NIBIRU, WORMWOOD, PLANET X / 9. Er den tilbake? (A)

Mange ser to soler på himmelen. Er den tilbake?

4
13344

Kjært barn har mange navn. Vi ser på forskjellige sagn vedr. den mytiske planeten og hva tallene avslører.

20.01.2016, offentliggjøring av at en ny kjempeplanet er oppdaget og at den skaper røre i solsystemet vårt. Den fikk navnet «Planet 9» og er ca. 10 ganger større enn jorden og følger en avlang /elliptisk bane. Oppdagelsen satte fart i diskusjonen om den mystiske Planet X, eller 9/Nibiru som også har en slik bane.

Oppdatering. Forskere i India har studert en gammel helleristing av to soler på himmelen og konkluderte i januar 2018 at det var en supernova. Men, tolket de symbolet rett?

Når Planet X kommer nært nok skal den vise seg som en ekstra sol på himmelen. På Youtube finner man utallige videoer av vanlige folk som har sett to soler på himmelen samtidig.

22.02.2017 hadde NASA en pressekonferanse om oppdagelsen av et planetsystem med 7 nye planeter, et system de kaller TRAPPIST-1 System. Lenke

NIbiru skal også i følge mytene følge en elliptisk bane og være ledsaget av 7 planeter/måner (eget solsystem). 

trappist1systemet


Nibiru har en omløpstid på ca. 3600 år (3+6=9). Universet jobber i 3-6-9 og teller vi tilbake, avslører geologiske rapporter og gamle skrifter at jorden gikk gjennom naturkatastrofer og kraftige jordskjelv for omtrent 3600 år siden? Vi får-telle litt  😉

LESE MER? Artikkelen er merket (A) fordi den er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du alltid tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 190 lærerike artikler.

Det koster fra kr. 333,-. Klikk her eller på bildet for å lese mer om ordningen/ melde deg på.

Er du allerede aktiv abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese artikkelen.

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise