TROLLMANNEN OG LEGENDEN MARCELLO HAUGEN.

Hva var Marcello Haugen?

3
17773

På disse sidene analyseres kjente mennesker for at du skal få en større forståelse for Numerologi.

Flere har etterspurt artikkel om mystiskeren Marcello Haugen.

Han ble født med navnet Mikael Martin Hansen Haugen på Kongsberg 6. juli 1878. Jeg gjør oppmerksom på at en Numerologisk analyse alltid gjøres på fullt fødselsnavn.

Fødselsdata:

  • Fødselsnavn: Mikael Martin Hansen Haugen
  • Fødselsdato: 6. juli 1878.
Marcello Haugen
Marcello Haugen

Marcello Hauges kjernetall:

  • Navnetall: 27/9
  • Vokaltall: 22/4
  • Konsonanttall: 14/5
  • Skjebnetall: 19/1
  • Fødselsdag: 6

Marcellos Navnetall 27/9 kalles universets tall og påvirket av tallet er man ofte svært idealistisk, visjonær og ønsker å jobbe for menneskeheten på en eller annen måte.

Han så på seg selv som et kosmisk vesen, som en liten del av en stor sammenheng. Når Marcello snakket om sannhet var det ikke en personlig sannhet, men universell sannhet.

Hans fødselsnavn var
Kilde

Han hadde en spesiell, utstråling, han formelig lyste av medmenneskelighet, godhet og varme. Han mente alle religioner sprang ut fra samme kjærlighetskraft, han så ting i større sammenhenger og fordypet seg i kjærlighetskraften og de kosmiske lover.

Tiden fra 1940 til 1967 var fylt av enorm pågang fra folk, han tok i mot opptil 100 besøkende på en dag. De sto i kø i timer og dager for å få lindring mot smerter, for helbredelse, for hjelp til å finne vann, tapte eiendeler, for gode råd osv.

Marcello tålte ikke høye lyder, mange 9-ere er lyd-/lys-sensitive.

Han var kjent for å være en givende og inspirerende person. Han hjalp svært mange mennesker i løpet av sitt liv, og var kjent for ikke å gjøre forskjell på folk, uansett stilling. Han var hele tiden redd for å misbruke sine evner til rene selviske formål eller å skade andre. Han tonte ned sin egen storhet og hjalp alle som trengte det.

Rosenkorsordenen kalles også A.M.O.R.C.
Rosenkorsordenen kalles også A.M.O.R.C.

Vokaltall 22/4 – Profeten og trollmannen

Navnetallet bygget på 22/4 som Vokaltall og Konsonanttall 14/5.

Mestertallet 22 er et høyt ladet tall og representerer lederen, profeten og trollmannen og indikerer ofte at det er snakk om en eldre esoterisk trent sjel som skal bidra med noe viktig for menneskeheten i retning det spirituelle, forskning, medisinsk, religiøst, politisk eller teknologisk. 22/4 er tallet for ekstreme prestasjoner og bygger strukturer og plattformer som kommer folkemassene til gode.

Marcello var en mystiker og innviet i de innerste kretser. Han innførte blant annet Rosenkorsordenen A.M.O.R.C i Norge. En verdensomspennende ideell orden som er åpen for både kvinner og menn. Den er upolitisk og uten binding til sekter og religioner.

22/4 er også tallet for fysiske fundamenter. Kroppen er også et fundament og mange påvirket av tallet jobber som fysioterapeuter, kiropraktorer, trenere, healere osv. Marcello helbredet sykdommer ved håndspåleggelse, han drev med urter og selvkomponerte tinkturer, han gav sjelesorg og åndelig veiledning.

Marcello var kjent både i innland og utland for sine evner.
Marcello var kjent både i innland og utland for sine evner.

Han drev med tankeoverføring, suggererte og hypnotiserte folk,  og fant vannårer, mennesker, dyr og ting som var blitt borte. Han stanset blødninger og hadde fotografisk hukommelse. Han var synsk og så inn i framtiden.

Personer påvirket av tallet vil alltid være ekstraordinære individer, på godt og på ondt.

Tallet 22/4 er også et palindromtall eller et speiltall (ord og tall som er lik uansett hvilken vei de leses). I gamle dager mente man at det la grunnlaget for en skjebne utenom det vanlige om man var påvirket av palindromer.

 22/4 representerer strukturer/myndigheter, og Marcello søkte om kongelig bevilling til å praktisere som naturlege, men søknaden ble avslått.

En notis i «Tidsskrift for Den Norske Lægeforening» uttrykker stor tilfredshet over at «Den celebre kvakksalver fra Lillehammer, Marcello Haugen, ved kongelig resolusjon ikke hadde fått sin ansøkning om å praktisere som naturlege innvilget.»

Hans konsonanttall var eventyreren og skriveren 14/5.

Tallet 5 er et sosialt, rastløst, nysgjerrig tall som lærer fort og liker bevegelse, og Marcello reise mye i sitt liv og var blant annet i Østerrike. Her ble keiser Franz Josef så imponert over hans evner at han ble tilbudt stilling som rådgiver for ham. Han var også ettertraktet av andre store verdensledere som ville ha hans kunnskap og råd.

Kjøp Marcellos bøker

Tallet 5 omtales ofte som mediatallet og skriverens tall, og svært mange påvirket av dette tallet jobber i media eller havner i medias søkelys på en eller annen måte. Marcello var glad i bøker og han behersket flere språk.

I 1920 ga han ut sin første bok, et eventyr om skapelsen og om menneskets stilling til skaperverket. I 1923 kom hans siste skrift, en liten bok med tittelen «Betraktninger over en dag». I den konkretiserte sitt livssyn.

Skjebnetall 19/1, den banebrytende pioner

Marcellos skjebnetall var 19/1, og hans skjebne var å være pioneren som skulle gå sin egen vei. Dette er vibrasjonen for skapelse, mot, uavhengighet, viljestyrke og troen på seg selv og egne ideer. Energien er maskulin, oppfinnsom og ledende. Påvirket av tallet er man ofte viljesterk, modig, selvforsynt, original, uavhengig, banebrytende, aktiv og sterk.

Klikk på bildet for å lese undervisningsartikkel om Michael Winger.
Klikk på bildet for å lese undervisningsartikkel om Michael Winger.

Round and round it goes…

I skrivende stund er det mye debatt rundt Haugens klarsynte navnebror Michael Winger og hans funn av forsvunnede Frank André Gundersen. Intet nytt under solen, 100 år etter Marcello fikk pes og ironi fra norske medier skjer det samme igjen. Winger vant konkurransen «Jakten på den 6. sans» i 2011 og ble kåret til Norges mest klarsynte.

Marcello Haugen døde 30.desember 1967.

Som med Winger nådde ryktene om «kvakksalveren» Haugen både legestanden og avisene, det var flere ironiske artikler på trykk i 1913. Det førte til at Marcello resten av livet skydde all form for publisitet.

Han ble allikevel kjent for sine evner i nedover i Europa. Han samarbeidet med Rudolf Steiner, og både keisere og generaler benyttet seg av hans evner.

Marcello døde 30. desember i 1967 og forutså tidspunktet for sin egen død med stor nøyaktighet. Han var ikke redd for å dø, han visste han hadde levd mange liv og uttalte at han lengtet tilbake til tilværelsen i det hinsidige før fødselen. Blant papirene han etterlot seg fant familien en liste over hans tidligere inkarnasjoner.

Forfattet av: Åse Karin Steinsland, 31.05.2014

Kilder:

Kommentarer er stengt.