NIBIRU, HERCOLUMBUS, WORMWOOD, PLANET X / 9. Er den tilbake? (A)

Mange ser to soler på himmelen. Er den tilbake?

4
13759

Kjært barn har mange navn. Vi ser på forskjellige sagn vedr. den mytiske planeten og hva tallene avslører.

20.01.2016, offentliggjøring av at en ny kjempeplanet er oppdaget og at den skaper røre i solsystemet vårt. Den fikk navnet «Planet 9» og er ca. 10 ganger større enn jorden og følger en avlang /elliptisk bane. Oppdagelsen satte fart i diskusjonen om den mystiske Planet X, eller 9/Nibiru som også har en slik bane.

Oppdatering. Forskere i India har studert en gammel helleristing av to soler på himmelen og konkluderte i januar 2018 at det var en supernova. Men, tolket de symbolet rett?

Når Planet X kommer nært nok skal den vise seg som en ekstra sol på himmelen. På Youtube finner man utallige videoer  avfolk som har sett to soler på himmelen samtidig.

22.02.2017 hadde NASA en pressekonferanse om oppdagelsen av et planetsystem med 7 nye planeter,  TRAPPIST-1 Systemet. Lenke

NIbiru skal også i følge mytene følge en elliptisk bane og være ledsaget av 7 planeter/måner (eget solsystem). 

trappist1systemet


Nibiru har en omløpstid på ca. 3600 år (3+6=9). Universet jobber i 3-6-9 og teller vi tilbake, avslører geologiske rapporter og gamle skrifter at jorden gikk gjennom naturkatastrofer og kraftige jordskjelv for omtrent 3600 år siden? Vi får-telle litt  😉

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Klikk her eller på bildet for å lese mer eller melde deg ordningen som koster fra kr. 333,-.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Comments are closed.