TALL OG HELSE. Hva avslører tallene? (A)

I oldtiden var numerologi, astrologi og astonomi en del av legevitenskapen.

0
5743

Gunnleggeren av det første senter for vitenskapelig medisin var Numerologiens far, Pythagoras en gruppe filosof-leger i den greske kolonien Kroton i Sør-Italia.

Filosofien var basert på tallkunnskap og balansen mellom de fire elementene ild, vann, jord og luft, samt de fire egenskapene kald, våt, varm og tørr.

Sykdom ble sett på som en forstyrrelse av denne balansen i fysis (naturen).

I oldtiden var astrologi og astronomi en del av legevitenskapen. Slikt måtte leger ha kunnskap om, fordi de dengang visste at mennesket er et uttrykk for – og en del av kosmos.
I oldtiden var numerologi, astrologi og astronomi en del av legevitenskapen. Slikt måtte leger ha kunnskap om, fordi de dengang visste at mennesket er et uttrykk for – og en del av kosmos.

I Numerologi styrer hvert enkelt tall sine deler av kroppen. I en Numerologisk analyse er det Navnetallet og Skjebnetallet som tas i betraktning i helseanalysen.

Det er viktig å understreke at vi ikke pådrar oss alle plager relatert til våre tall. Helseanalysen tar heller ikke hensyn til arv og miljø.

LESE MER? Artikkelen er merket (A) fordi den er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du alltid tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 190 lærerike artikler.

Det koster fra kr. 333,-. Klikk her eller på bildet for å lese mer om ordningen/ melde deg på.

Er du allerede aktiv abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese artikkelen.

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise