2

Symbolikk

Tallet 2 assosieres med månen og det feminine prinsipp og står for livets dualiteter og dets forandringer. Tallet representerer fantasi, foreldreansvar og følsomhet, samarbeid, motsetninger, polariteter/motsetninger, partnere og det utfyllende – ”to av alt”. Videre står det for passivitet, vennskap, relasjoner, forsoning og et behov for balanse, fred og harmoni.

Geometrisk symbol

Tallet 2 (1+1) representeres geometrisk med symbolet Vesica som består av to sirkler som skaper en ny åpning. Sirklene representerer de to verdenene av materie og ånd, polaritet og motsetninger, diplomati og samarbeid, partnere og foreldreansvar.
Åpningen mellom sirklene kalles Mandorla og representerer åpningen eller portalen hvor hvor ny skapelse trer frem slik at nye lag av virkeligheten kan spilles ut. Mandorla gjenspeiler den kvinnelige vulva og på sanskrit betyr «Yoni» livets kilde.

t-oppKonstruktive trekk

Intuisjon, kjærlighet,  samarbeid, trofasthet, en sann tjener, toleranse, visdom, ro, tålmodighet, filantropi, viktig dele sin viten med andre. Man er kjærlig, følsom, intuitiv, synsk, harmonisk, diplomatisk, vennlig, artistisk og fredelig. Mange musikalske eller feminine kvaliteter, og er sensuell og intuitiv. Man er samarbeidsvillig, har stor innsikt/ «allvitende», analytisk og er den ideelle partner. Denne vibrasjon krever fellesskap og er full av kjærlighet, godhet og et ønske om å samhandle med andre.

t-nedNegative trekk

Selvmedlidenhet, offer for angst og frykt, avhengighet, illojalitet, undervurdering av den fysiske virkelighet, upraktisk og sentimental. For lite handling. Store vanskeligheter med å ta beslutninger, føler for mye og er for passiv og nølende, selvbevisst, slarvete, ustabil, treg, likegyldig, selvutslettende, overfølsom og tåler kritikk dårlig. Blir hengende etter, gir ikke beskjed, for opphengt i detaljer og for redd for å gjøre feil. Fare for å gjøre andre for mye til lags, man tilpasser seg andre for mye og står for lite opp for egne meninger.

yrke1Yrke/læring

Astrologen, læreren, healeren, psykologen, tolken, megleren, musikeren, inspiratoren, koordinatoren, rådgiveren, sosialarbeideren og terapeuten. Finn riktige forhold og vennskap. Trenger fred, harmoni og orden.

Robin Williams

Kjentfolk kodet med tallet 2.

Robin Williams, Meg Ryan (Dronningen av romantiske komedier), Jennifer Aniston (Friends), Al Gore, Barack Obama, Bill Clinton, Bob Hope, Colin Powell, Jackie Kennedy, Rihanna, Madonna, Michael Jordan, Richard Burton, Ronald Reagan, Rose Kennedy, Terri Irwin, Tim McGraw, Tony Blair og inspiratoren Tony Robbins.

Undervisnings-artikler om tallet 2

  • Synske Elisabeth Gimsøy,vinner av den 6. sans i Norge og internasjonalt. Les mer
  • Jennifer Anistons fra TV-serien Friends sine tall. Les mer
  • Tallet 2 som Adressetall Les mer
  • Tallet 2 som Telefonnummer. Les mer
  • Kompabilitet og hvilke tall som passer best sammen med tallet 2Les mer

Ønsker du å lære mer? Da kan du abonnere på Numerologens undervisningsartikler. Les mer om ordningen / meld deg på her.