Meld deg på Numerologens undervisningsartikler!

Nettbasert selvstudium, for deg som vil lære mer!

Du får tilgang til over 190 lærerike artikler om Numerologi & hvordan tall kontrollerer virkeligheten.

Å lære Numerologi kan være en transformerende opplevelse fordi du må koble du deg på et nytt bevissthetsnivå. I tillegg til at du får større forståelse for hvem du er og hvordan du kan skape mer harmoni og flyt i eget liv, lærer du også å se kodene og tall-symmetrien bak de tilsynelatende «tilfeldige» hendelsene i hverdagens virkelighet. Ingenting er tilfeldig.

Tusen hjertelig takk til alle dere som abonnerer! Dere er med på å holde nettstedet i drift.

De fleste av oss lever i en travel hverdag og ordningen er derfor lagt opp som et selvstudium, du leser når det passer deg.

Ordningen er for deg som vil øke din kunnskap om hvordan «Alt er tall».

Juni-nyhet! Har du hatt problemer med  å lage abonnement? Nå lager jeg alt klart for deg!  Nå kan du bestille abonnement via nettbutikken. Klikk inn her og scroll deg ned for lese mer / bestille.


Vil du bli abonnent? Slik går du frem.

Er du ny?Klikk her for å lage deg en brukerprofil på Numerologen. Når du har validert eposten logger du deg inn og velger lengde på abonnement via din side. Vil du senere endre profilen din / passordet ditt gjør du det enkelt via din side.

  • Fyll ut kortopplysninger og betal med Stripe. Du får kvittering på epost og da er du i gang. (Du kan også betale via nettbank, info lenger nede på siden).
  • Må du aktivere deg som bruker, klikk på aktiveringslenken i eposten du har fått. Da er du i gang!
  • Abonnementet fornyes ikke automatisk og utgår når perioden du har valgt er over. Dette får du en påminnelse om på epost.

Allerede registrert med brukerprofil /fornye abonnement? Klikk her for å logge inn. Velg abonnements-lengde i boksene nedenfor eller via «rediger profilen din

Jeg minner om at det lønner seg å abonnere for en lengre periode, prisen blir lavere jo lengre du abonnerer.

12 måneder
NOK 777
6 måneder
NOK 555
3 måneder
NOK 333

Fordeler.

  • Du får tilgang til over 190 spennende og lærerike undervisningsartikler.
  • Bestiller du analyser med fremtidsanalyser og er aktiv abonnent får du +1 år Fremtidsanalyse. (Du får ikke en gratis 1-års analyse, men jeg plusser på ett år på den du bestiller).
  • Du får tilgang til flere online analyser. Adresseanalyse, Helseanalyse, Fargetest, Telefonnummer-analyse, Karmisk-gjeldtall m.m. Disse finner du nederst på denne siden. Du får også tilgang til daglig kalender hvor ditt personlige dagstall gir deg gode råd dag for dag.
  • Kalkulasjons-metodene. En grei oversikt med lenker til sider hvor du lærer mer om kalkulasjons-metodene m.m. for de mest sentrale tallene i en Numerologisk analyse.

Betalingsløsninger. Du kan også betale via nettbank!

For kortløsningen bruker jeg Stripe, en av verdens største betalingsformidlere for nettsider. De har strenge krav til sikkerhet, kort-informasjonen sendes kryptert til Stripe sine strengt overvåkede servere.

Du betaler direkte fra Numerologen med VISA, MasterCard eller American Express.

Betal via nettbank. Du betaler kr. 333,- (3 mnd.) kr. 555,- (6 mnd) eller kr. 777,- (12 mnd) til Åse Steinsland, konto nr. 9713.16.98570.
Oppgi epost-adresse som referanse når du betaler så aktiverer jeg abonnementet ditt så snart betalingen er registrert. Det tar som regel et par dager. Du får kvittering på epost.


Fornye abonnement? Kommer du ikke inn på artikler så er det som oftest på grunn av at perioden har utgått.

Du kan enkelt fornye abonnementet ved å logge deg inn«rediger profilen».  Her kan du også endre passordet ditt.

Jeg gjør oppmerksom på at det være abonnent på undervisnings-artiklene ikke er det samme som å være påmeldt nyhetsbrevet eller være registrert som bare bruker.


Problemer med innlogging?

feil1

Jeg får en del henvendelser vedr. dette. I stort sett alle tilfeller skjer det fordi man bruker feil passord eller brukernavn.

Derfor, husk å notere ned ditt eget brukernavn og passord, og være nøye bruken av store og små bokstaver.

Du skal alltid logge inn med brukernavnet du oppgav da du registrerte deg, ikke epost-adressen eller navnet ditt.

Lenke til alternativ side for innlogging som skal fungere, klikk her.

Sikkerhetsnivået er nå høyere enn tidligere. På grunn av dette får du 3 forsøk på å logge inn. Etter dette blir du utestengt i 15 minutter.

Dukker det opp problemer eller det noe annet du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt! Send meg gjerne en epost eller ring meg på 95273772 så hjelper jeg deg gjerne. Generelle vilkår og betingelser finner du her.

Da håper jeg du vil sette pris på artiklene, så ønsker jeg deg en en spennende reise i tallenes verden!

Med vennlig hilsen

Åse Karin Steinsland

logo-300