Meld deg på Numerologens undervisningsartikler!

Nettbasert selvstudium for deg som vil lære mer!

Først og fremst, tusen hjertelig takk til alle dere som abonnerer! Dere er med på å holde nettstedet i drift.

Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler om Numerologi.

De fleste lever i en travel hverdag og ordningen er derfor lagt opp som et selvstudium, du leser når det passer deg.

Å lære Numerologi kan være en transformerende opplevelse. Alt henger sammen i den store veven, skjulte tallkoder ligger bak alle tilsynelatende tilfeldige hendelser som skjer i verden. Artiklene gir deg større forståelse hvorfor vi- og verden er som den er. Ingenting er tilfeldig.

Oppdatering! Jeg har gjort endringer vedr. betalingsløsning, nå kan du betale med Vipps så legger jeg deg til. Da kan det ikke gå galt 🙂 Mer info nedenfor.


Bli abonnent eller fornye? Slik går du frem.

Bestill ønsket abonnements-lengde ved å klikke på boksene nedenfor. Da registrerer jeg din brukerprofil med ditt valgte brukernavn og passord. Når alt er klart får du en epost med infoen du trenger for å logge inn.

Forskuddsbetaling m/ VIPPS eller nettbank. Vipps beløpet til tlf. 952-73772 eller betal via nettbank til Åse Steinsland, konto nr. 9713.16.98570. Er du allerede registrert med brukerprofil og vil fornye, kan du betale direkte. Oppgi epost-adresse som referanse, så aktiverer jeg abonnementet og sender deg kvittering når beløpet er registrert.

 

 

 

 

 

Leveringstid: Kjapt og samme dag om du betaler med VIPPS. Betaler du via nettbank kan det ta en til to dager ekstra. I helger er banker stengt så da blir abo. aktivert mandagen etter, eller når beløpet er registrert.

  • Abonnementet fornyes ikke automatisk, det utgår når perioden du har valgt er over.  Dette får du påminnelse om på epost litt før det utløper.
  • Jeg minner om at det lønner seg å abonnere for en lengre periode, prisen blir lavere jo lengre du abonnerer.
  • Jeg gjør oppmerksom på at profiler som ikke har vært i bruk eller blitt brukt på et par år blir slettet. Vil du registrere deg igjen, gjør du det enkelt og greit på denne lenken.

Fordeler! I tillegg til tilgang til over 200 lærerike undervisningsartikler får du:

Problemer med innlogging?

feil1

Vær nøye med bruken av store og små bokstaver når du logger inn! Stort sett skjer det pga. feil passord eller brukernavn. Du skal alltid logge inn med brukernavnet du oppgav da du registrerte deg første gang. Lurt å notere dette ned. 

Fornye? Kommer du ikke inn på undervisningsartiklene er det som oftest på grunn av at perioden har utgått. Da kan du enkelt fornye abonnementet i boksene ovenfor.

Dukker det opp problemer eller har du andre spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt! Send meg gjerne en epost eller ring meg på 95273772 så hjelper jeg deg gjerne. Generelle vilkår og betingelser finner du her.

Da håper jeg du vil sette pris på artiklene, også ønsker jeg deg en en spennende reise inn i tallenes magiske verden!

Med vennlig hilsen

Åse Karin Steinsland

logo-300