Hjem Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser 

Vilkårene gjelder når du bestiller personlighetsanalyser og abonnement på undervisningsartikler på nettsiden numerologensverden.no.

Generell informasjon.

Husk å være nøye når du fyller ut dine personlige opplysninger i bestillingsskjemaet. Er en bokstav feil i navnet du registrerer, så blir store deler av analysen feil. Det samme gjelder fødselsdato.

Vedr. undervisningsartikler så er sikkerheten på nettsiden er høy, derfor er det slik at hvis en bruker skriver feil passord for mange ganger, vil du kunne bli utestengt en periode. Ta kontakt om du har problemer.

Kjøp og betaling

Betaling skjer gjennom Vipps Bedrift (eller med forskuddsbetaling via bank / nettbank). Du får da tilsendt opplysningene du trenger for å betale på ordrebekreftelsen som blir sendt deg på epost etter du har bestilt.

Levering

Du får tilgang til undervisningsartikler senest en dag etter at betaling er registrert. Analyser sendes deg på epost som PDF-fil eller i vanlig post tidligst en dag- og senest syv dager etter du har betalt.

Priser

Prisen på Numerologiske analyser er inklusiv mva. Kjøp av tilgang til undervisningsartiklene er fritatt mva siden det regnes som en undervisningstjeneste.

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på server. Jeg er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt.

Personopplysninger.

Behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger er selger. Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selgeren, i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Kjøperens personopplysninger vil kun bli utlevert til andre hvis det er nødvendig for at selger skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle.

Vedr. tilbakemeldinger som blir sendt inn og publisert på nettsiden, så er dette avklart med kundene på forhånd.

Brukers ansvar og plikter

Vedr. brukerkonto i forbindelse med abonnement så er du selv ansvarlig for at ditt brukernavn og passord er korrekt og ikke overlates til andre. Du kan heller ikke dele passord med andre, videreselge eller bruke undervisnings-opplegget kommersielt.

Det er ulovlig og straffbart å skaffe seg uautorisert tilgang til undervisningsartiklene (hacking), å kopiere innhold for annet enn privat bruk samt å dele innhold på internett. Kopiering og videre-distribuering av innhold i analyser og artikler vil medføre anmeldelse for brudd på åndsverksloven.

Angrerett 

Personlighetsanalysene. En personlig analyse er et spesialtilvirket produkt og er således unntatt fra Angrerettloven. Angrerettsloven §22 del e sier: «levering av varer som er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner, eller som har fått et tydelig personlig preg».

Undervisningsartiklene. Ved kjøp av tilgang til undervisningsartiklene gjelder angrerett i 14 dager fra kjøpet.

Skjema må fylles ut og sendes til epost@numerologen.no innen 14 dager fra kjøpsdato om du ønsker å benytte deg av angreretten. Ta kontakt og forklar hvorfor du er misfornøyd og ønsker reklamasjon. Angrerettskjema finner du på denne lenken.

Følg lenkene under om du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter. Forbrukerkjøpsloven,  angrerettloven,   markedsføringslovenperson- opplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven.

Personvernerklæring finner du på denne siden.

Ansvarsfraskrivelse

Innhold i undervisningsartikler og analyser kan som alle andre læremidler inneholde faglige feil og mangler og jeg fraskriver meg ethvert ansvar for senere konsekvenser eventuelle feil måtte medføre.

Opplegget eies av Åse Steinsland, organisasjonsnummer 881912422, postadresse Garen 26a, 5379 Steinsland.

Ikke vær redd for å ta kontakt hvis det er noe du lurer på.

Med vennlig hilsen

Åse Steinsland