikke å gjøre forskjell på folk, uansett stilling.

Han var hele tiden redd for å misbruke sine evner til rene selviske formål, eller å skade andre.  Han valgte selv å tone ned sin egen storhet, og  hjalp alle som trengte hjelp, uansett om de var fattig eller rik.

Hans navnetall 27/9 bygger på legendetallet 22/4 som vokaltall og konsonanttall 14/5.

Rosenkorsordenen kalles også A.M.O.R.C.
Rosenkorsordenen kalles også A.M.O.R.C.

Vokaltall 22/4 – Profeten og trollmannen

Marcellos evner ble oppdaget da han var 7 år.  Tallet 22 er et høyt ladet mestertall og er tallet for lederen, profeten og trollmannen. Videre er det tallet for ekstreme prestasjoner, og mange av verdens legender er kodet med dette tallet sentralt i sitt tallkart.

Han sa mye rart som barn, «alle henger sammen i ryggraden,» eller «stjernehimmelen inne i hodet på folk,»  osv.

Et mestertall indikerer ofte at det er snakk om en eldre esoterisk trent sjel som skal bidra med noe viktig for menneskeheten i retning det spirituelle, forskning, medisinsk, religiøst, politisk eller teknologisk. 

Marcello Haugen bidro blant annet til å innføre den moderne Rosenkorsordenen A.M.O.R.C i Norge.

Marcello  var en mystiker, han var  innviet i de innerste kretser av mystisisme. Den moderne mysterieskolen Rosenkors-Ordenen A.M.O.R.C. er verdensomspennende, åpen for kvinner og menn, ideell, upolitisk, uten binding til sekter og religion.

22/4 er også tallet for fysiske fundamenter. Kroppen er også et fundament, og derfor er det mange påvirket av tallet som jobber med den fysiske kropp som fysioterapeuter, kiropraktorer, trenere, healere osv.

Marcello helbredet sykdommer ved håndspåleggelse, han drev med urter og selvkomponerte tinkturer, han gav sjelesorg og åndelig veiledning.

Signert Marcello
Signert Marcello
Marcello var kjent både i innland og utland for sine evner.
Marcello var kjent både i innland og utland for sine evner.

Marcello drev med tankeoverføringer, suggererte og hypnotiserte folk, fant vannårer, mennesker, dyr og ting som var blitt borte. Han stanset blødninger, og hadde fotografisk hukommelse, og han var synsk og så inn i framtiden.

Personer påvirket av dette tallet vil alltid være ekstraordinære individer, på godt og ondt.

Tallet 22/4 er også et palindromtall eller et speiltall (ord og tall som er lik uansett hvilken vei de leses). I gamle dager mente de at det la grunnlaget for en skjebne utenom det vanlige om man var påvirket av palindromer.

Tallet 22/4 representerer også struktur og myndigheter, og Marcello Haugen søkte faktisk om kongelig bevilling til å praktisere som naturlege, men søknaden ble avslått.

En notis i «Tidsskrift for Den Norske Lægeforening» uttrykker stor tilfredshet over at «Den celebre kvakksalver fra Lillehammer, Marcello Haugen, ved kongelig resolusjon ikke hadde fått sin ansøkning om å praktisere som naturlege innvilget.»

Hans konsonanttall var eventyreren og skriveren 14/5.

Tallet 5 er et sosialt, rastløst, nysgjerrig tall som lærer fort og liker bevegelse, og Marcello reise mye i sitt liv og var blant annet i Østerrike. Her ble keiser Franz Josef så imponert over hans evner at han ble tilbudt stilling som rådgiver for ham. Han var også ettertraktet av andre store verdensledere som ville ha hans kunnskap og råd.

Marcello hadde fem og et halvt års folkeskole, men snakket flytende alle verdensspråk på det hemmelige romanerspråket.

Marcellos siste bok «Betraktninger over en dag».

Tallet 5 omtales ofte som mediatallet og skriverens tall, og svært mange påvirket av dette tallet jobber i media eller havner i medias søkelys på en eller annen måte. Marcello var glad i bøker, og han behersket flere språk.

I 1920 ga han ut sin første bok, et eventyr om skapelsen og om menneskets stilling til skaperverket. I 1923 kom hans siste skrift, en liten bok med tittelen «Betraktninger over en dag», der han konkretiserte sitt livssyn.

Skjebnetall 19/1 – Den banebrytende pioner

Marcellos skjebnetall var 19/1, og hans skjebne var å være pioneren som skulle gå sin egen vei. Dette er vibrasjonen for skapelse, mot, uavhengighet, viljestyrke og troen på seg selv og egne ideer. Energien er maskulin, oppfinnsom og ledende. Påvirket av tallet er man ofte viljesterk, modig, selvforsynt, original, uavhengig, banebrytende, aktiv og sterk.

Klikk på bildet for å lese undervisningsartikkel om Michael Winger.
Klikk på bildet for å lese undervisningsartikkel om Michael Winger.

Round and round it goes…

I skrivende stund er det mye debatt rundt Marcello Haugens klarsynte navnebror Michael Wingers funn av den forsvunnede Frank André Gundersen i norske medier.

Marcellos fødselsnavn var Mikael, i skrivende stund, 100 år etter han fikk pes og ironi fra norske medier, ser vi det det samme skje igjen. Michael Winger vant konkurransen «Jakten på den 6. sans» i 2011 og ble kåret til Norges mest klarsynte.

Marcello Haugen døde 30.desember 1967.
Marcello Haugen døde 30.desember 1967.

Som med Michael Winger så nådde også ryktene om kvakksalveren Marcello Haugen i sin tid både legestanden og avisene, og det var flere ironiske artikler på trykk i norske medier i år 1913. Dette førte til at Marcello resten av livet skydde all form for publisitet.

Han ble allikevel kjent for sine evner i nedover i Europa. Han samarbeidet også med Rudolf Steiner, og både keisere og generaler benyttet seg av hans evner. Marcello Haugen døde 30. desember i 1967, og  han forutså tidspunktet for sin egen død med stor nøyaktighet.

Marcello var ikke redd for å dø, Han visste at han hadde levd mange liv, og uttalte at han lengtet tilbake til tilværelsen i det hinsidige før fødselen. Blant papirene etter Marcello fant hans familie en liste over hans tidligere inkarnasjoner.

Forfattet av: Åse Karin Steinsland, 31.05.2014

Kilder:

 

Comments are closed.