MÅNEDSHOROSKOP SEPTEMBER 2021 (A)

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i september?

0
232755

Hvordan vil tallene påvirke deg i september?

Da var vi i gang med ny måned med nye tall og tema for oss alle. 

Horoskopet er basert på Numerologi, studiet av hvordan talls magnetisme påvirker oss. Hvert tall har sitt tema, og tallet som råder for deg i september trigger frem følelser og hendelser i henhold til tallets iboende kvaliteter. 

Vi skifter over til vinterdekk fordi vi vet vinteren  er på vei. Samme regel gjelder livet og dets tallsesonger. Det er lurt å kjenne tallenergien som råder månedlig fordi informasjonen kan gjøre livet lettere, den hjelper oss å utnytte perioden på best mulig måte.

I tillegg til Personlige månedstall, påvirkes verden som helhet av det Globale månedstallet, og september er en Global måned 5 fordi:

  • År 2021=2+0+2+1=5
  • September=Kalendermåned=9
  • Vi summerer år + mnd.=5+9=14=1+4=5.September 2021, Global måned 5 

For å finne ditt Personlige tall for september, skriv inn fødselsdatoen din i kalkulatoren nedenfor. Velg først år, måned og så dag. Du finner tolkning nedenfor kalkulatoren. Er månedstallet ditt det samme som ditt Skjebnetall blir perioden ofte mer potent/skjebnesvanger.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Klikk her eller på bildet for å lese mer eller melde deg ordningen som koster fra kr. 333,-.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Forfattet av: Åse Karin Steinsland