Vilkår og betingelser

Husk å være nøye når du fyller ut dine personlige opplysninger i bestillings-skjemaet. Er f.eks. en bokstav feil i navnet du registrerer, så blir store deler av analysen feil. Det samme gjelder fødselsdato.

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på server. Jeg er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt.

Levering

Du kan få analyser levert pr. vanlig post eller på epost. Analysene sendes ut  3-7 dager etter jeg har mottatt din bestilling. Noen ganger går det raskere, og det går naturligvis raskere pr. epost. I enkelte perioder med stor pågang kan levering ta lengre tid, og det samme gjelder ferieavviklingsperioder.

Priser

Prisen på Numerologiske analyser er inklusiv moms og frakt. Undervisnings-artiklene er momsfri.

Personopplysninger og sikkerhet på nettstedet.

Nå er det slik at for å lage en Numerologisk Personlighetsanalyse, så må du frivillig oppgi navn, fødselsdato, adresse m.m. Dette skjer fullt ut på ditt eget ansvar, men jeg har taushetsplikt og bevarer og behandler dine opplysninger som konfidensielle.
Vedr. tilbakemeldinger som blir sendt inn og publisert på nettsiden, så er det avklart med kundene på forhånd eller de har publisert tilbakemeldingen selv.

Sikkerheten på nettsiden er høy, derfor er det slik at hvis en bruker skriver feil passord for mange ganger, vil de kunne bli utestengt en periode. Dersom dette vedvarer, blir IP-adressen blokkert og man får ikke tilgang til nettstedet lenger. Om dette gjelder deg, ta da kontakt, så åpner jeg opp igjen for deg. Personvernerklæring finner du på denne siden.

Betaling

Du kan velge å forskuddsbetale via bank / nettbank. Du får da tilsendt opplysningene du trenger for å betale på ordrebekreftelsen som blir sendt deg på epost etter du har bestilt.

Du kan også betale helt trygt med ditt vanlige bankkort eller kredittkort direkte via Stripe som er en av verdens største betalingsformidlere for nettbutikker og som holder de strengeste krav til sikkerhet. Du kan benytte VISA, MasterCard eller American Express.

Kredittkort-informasjonen din blir aldri lagret på Numerologen sin server, den sendes direkte og kryptert til Stripe sine strengt overvåkede servere, hvor den kun brukes til å gjennomføre betalingen.

Mens betalingen gjennomføres bør du ikke lukke vinduet eller gjøre noe før du har fått bekreftet fra Stripe at betalingen har gått gjennom. Etter dette kan vinduet/surfe videre.

Angrerett 

En personlig analyse er et spesialtilvirket produkt og er således unntatt fra Angrerettloven. Angrerettsloven §22 del e sier: «levering av varer som er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner, eller som har fått et tydelig personlig preg». Følg lenkene under om du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter. av forbrukerkjøpsloven,  angrerettloven,   markedsføringsloven,  personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven.

Ikke vær redd for å ta kontakt hvis det er noe du lurer på.

Med vennlig hilsen

Åse Steinsland