Meld deg på Numerologens undervisningsartikler!

Nettbasert selvstudium, for deg som vil lære mer!

Du får tilgang til over 180 lærerike artikler om Numerologi & hvordan tall påvirker vår virkelighet.

Tusen hjertelig takk til alle dere som abonnerer! Dere er med på å holde nettstedet i drift.

I tidligere tider var det allment kjent at vibrasjonene som overføres gjennom våre navn og vår fødselsdato har en avgjørende innflytelse på hvem vi er og hva som skjer i våre liv.

Undervisningsordningen er for deg som vil enda dypere i tall-materien og øke din kunnskap om hvordan «Alt er tall».

De fleste av oss lever i en travel hverdag, og ordningen er derfor lagt opp som et selvstudium, du leser når det passer deg.

Ny og enklere betalingsløsning! Jeg har gått bort fra Paypal og bruker istedet Stripe. Dette gjør det enklere å betale, du kan betale direkte fra Numerologen.

(Stripe er en av verdens største betalingsformidlere og holder de strengeste krav til sikkerhet. Du kan benytte VISA, MasterCard eller American Express. Kort-informasjonen din blir aldri lagret på Numerologen sin server, den sendes kryptert til Stripe sine strengt overvåkede servere.)

Vil du bli abonnent? Det er enklere enn noensinne! Slik går du frem.

Er du ny?  Velg ønsket abonnement-lengde i boksene nedenfor. Herfra blir du sendt videre til å registrere deg som bruker. (Brukernavn med bokstavene Æ, Ø og Å blir ikke blir akseptert.)

  • Fyll ut kortopplysninger og betal med Stripe. Du får kvittering på epost. (Du kan også betale via nettbank, info lenger nede på siden).
  • Husk å aktivere deg som bruker ved å klikke på aktiveringslenken i eposten du har fått. Da er du i gang og kan lese så mange artikler du bare vil! nementet fornyes ikke atomatisk og går ut automatisk etter perioden du har valgt er over.

Registrert som bruker /fornye abonnement? Klikk her for å logge inn. Velg abonnements-lengde i boksene ovenfor  eller via «din side» /»rediger profilen din.» Du betaler med Stripe, får kvittering på epost og du er i gang! Vil du senere endre profilen din eller passord osv. gjør du det enkelt herfra.

3 måneder
NOK 222
6 måneder
NOK 333
12 måneder
NOK 555

Fordeler ved å abonnere!

  • Undervisningsartikler! Du får tilgang til over 180 spennende, dyptgående og lærerike undervisningsartikler om Numerologi.
  • Bestiller du analyser med fremtidsanalyser som aktiv abonnent, får du med ett år ekstra Fremtidsanalyse. (Du får ikke en gratis 1-års analyse, men jeg plusser på ett år).
  • Du får tilgang til flere online analyser. Adresseanalyse, Helseanalyse, Fargetest, Telefonnummer-analyse, Karmisk-gjeldtall m.m. Disse finner du nederst på denne siden.
  • Du får tilgang til den daglige kalender hvor dagens tall er tilpasset deg med gode råd for dagen. Lenke
  • Kalkulasjons-metodene. En grei oversikt med lenker til sider hvor du lærer mer om kalkulasjons-metodene m.m. for de viktigste tallene i en Numerologisk analyse. Lenke

Betal via nettbank!

Har du problemer med å betale med kort, kan du også betale via nettbank. 

Du betaler kr. 222,- (3 mnd. abonnement) kr. 333,- (6 mnd abonnement) eller kr. 555,- (12 mnd abonnement) til Åse Steinsland, kontonr. 9713.16.98570.
Oppgi mailadressen din når du betaler som referanse, så aktiverer jeg kontoen din og gir deg tilgang så snart din betaling er registrert. Du får kvittering på epost når betalingen er registrert. Dette tar som regel et par dager.

Fornye abonnement? Kommer du ikke inn på artikler så er det som oftest på grunn av at abb. perioden har utgått. Du kan enkelt fornye ved å logge deg inn som bruker og gå inn på «rediger profilen», velge»subcription» så velger en av de tre periodene.

Vil du endre passordet ditt, gå inn på «rediger profil» og velg «Profile» så endrer du det enkelt her.

Jeg gjør oppmerksom på at det være abonnent på undervisnings-artiklene ikke er det samme som å være påmeldt nyhetsbrevet eller være registrert som bare bruker.

Problemer med å logge inn?

feil1

PS! Jeg får en del henvendelser fra abonnenter som ikke klarer å logge inn. I stort sett alle tilfeller skjer det fordi man bruker feil passord eller brukernavn.

Derfor, husk å notere ned ditt eget brukernavn og passord, og husk å være nøye på dette med bruk av store og små bokstaver.

Husk at du alltid må logge inn med brukernavnet du oppgav da du registrerte deg, ikke epost-adressen eller navnet ditt.

Har du problemer med å logge deg inn, forsøk å logge deg inn via en undervisnings-artikkel. Lenke til alternativ side for innlogging som skal fungere, klikk her.

På grunn av sikkerhet så har du 3 forsøk på å logge inn. Etter dette blir du utestengt i 15 minutter. Sikkerhetsnivået er nå høyere enn tidligere. Dukker det opp problemer underveis eller det noe annet du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt! Send meg gjerne en epost eller ring meg på 95273772 så hjelper jeg deg gjerne. Generelle vilkår og betingelser finner du her.

Da håper jeg du vil sette pris på artiklene, så ønsker jeg deg en en spennende reise gjennom tallenes verden!

Med vennlig hilsen

Åse Karin Steinsland

logo-300