VATIKANSTATENS BRUK AV NUMEROLOGI (A)

Tallet 16/7 er bokstaven P og Patriarkens tall, og Vatikanstatens skjebnetall er 16/7. Vi finner også det "Sixtinske /16. kapell" her. Alle gode ting er tre.

6
4801

Vi ser nærmere på Vatikanstatens bruk Numerologi, symbolikk og hellig geometri.

Når du får forståelse for hvordan de bokstavelig talt TILBER tall, vil du også forstå viktige fakta om vår historie, samt hvorfor viktige hendelser må skje på visse datoer.

Først litt historie.

Kunnskapen om tall brukes svært så aktivt av utvalgte grupperinger i samfunnet i dag, men ble forbudt for allmennheten i år 325 på kirkemøtet i Nikea, dette fordi mennesker i høyere kretser ville holde kunnskapen for seg selv.

Vatikanstaten, en av verdens mektigste kontrollsystemer.

Går man kirkens historie i sømmene, så viser historien at de har vært fullstendig blottet for sin egen lære om nestekjærlighet. Paven og co. overtok mange av gudinnenes myter for så å slette alle spor. De brente ned biblioteker, bøker og og drepte mennesker for å bli eneveldig.

LESE MER? Artikkelen er merket (A) fordi den er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du alltid tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 190 lærerike artikler.

Det koster fra kr. 333,-. Klikk her eller på bildet for å lese mer om ordningen/ melde deg på.

Er du allerede aktiv abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese artikkelen.

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise