TALL OG HELSE. Hva avslører tallene? (A)

I oldtiden var numerologi, astrologi og astonomi en del av legevitenskapen.

0
5528

Gunnleggeren av det første senter for vitenskapelig medisin var Numerologiens far, Pythagoras en gruppe filosof-leger i den greske kolonien Kroton i Sør-Italia.

Filosofien var basert på tallkunnskap og balansen mellom de fire elementene ild, vann, jord og luft, samt de fire egenskapene kald, våt, varm og tørr.

Sykdom ble sett på som en forstyrrelse av denne balansen i fysis (naturen).

I oldtiden var astrologi og astronomi en del av legevitenskapen. Slikt måtte leger ha kunnskap om, fordi de dengang visste at mennesket er et uttrykk for – og en del av kosmos.
I oldtiden var numerologi, astrologi og astronomi en del av legevitenskapen. Slikt måtte leger ha kunnskap om, fordi de dengang visste at mennesket er et uttrykk for – og en del av kosmos.

I Numerologi styrer hvert enkelt tall sine deler av kroppen. I en Numerologisk analyse er det Navnetallet og Skjebnetallet som tas i betraktning i helseanalysen.

Det er viktig å understreke at vi ikke pådrar oss alle plager relatert til våre tall. Helseanalysen tar heller ikke hensyn til arv og miljø.

Artikkelen er merket (A) fordi den er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene.

Vil du lære mer og bli abonnent? Det koster fra kr. 333,-. Klikk her eller på bildet for å lese mer om ordningen og melde deg på.

Som abonnent får du tilgang til over 190 lærerike artikler om Numerologi + mer.

Er du allerede abonnent kan du enkelt logge deg inn her.

God lesing!