Skjebnetallet kalkuleres ut fra dataene i vår fødselsdato, og dette tallet rommer en rekke hemmeligheter!

Her finner du kalkultor med som beregner ditt skjebnetall for deg. 

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler!

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen. Pris fra kr. 333,-.

Er du allerede abonnent kan du logge inn nedenfor for å lese artikkelen.

Skjebnetallet representerer vår utviklingsvei/livsvei, og avslører kvaliteter i vår tiltenkte «skjebne» og hva vi skal lære mer om. Tall-kodene i fødseldatoen vår råder også over når skjebnebestemte ting skal skje med oss, på godt og på ondt og avslører ofte når viktige hendelser vil inntreffe.

Kalkulator & beregningsmetoden

Metoden bygger på 3-trinns prinsippet & Pythagoras reduksjonsmetode. Fødselsdatoen vår består av 3 trinn i tid. Dager, måneder og år.

  • Får du frem tallene 13,14,16 og 19 i kalkulatoren, betyr at det er et Karmisk gjeld-tall
  • Husk at om mestertallene 11-22-33 dukker opp i beregnings-prosessen, så skal disse IKKE reduseres!

Her et eksempel. Vi tar utgangspunkt i sangeren Adele Adkins sin fødselsdato. Hun er født den 05.05.1988.

  • Dag 05=0+5=5
  • Mnd 05=0+5=5
  • År 1988=1+9+8+8=26=2+6=8

Vi summerer så sammen de reduserte tallene ovenfor for dag, mnd. og år: 5+5+8=18.

Vi må finne den enkle verdien for tallet 18 som er et tall mellom 1 og 9. Da summerer vi sammen tverrsummen av 18= 1+8=9. Adele sitt skjebnetall skrives derfor som Skjebnetall 18/9.

(Numerologisk tolkning av alle tallene finner du på denne lenken.)

Adele sitt tallkart er preget av mestertallet 11 & tallet 9. Klikk på bildet for å lese undervisningsartikkel.

Regner du ut skjebnetallet manuelt, husk at det er feil å regne rett frem, å legge sammen alle tallene i fødselsdatoen først og så redusere.

Dette resulterer i at man får galt sammensatt (18) tall i henhold til Pythagoras foretrukne reduksjons-metode. I Adeles tilfelle hadde hun da fått 5+5+1+9+8+8= Skjebnetall 36/9.

Adele har som vi ser skjebnetall 18/9 med Pythagoras metode, og hennes skjebne ble virkelig svanger da hun var 18 år i 2006. Det var da hun ble oppdaget av plateselskapet XL Recordings og skrev sin første platekontrakt (etter at venninnen hennes sendte inn en demo). Dette året var hun i tillegg i sitt Personlige år 9. Siden hennes Personlige-år var det samme som hennes Skjebnetall, kalles et slik år et «Skjebne-år» i Numerologi.

Hennes artistnavn oversatt til tall blir også 18/9 og siden hun ble oppdaget har hun gjort enormt stor suksess.

Det samme mønsteret ser vi med artisten Kygo. Han har mestertallet 22 som Skjebnetall og fikk sitt store gjennombrudd som 22-åring. Det er vel heller ikke en bakdel at artistnavnet KYGO oversatt til tall blir KYGO =2+7+7+6=22.

[/ihc-hide-content]

I undervisnings-artikkelen kalt «Skjebnetallets mystiske kraft» vises jeg rekke eksempler på hvordan kraften i tallene i fødselsdatoen virker inn når vi kommer inn i et Skjebne-år, Skjebne-mnd., eller når skjebnalder m.m.

Tilbake til flere gratis analyser og kalkulatorer.