VATIKANSTATENS BRUK AV NUMEROLOGI (A)

Tallet 16/7 er bokstaven P og Patriarkens tall, og Vatikanstatens skjebnetall er 16/7. Vi finner også det "Sixtinske /16. kapell" her. Alle gode ting er tre.

6
5393

Vi ser nærmere på Vatikanstatens bruk Numerologi, symbolikk og hellig geometri.

Når du får forståelse for hvordan de bokstavelig talt TILBER tall, vil du også forstå viktige fakta om vår historie, samt hvorfor viktige hendelser må skje på visse datoer.

Først litt historie.

Kunnskapen om tall brukes svært så aktivt av utvalgte grupperinger i samfunnet i dag, men ble forbudt for allmennheten i år 325 på kirkemøtet i Nikea, dette fordi mennesker i høyere kretser ville holde kunnskapen for seg selv.

Vatikanstaten, en av verdens mektigste kontrollsystemer.

Går man kirkens historie i sømmene, så viser historien at de har vært fullstendig blottet for sin egen lære om nestekjærlighet. Paven og co. overtok mange av gudinnenes myter for så å slette alle spor. De brente ned biblioteker, bøker og og drepte mennesker for å bli eneveldig.

Oppdatering 8/1-2021. Det ryktes at Vatikanet har vært innblandet i valgfusket i USA.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Vil du bli abonnent? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen som koster fra kr. 333,-.

Comments are closed.