PERSONVERNERKLÆRING

Vedr. personopplysninger i forbindelse med besøk og bruk av tjenester på nettstedet www.numerologensverden.no

Jeg tar personvern og rettigheter på alvor, så her en personvernerklæring i henhold til endringene som trer i kraft 25. mai 2018 og er i samsvar med EUs nye personvernregler, også kjent som GDPR.

Du trenger ikke foreta deg noe, abonnementet ditt vil ikke vil bli påvirket av endringene.

Først, hva er GDPR? GDPR står for General Data Protection Regulation. GDPR erstatter de nasjonale personvernlovene i EU-land og vil bli innført i Norge gjennom ny personopplysningslov om kort tid. Dette skjer for å styrke rettighetene dine ytterligere som bruker.

Noe av det viktigste med endringene er:

  • Gjennomsiktighet: Det skal være lettere for deg å vite hvordan personopplysningene dine håndteres, hva de brukes til, hvor lenge de beholdes og hva som gjøres for å beskytte dem.
  • Sterkere forbrukerrettigheter: Du får vite hvordan du kan få tilgang til informasjonen jeg har om deg, og hvilke muligheter du har til å endre eller slette opplysningene.

Hvilke personopplysninger samles inn og hvorfor?

Når du kjøper analyser, melder deg på nyhetsbrev, registrerer brukerkonto osv. så samles det inn personopplysninger om deg. Hvilke personopplysninger det er, avhenger av hvilke av tjenestene nevnt nedenfor du bruker.

  • Kjøp av Numerologisk Analyse: Navn, fødselsdato, e-postadresse, telefonnummer og postadresse. Nå er det slik at for å lage en Numerologisk Personlighetsanalyse, så må du oppgi personlige opplysninger for at jeg skal kunne analysere dette. Dette skjer på ditt eget ansvar, men jeg har taushetsplikt og bevarer og behandler dine opplysninger konfidensielt.
  • Ved oppretting av brukerkonto: Bruker-ID, evt. navn, passord og epostadresse.
  • Ved påmelding på nyhetsbrev: Epostadresse.
  • Betaling av analyser og abonnement: Ingen. Du betaler enten via nettbank til oppgitt kontonummer som blir tilsendt deg på ordrebekreftelse via nettbank. Du kan også betale trygt med kort direkte via Stripe som er en av verdens største betalingsformidlere for nettbutikker og som holder de strengeste krav til sikkerhet. Kredittkort-informasjon blir IKKE lagret på Numerologen sin server, den sendes direkte og kryptert til Stripe sine strengt overvåkede servere, hvor den kun brukes til å gjennomføre betalingen.
  • Ringer du på Teletorg: Telefon-nummeret du ringer fra vises som skjult, ingen opplysninger lagres hos meg. Beløpet belastes din telefonregning.
  • Tilbakemeldinger: Vedr. tilbakemeldinger som blir sendt inn og publisert på nettsiden, så er det avklart med kundene på forhånd eller de har publisert tilbakemeldingen selv.
  • Kommentarer: (Ikke aktivert). Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen  inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer. En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Hvem jeg deler dine opplysninger med?

Jeg selger ikke personopplysninger til tredjepart, og bytter eller videreformidler heller ikke informasjon med tredjepart.


Hvor lenge oppbevares opplysninger om deg?

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres de personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst. Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen. Opplysningene lages til profilen blir slettet.

Analyser som har blitt laget lagres et par år før de blir slettet som en sikkerhetskopi i tilfelle kunder mister analysene sine på grunn av datakrasj osv. og vil ha analysene tilsendt på nytt. Du kan når som helst be om at denne sikkerhetskopien slettes.

Hvis du legger igjen en kommentar (ikke aktivert), blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgings-kommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Vedr. informasjonskapsler

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.


Rettighetene dine

Hvis du har en brukerkonto på nettstedet, har bestilt analyse eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om at personopplysninger jeg har om deg slettes. Dette omfatter ikke opplysninger jeg pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Sikkerheten på nettsiden er høy. Nettsiden overvåkes av profesjonelle og er plassert hos en en hostingleverandør som er ISO 9001:2008-sertifisert med mer enn 20 års erfaring og ekspertise.

Sikkerhet fører også til at om man skriver feil passord for mange ganger, vil de kunne bli utestengt en periode. Dersom det vedvarer blir IP-adressen blokkert og man får ikke tilgang lenger. Om dette gjelder deg, ta da kontakt, så åpner jeg opp igjen for deg.

Mer om vilkår og betingelser finner du på denne lenken. Ta kontakt med meg på epost@numerologen.no om du har spørsmål eller det er noe du lurer på.

Med vennlig hilsen

Åse Karin Steinsland