TALL OG HELSE. Hva avslører tallene? (A)

I oldtiden var numerologi, astrologi og astonomi en del av legevitenskapen.

0
6784

Grunnleggeren av det første senter for vitenskapelig medisin var Numerologiens far, Pythagoras og en gruppe filosof-leger i den greske kolonien Kroton i Sør-Italia.

Filosofien var basert på tallkunnskap og balansen mellom de fire elementene ild, vann, jord og luft, samt de fire egenskapene kald, våt, varm og tørr.

Sykdom ble sett på som en forstyrrelse av balansen i fysis (naturen).

I oldtiden var astrologi og astronomi en del av legevitenskapen. Slikt måtte leger ha kunnskap om, fordi de dengang visste at mennesket er et uttrykk for – og en del av kosmos.
I oldtiden var numerologi, astrologi og astronomi en del av legevitenskapen. Slikt måtte leger ha kunnskap om, fordi de dengang visste at mennesket er et uttrykk for – og en del av kosmos.

I Numerologi styrer hvert enkelt tall sine deler av kroppen. I den Numerologisk analysen er det Navnetallet og Skjebnetallet som tas i betraktning i helseanalyse-delen.

Det er viktig å understreke at vi ikke pådrar oss alle plager relatert til våre tall. Helseanalysen tar heller ikke hensyn til arv og miljø.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Vil du bli abonnent? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen som koster fra kr. 333,-.