Meld deg på Numerologens undervisningsartikler.

Nettbasert selvstudium for deg som vil vite mer!

Først og fremst, tusen hjertelig takk til alle dere som abonnerer! Dere er med på å holde nettstedet i drift.

Du får tilgang til over 200 lærerike artikler om Numerologi. Her kan du lese tilbakemeldinger fra kunder.

De fleste lever i en travel hverdag og ordningen er derfor lagt opp som et selvstudium, du leser når det passer deg.

Å lære Numerologi kan være en transformerende opplevelse. Du får større forståelse hvorfor vi- og ikke minst verden er som den er. Det ligger tallkoder bak de tilsynelatende tilfeldige hendelsene som skjer i verden. Ingenting er tilfeldig.

Oppdatering! Jeg har gjort litt endringer vedr. betalingsløsning og gått bort fra Stripe. Nå kan du betale med Vipps eller vanlig forskuddsbetaling så legger jeg deg til, og da kan det ikke gå galt 🙂 Mer info nedenfor.


Bli abonnent? Slik går du frem.

Er du ny? Klikk her for å lage  brukerprofil med brukernavn og passord. Når du er ferdig blir du automatisk logget inn. Her finner du oversikt over profilen din og kan endre passord osv.

Forskuddsbetaling via Nettbank eller med Vipps. Du betaler kr. 333,- (3 mnd.) kr. 555,- (6 mnd) eller kr. 777,- (12 mnd) til Åse Steinsland, konto nr. 9713.16.98570. Oppgi epost-adresse som referanse, så aktiverer jeg abonnementet ditt etter betaling er registrert. Nyhet! Du kan også Vippse beløpet til tlf. 952-73772.

Leveringstid. Kjapt og stort sett samme dag om du betaler med VIPPS. Betaler du via nettbank kan det ta en til to dager ekstra. I helger er banker stengt så da blir abo. aktivert mandagen etter, eller når beløpet er registrert.

  • Abonnementet fornyes ikke automatisk, det utgår når perioden du har valgt er over.  Dette får du påminnelse om på epost litt før det utløper.
  • Jeg minner om at det lønner seg å abonnere for en lengre periode, prisen blir lavere jo lengre du abonnerer.

Vil du at jeg skal lage abonnementet klart eller fornye det for deg?

Når alt er klart får du en epost med infoen du trenger for å logge deg på, og vipps så er du i gang! Velg ønsket abonnements-lengde nedenfor.

 

 

 

 

 


Fordeler

  • Tilgang til over 200 lærerike undervisnings-artikler.

  • Tilgang til alle kalkulatorer og online analyser. Skjebnetall, Navnekoder, Adresseanalyse, Helseanalyse, Fargetest, Telefonnummer-analyse, Karmisk-gjeldtall, ditt Tall dag-for dag m.m.
  • Bestiller du analyser som har med Fremtidsanalyse, får du +1 år Fremtidsanalyse  som aktiv abonnent (verdi 349,-). Du får ikke en gratis års-analyse, men jeg plusser på ett år. Bestiller du analyse med 2 års fremtidsanalyse, får du analyse m 3 års fremtidsanalyse osv.
  • Kalkulasjons-metodene. Grei oversikt med lenker til sider hvor du lærer mer om kalkulasjons-metodene med de mest sentrale tallene som fremkommer i en Numerologisk analyse.

Problemer med innlogging?

feil1

Jeg får en del henvendelser og stort sett  skjer det pga. feil passord eller brukernavn.

Sikkerhetsnivået er høyere enn tidligere, og du får 3 forsøk på å logge inn.

Får du får melding «Lock out»- eller «Access denied» betyr det at du er utestengt i 15-20 minutter før du kan prøve igjen.

Send meg gjerne en epost eller ring meg på 95273772 så hjelper jeg deg gjerne.

Husk å notere ned brukernavn og passord når du registrerer deg og vær nøye bruken av store og små bokstaver.

Du skal alltid logge inn med brukernavnet du oppgav da du registrerte deg første gang.

Fornye abonnement? Kommer du ikke inn på artikler er det som oftest på grunn av at perioden har utgått.

Dukker det opp problemer eller har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt! Som sagt, send meg gjerne en epost eller ring meg på 95273772 så hjelper jeg deg gjerne. Generelle vilkår og betingelser finner du her.

Da håper jeg du vil sette pris på artiklene, også ønsker jeg deg en en spennende reise inn i tallenes magiske verden!

Med vennlig hilsen

Åse Karin Steinsland

logo-300