Meld deg på Numerologens undervisningsartikler!

Nettbasert selvstudium, for deg som vil lære mer!

Du får tilgang til over 160 lærerike artikler om Numerologi & hvordan tall påvirker vår virkelighet.

Løsningen med undervisnings-artikler er resultatet av dere leseres oppfinnsomhet etter at nettsiden ble lagt ned.

Interessant med tanke på at Numerologi var tidligere en del av den «Hermetiske lære». Hermetisk betyr «lukket», og undervisningen foregikk i tidligere tider i lukkede templer og skoler.

Ellers, tusen hjertelig takk til alle dere som abonnerer! Dere er med på å holde nettstedet i drift.

bibliotek

Undervisnings-ordningen er for deg som vil enda dypere i materien og øke din kunnskap om hvordan «Alt er tall».

De fleste av oss lever i en travel hverdag, og ordningen er derfor lagt opp som et selvstudium, du leser når det passer deg.

Vil du bli abonnent? Det er enkelt. Slik går du frem

3 Months
NOK 222
6 Months
NOK333
1 Year
NOK555
  • Er du ny? Velg først(sign up) abonnementet du ønsker i de turkise boksene ovenfor. Herfra blir du sendt videre til å registrere deg som bruker. Brukernavn med bokstavene Æ, Ø og Å blir ikke blir akseptert. Du blir så sendt videre til å
  • betale via Paypal som er verdens fremste betalingsløsning på nett. Her kan du enkelt betale med bankkort/ kredittkort. Du får kvittering på epost. (Du kan også betale via nettbank, info lenger nede på siden).
  • Klikk på lenke i epost!! Du får ikke tilgang før du har klikket på aktiverings-lenken i mailen du får sendt på epost. Da er du i gang og kan lese så mange artikler du bare vil!
  • Allerede registrert som bruker eller skal fornye abonnement? Klikk her for å logge inn. Velg så lengde i boksene nedenfor, eller du kan gjøre det når du er innlogget via din side og «rediger profilen din.» Vil du senere endre profilen din eller passord osv. gjør du det enkelt herfra.

Fordeler ved å abonnere!

  • Undervisningsartikler! Du får tilgang til over 160 spennende, dyptgående og lærerike undervisningsartikler om Numerologi.
  • logo-dagstallDu får 1 år ekstra Fremtidsanalyse med på kjøpet på alle analyser som har med fremtidsanalyse når du bestiller analyser, og sparer slik raskt inn beløpet for abonnementet. (Du får ikke en gratis 1-års analyse, men jeg plusser på 1 år ekstra fremtidsanalyse når du bestiller analyse og er aktiv abonnent.)
  • Flere online-analyser. I tillegg har du som abonnent tilgang til flere online analyser på nettstedet som Addresseanalyse, Helseanalyse, Fargetest, Telefonnummeranalyse, Karmisk-gjeldtall analyse m.m. Disse finner du nederst på denne siden.
  • Daglig kalender! Du får tilgang til hvilket tall som gjelder for deg hver dag med gode råd for dagen. Lenke
  • Lær kalkulasjonsmetodene. På denne siden finner du en grei oversikt med lenker til sider på nettstedet hvor du kan lære mer om kalkulasjonsmetodene m.m. for de viktigste tallene i en Numerologisk analyse. Lenke

paypal

Betal via nettbank!

Har du problemer med å betale via PayPal, kan du også betale via nettbank

Du betaler da inn kr. 222,- (3 mnd. abonnement) kr. 333,- (6 mnd abonnement) eller kr. 555,- (12 mnd abonnement)  til Åse Steinsland, kontonr. 9713.16.98570.
Oppgi mailadressen din når du betaler som referanse, så aktiverer jeg kontoen din og gir deg tilgang til undervisningsartiklene så snart din betaling er registrert. Du vil få tilsendt en epost med innloggingsdetaljer når betalingen er registrert. Dette tar som regel et par dager.

Fornye abonnement? Kommer du ikke inn på artikler så er det som oftest på grunn av at abb. perioden har utgått. Du kan enkelt fornye ved å logge deg inn som bruker og gå inn på «rediger profilen», velge»subcription» så velger en av de tre periodene.

Vil du endre passordet ditt, gå inn på «rediger profil» og velg «Profile» så endrer du det enkelt her.

Jeg gjør oppmerksom på at det være abonnent på undervisningsartiklene ikke er det samme som å være påmeldt nyhetsbrevet eller være registrert som bare bruker.

Problemer med å logge inn?

feil1

PS! Jeg får en del henvendelser fra abonnenter som ikke klarer å logge inn. I stort sett alle tilfeller skjer det fordi man bruker feil passord eller brukernavn.

Derfor, husk å notere ned ditt eget brukernavn og passord, og husk å være nøye på dette med bruk av store og små bokstaver.

Husk at du alltid må logge inn med brukernavnet du oppgav da du registrerte deg, ikke epost-adressen eller navnet ditt.

Har du problemer med å logge deg inn, forsøk å logge deg inn via en undervisnings-artikkel. Lenke til alternativ side for innlogging som skal fungere, klikk her.

På grunn av sikkerhet så har du 3 forsøk på å logge inn. Etter dette blir du utestengt i 15 minutter. Sikkerhetsnivået er nå høyere enn tidligere. Dukker det opp problemer underveis eller det noe annet du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt! Send meg gjerne en epost eller ring meg på 95273772 så hjelper jeg deg gjerne.

Med vennlig hilsen

Åse Karin Steinsland

logo-300