Meld deg på Numerologens undervisningsartikler!

Nettbasert selvstudium for deg som vil lære Numerologi.

Først og fremst, tusen hjertelig takk til alle dere som abonnerer, dere er med på å holde nettstedet i drift!

Som abonnent får du tilgang til alt på nettsiden, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

De fleste lever i en travel hverdag og vi lærer i forskjellig tempo. Ordningen er lagt opp som et selvstudium og fungerer som en nettavis, du logger deg inn og leser når det passer deg!

Å lære Numerologi kan være en transformerende opplevelse. Artiklene kan gi deg større forståelse hvorfor vi og verden er som den er. Alt henger sammen, skjulte tallkoder ligger bak og kobler sammen alle tilsynelatende tilfeldigheter som skjer.


Bli abonnent eller fornye? Slik går du frem.

Velg ønsket lengde på abonnement ved å velge boks nedenfor. Her skriver du inn ønsket brukernavn og passord og betaler via Nettbank eller med Vipps. Når alt er klart sender jeg deg en epost med infoen du trenger for å logge inn.

Vil du fornye abonnement? Har du allerede profil og vil fornye er det samme fremgangsmåte som ovenfor, skriv inn brukernavn eller registrert epostadresse når du bestiller.

Leveringstid: Kjapt og stort sett samme dag om du betaler med Vipps, du får en epost når jeg har laget abonnementet klart.

Betaler du via nettbank er kto. nr. 9713.16.98570, Åse Karin Steinsland. Husk oppgi epostadresse som referanse. Det går som regel en dag før det blir registrert. Banker er stort sett stengt for transaksjoner i helger så abonnementet aktiveres mandagen etter, eller når beløpet er registrert. Du får melding om dette samt kvittering på epost.

  • Abonnementet fornyes ikke automatisk, det utgår når perioden du har valgt er over.  Du får en påminnelse på epost litt før det utløper.
  • Jeg minner om at det lønner seg å abonnere for en lengre periode, prisen blir lavere jo lengre du abonnerer.
  • Profiler som ikke har vært i bruk på et par år blir slettet. Vil du registrere deg på ny lager jeg ny profil på deg når du bestiller.

Fordeler! I tillegg til tilgang til over 200 lærerike undervisningsartikler får du:

Problemer med innlogging?

feil1

Vær nøye med bruken av store og små bokstaver når du logger inn! Stort sett alle feil  er pga. feil passord eller brukernavn. Du skal alltid logge inn med brukernavnet du oppgav da du registrerte deg første gang. Lurt å notere det ned. 

Fornye? Får du ikke tilgang er det som oftest på grunn av at abo. perioden har utgått. Da kan du enkelt fornye abonnementet i boksene ovenfor.

Dukker det opp problemer eller har du andre spørsmål, ta kontakt! Send meg en epost eller ring meg på 952-73772 så hjelper jeg deg gjerne. Generelle vilkår og betingelser finner du her.

Da håper jeg du vil sette pris på artiklene, også ønsker jeg deg en spennende reise i tallenes magiske verden!

Med vennlig hilsen

Åse Karin Steinsland