FENOMEN I HIMMELROMMET. Merkverdige Leonard & «Don’t Look Up»-synkroniteter.

0
1735

Mye som skjer i disse dager og ikke bare på moder jord!

I denne artikkelen samler jeg stoff om interessante fenomen i verdensrommet.


10. desember 2021 hadde filmen «Don’t Look Up» premiere.

Jeg har ikke sett den, men den handler om hvordan verden reagerer på en varslet kometkatastrofe med både mistenksomhet og likegyldighet.

Interessant og synkront med «Don’t Look Up»-filmpremieren med LEONARD DiCaprio i hovedrollen, skjedde følgende drama «der oppe» i himmelrommet i virkeligheten med kometen LEONARD i hovedrollen. De færreste fikk hendelsen med seg.

Gigantisk UFO med beskyttelsesskjold fanget på film før jul!

I filmen nedenfor fra NASA ser du et gigantisk objekt/UFO dukke opp rett bak jorden den 6. desember. Når så kometen Leonard (oppdaget 3. januar 2021) passerer mellom Venus og Jorden, ser vi UFOEN (som ser ut til å være større en Jorden!) passere foran Jorden, samtidig som den frigjør det som ser ut som et GIGANTISK beskyttelsesskjold.

Skjoldet beskytter også Jorden, kanskje mot støv/meteoritter (plasmaen?) fra Leonards hale, som muligens kunne ha forårsaket en større katastrofe her nede?

Så det store spørsmålet: Er det jordisk teknologi eller andre som beskytter oss?

Nedenfor et bilde slik det så ut etter at Leonard hadde passert Venus 20. desember 2021.

Du kan se filmen fra NASA Stereo Graphic Discovery på denne lenken https://stereo.gsfc.nasa.gov/cgi-bin/images
Velg kamera: AHEAD HI2
Velg resolution: 1024×1024
Velg: Slideshow
Skriv inn start og sluttdato: 20211201 og 20211225

2/1-2022. En liten oppdatering.

Jeg var innom og sjekket romkameraet  STEREO Ahead i dag for å se hva som har skjedd i ettertid i perioden 27.12.21-01.01.2022. Frem til 30.12. vises fortsatt ufoen med seglet, men etter 30.12. er filmen sensurert. Vi får følge med.


Det infrarøde James-Webb-teleskopet.

Samtidig har det vært utsettelser vedr. oppskytningen av det infrarøde James Webb-teleskopet som skal gi oss svar på livets store spørsmål. Det skulle ha blitt skutt opp 31. oktober, men den ble først skutt opp etter hendelsene du ser på filmen over, oppskytingen skjedde den 25. desember 2021.

Vedr. infrarøde kikkerter, nå har Vatikanet eid- og kikket på stjernehimmelen med sitt infrarøde teleskop Lucifer i mange år. Hva har de kikket på?

NASA leier religiøse lærde!

Samme dag som teleskopet ble sendt opp kom nyheten om at NASA har henvendt seg til religiøse lærde for hjelp. (Det gjorde de også i filmen «Contact»). Det for å undersøke hvordan verdens befolkning vil reagere på nyheten om at det finnes liv ut i der. (Kilde). Kanskje vi snart får en skikkelig offentliggjøring?

Mange tror Vatikanet har fulgt med på Planet-X systemet i mange år, og jeg med. Kanskje nyoppdagede komet-Leonard har noe med Planet-X systemet å gjøre. Uansett, spennende tider 🙂

Klikk på bilde under for å lese eldre undervisningsartikkel om Planet-X.

Oppdatert: 30. desember 2021, Åse Steinsland

Sjekk Venus, 25. april 2020.

En amatørastronom registrerte flere pulserende blitz, stråler eller eksplosjoner på Venus med sitt infrarøde teleskop.

Er det morse-signal eller flere enorme eksplosjoner? Ble Venus kanskje truffet av asterioder? På Youtube-kanalen hans kan du se at fenomenet fortsatte flere dager etter. Hen peker også på et gigantisk objekt og en mørk gjenstand som ligger over.


Stor UFO nær solen 9. april 2020.

Objektet eller UFO flytter seg langt bort i et hopp. Det er interessant, men hvordan går det an?

Vel, jeg tror verdensrommet er en del av evighetsfeltet som består av frekvenser som inkluderer absolutt alt. Har man en litt avansert UFO, et frekvenskart over verdensrommet og kjenner grunnfrekvensene for stedet man vil, til er det bare å plotte inn tallene / frekvensen for stedet man vil dra, også havner man der? Man reiser raskere enn lysets hastighet (kalles også superluminal eller FTL/Faster Than Light). Bare min teori, jeg tror ikke lysets hastighet er konstant.


UFO fyller opp tanken med solenergi?

Opptak fra NASA i september 2016.

Samme fenomen ble filmet 12.03.2012, objektet var på størrelse med Jupiter.

 

Kilder https://www.nrk.no/viten/partikler-malt-raskere-enn-lyset-1.7805009