TALL OG HELSE. Hva avslører tallene? (A)

I oldtiden var numerologi, astrologi og astonomi en del av legevitenskapen.

0
7132

Grunnleggeren av det første senter for vitenskapelig medisin var Numerologiens far, Pythagoras og en gruppe filosof-leger i den greske kolonien Kroton i Sør-Italia.

Filosofien var basert på tallkunnskap og balansen mellom de fire elementene ild, vann, jord og luft, samt de fire egenskapene kald, våt, varm og tørr.

Sykdom ble sett på som en forstyrrelse av balansen i fysis (naturen).

I oldtiden var astrologi og astronomi en del av legevitenskapen. Slikt måtte leger ha kunnskap om, fordi de dengang visste at mennesket er et uttrykk for – og en del av kosmos.
I oldtiden var numerologi, astrologi og astronomi en del av legevitenskapen. Slikt måtte leger ha kunnskap om, fordi de dengang visste at mennesket er et uttrykk for – og en del av kosmos.

I Numerologi styrer hvert enkelt tall sine deler av kroppen. I den Numerologisk analysen er det Navnetallet og Skjebnetallet som tas i betraktning i helseanalyse-delen.

Det er viktig å understreke at vi ikke pådrar oss alle plager relatert til våre tall. Helseanalysen tar heller ikke hensyn til arv og miljø.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.