Meld deg på Numerologens undervisningsartikler!

Nettbasert selvstudium for deg som vil lære mer!

Først og fremst, tusen hjertelig takk til alle dere som abonnerer! Dere er med på å holde nettstedet i drift.

Som abonnent får du tilgang til alle alle online kalkulatorer og over 200 lærerike artikler om Numerologi.

De fleste lever i en travel hverdag og ordningen er derfor lagt opp som et selvstudium, du leser online når det passer deg.

Å lære Numerologi kan være en transformerende opplevelse. Alt henger sammen i den store veven, skjulte tallkoder ligger bak alle tilsynelatende tilfeldige hendelser som skjer i verden. Artiklene gir deg større forståelse hvorfor vi- og verden er som den er. Ingenting er tilfeldig.

Nyhet! Betal med Vipps!


Bli abonnent eller fornye? Slik går du frem.

Velg ønsket abonnementslengde ved å klikke på boksene nedenfor. Her skriver du inn ønsket brukernavn og passord og betaler via Nettbank eller med Vipps. Når alt er klart sender jeg deg en epost med infoen du trenger for å logge inn.

 

 

 

 

 

Skal du fornye abonnementet? Samme fremgangsmåte som ovenfor, du skriver inn ditt brukernavn når du bestiller.

Leveringstid: Kjapt og stort sett samme dag om du betaler med Vipps, du får en epost når jeg har laget abonnementet ditt klart.

Betaler du via nettbank er kto. nr. 9713.16.98570, Åse Steinsland. Husk oppgi epost-adresse som referanse. Det går som regel en dag før det blir registrert. Banker er stort sett stengt for transaksjoner i helger og abonnementet aktiveres mandagen etter, eller når beløpet er registrert. Du får melding og kvittering på epost.

  • Abonnementet fornyes ikke automatisk, det utgår når perioden du har valgt er over.  Du får en påminnelse på epost litt før det utløper.
  • Jeg minner om at det lønner seg å abonnere for en lengre periode, prisen blir lavere jo lengre du abonnerer.
  • Jeg gjør oppmerksom på at profiler som ikke har vært i bruk på et par år blir slettet. Vil du registrere deg igjen gjør du det enkelt og greit på denne lenken.

Fordeler! I tillegg til tilgang til over 200 lærerike undervisningsartikler får du:

Problemer med innlogging?

feil1

Vær nøye med bruken av store og små bokstaver når du logger inn! Stort sett skjer det pga. feil passord eller brukernavn. Du skal alltid logge inn med brukernavnet du oppgav da du registrerte deg første gang. Lurt å notere det ned. 

Fornye? Kommer du ikke inn på undervisningsartiklene er det som oftest på grunn av at perioden har utgått. Da kan du enkelt fornye abonnementet i boksene ovenfor.

Dukker det opp problemer eller har du andre spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt! Send meg en epost eller ring meg på 952-73772 så hjelper jeg deg gjerne. Generelle vilkår og betingelser finner du her.

Da håper jeg du vil sette pris på artiklene, også ønsker jeg deg en en spennende reise i tallenes magiske verden!

Med vennlig hilsen

Åse Karin Steinsland

logo-300