GRATIS ÅRSHOROSKOP FOR ÅR 2022. Nye tall, nye muligheter.

Hva avslører ditt Personlige års tall om år 2022?

2
184822

Godt nyttår! Nå skal vi gjennom år 2022 som produserer nye talltema og hendelser for oss alle!

Hva som skal skje med oss individuelt avhenger av kvalitetene i vårt Personlige årstall som du kan kalkulere frem nedenfor. 

Det er ganske enkelt å regne ut Personlig år, du kan også bruke kalkulatoren nedenfor, men slik gjør du det manuelt.

  • Summer sammen tverrsummen av fødselsdag + fødselsmåned + tallet 6 (for år 2022, globalt år 6). Nedenfor eksempel for person født 24. juni.
  • Fødselsdag 24=2+4=6 + Fødselsmnd. 6 + Globalt år 2022/6
  • Vi summerer 6+6+6=18=1+8=9. Personlig år i 2022 for eksempelet blir 9.

Denne kalkulerer tallet frem for deg. Velg først År, Måned så Dag.

Blir tallet det samme som ditt skjebnetall, skal du gjennom et såkalt «Skjebneår». Et slikt år inntreffer hvert 9. år og er mer potent på grunn av resonansen som oppstår på grunn av likheten i tall. Nedenfor en liten tolkning for hvert tall.

________________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 1. Et år for nye begynnelser, ny energi, og å så nye frø for fremtiden. 

1 er tallet for nye begynnelser og for mange er dette året starten på et nytt utviklingstrinn. Etter det til tider noe slitsomme året du hadde i fjor hvor du måtte gi slipp på mangt og mye, representerer dette året starten på en ny langvarig syklus i livet ditt. Du vil føle sterkt for å komme deg videre i livet.

Det vil bli et veldig kraftfullt år. Forandringer må til i starten på en ny syklus og ting du gjør dette året vil påvirke din fremtid i større grad. Etter hvert som året skrider frem, vil du merke at selvtilliten øker og du får mer  entusiasme og energi. Vær forberedt på store forandringer i løpet av året. 1 er tallet for inspirasjon, oppfinneren og pioneren, så et bra år å starte helt nye prosjekter.

________________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 2. Veiskiller, et år med fokus på relasjoner, samarbeid, økt følsomhet.

Du har nå lagt bak deg en 2-års-periode mange oppfatter som utfordrende. Transformasjonen du har vært gjennom kan sammenlignes med en formatering av din indre harddisk. I ditt Personlige år 2 skal du beskytte og nære planene dine og det er lurt å holde kortene tett til brystet. Du vil være mer følsom og kan lure på hvor alt pågangsmotet har blitt av. Tålmodigheten vil settes på prøve.

2 som syklustall representerer også en korsvei symbolsk fordi 2=1+1. Mange opplever «splittende» hendelser som fører en inn på en ny livsvei i en slik periode, på godt og på ondt. Dette er et år hvor du må jobbe med deg selv samtidig som du må lære deg å samarbeide med andre. De romantiske utsiktene ser bra ut og spesielt hvis du ikke prøver å gi inntrykk av at du er tøffere enn du egentlig er.

________________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 3. Et år med fokus på kreativitet, moro, motivasjon og inspirasjon.

Etter noen tøffe år med mye personlig utvikling er det på tide å se fremover.  Man skal ikke alltid sykle i motbakke, og du vil dette året føle at livet er lettere enn i tidligere år, noe som igjen fører til at du får et større behov for å være sosial. Perioden representerer ekspansjon og blomstring og kan gi mye vekst.

Ditt uttrykk kommer i fokus, inspirasjonen og livsgleden er tilbake. Kreativitet og kunstneriske talenter kommer lettere til uttrykk under denne tallpåvirkningen. Dette er ofte et godt år økonomisk, spesielt om kreativiteten kanaliseres i riktig retning. Omgi deg med positive mennesker.  Kvinner og mors-skikkelser kan komme i fokus.

________________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 4. Et år med fokus på arbeid, detaljer, fundament, disiplin og muligheter. 

Det er på tide å bli mer alvorlig igjen og rette oppmerksomheten mot den praktiske jordiske siden av tilværelsen.

Du skal korrigere/ stabilisere ditt fundament både personlig og i arbeid, derfor er det viktig at du er organisert og ryddig og forplikter deg til dine mål. Ha mer fokus på orden, struktur forretninger og arbeid. Det kan også vært lurt å ha fokus på kropp og helse, siden kroppen er vårt fundament. Konsentrasjonsevnen vil bli bedre under denne tallpåvirkningen. Å ha økonomisk stabilitet er et viktig tema i personlig år 4, så det er viktig å ha kontroll på økonomien og legge penger til side når du kan. Menn og fars-skikkelser kan komme i fokus.

________________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 5. Et år med forandringer, rastløshet, frihet og uforutsigbare hendelser.

Denne perioden representerer dynamiske forandringer, og mange uventede overraskelser vil nok presentere seg for deg i løpet av året. Det er viktig å åpne opp og tørre være impulsiv og gripe muligheter.

Trygghet er ikke tema dette året, så det kan oppleves som noe stressende om du ikke er av den impulsive sorten. Forandringer vil uansett prege året, du kan bestemme deg for å flytte, skifte jobb eller gjøre andre endringer. Tallet 5 kalles for media-tallet, så er du på jakt etter publisitet eller jobber i/med media-bransjen kan bli et interessant år. Generelt er det svært positivt å flyte med og gripe muligheter som dukker opp både når det gjelder jobb og hjem. En liten obs. Du vil bli mer rastløs, sanselig og vil smake på livets goder, derfor også større mulighet for utskeielser av den sanselige sorten.

________________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 6. Et år med fokus på ansvar, barn, kjærlighet, kreativitet, hjem og tilhørighet.(Globalt år).

Enten du er i et forhold eller ei, vil du bli mer oppmerksom på dine egne følelser og behov dette året hvor du skal finne ut av hva du virkelig ønsker deg. Følelser man har undertrykt kommer til overflaten.

Det er tid for å sortere underliggende emosjonelle ting som har samlet seg opp i kjærlighetsforhold eller andre relasjoner som du har utsatt i tidligere år. Sterke følelser preger året og mange inngår nye forhold og knytter nye bånd, flytter sammen eller gifter seg og får barn, mens andre trekker seg ut av forhold fordi partene har vokst ifra hverandre. Tallet 6 er kjærlighetens tall og har i seg en sterk magnetisme som vil gjøre deg mer magnetisk og tiltrekkende. Tallet gir også fokus på barn/barnslighet. Magnetismen fører til at du lettere tiltrekker deg det du har fokus på på godt og ondt, så viktig å være bevisst og ha en positiv innstilling.

________________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 7. Sjelens år og tid for dype tanker, spiritualitet og personlig utvikling

Du har nå startet på et 7-er år hvor mer av din sjelsenergi skal integreres og sjelen krever stillhet for å bli hørt. Du vil derfor føle for å tilbringe mer tid for deg selv, søke innover og finne svar for å få en større forståelse.

Dette er ikke et spesielt sosialt år hvor du skal sette deg for store materielle mål. For mye tanker rundt materiell vinning kan slå hardt tilbake dette året. Det er på tide å roe ned tempoet. Du kan få mange rare og uvanlige spirituelle opplevelser som for mange fører til at man blir mer involvert i åndelige og filosofiske oppgaver. For personer som jobber innen denne sektoren gir perioden ofte full belønning. Snåsamannen gav for eksempel ut boken sin i et personlig år 7.

________________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 8. Et år for belønning, respekt, suksess, hardt arbeid, rettferdighet

Ditt personlige år er dette året 8, hvilket betyr at det er et kraftfullt år hvor du kan få fremragende resultater fordi produktiviteten og handlekraften er tilbake.

Dette året handler ikke om refleksjon eller ettertanke som i fjor, men handling, handling og atter handling. 8 er et handlekraftig tall som øker din produktivitet og fremmer lederegenskaper, så alt i alt et bra år om du søker resultater i den verdslige ytre verden. Husk på balansen mellom det spirituelle og det materielle som hviler i symbolikken i tallet. Tallets energier støtter deg på handlingens slagmark. Du er på vei mot en topp (eller bunn) på alle livets områder og nærmer deg avslutningen på en syklus, derfor vil du mot slutten av året mest sannsynlig begynne å revurdere livssituasjonen din.

________________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 9. Et år for refleksjon, ettertanke, renselse, fullførelse og transformasjon 

Du har nå kommet til slutten av 9-års syklusen med periodiske forandringer. 9 er det siste i tallrekken fra 1 til 9 og er derfor tallet for overgang, avslutning, transformasjon, renselse og opprydding. Tallet 9 er humanitært og assosieres med den universet, den store verden og utlandet. 9 bærer i seg alle andre tall og lærer oss om universell kjærlighet og begrenses ikke av fordommer, grenser, klasse eller land, det ser på menneskeheten som en helhet.

Du skal gjennom et skifte som de fleste opplever som krevende. Transformasjonen kan sammenlignes med en formatering av din indre harddisk. Når jobben er utført er gamle programmer skiftet ut, virus slettet og du kan se frem til en helt ny 9-års syklus. Det kan bli en del opp og nedturer, så vær snill med deg selv dette året. Du kan føle for å være  impulsiv, vær varsom med å ta for raske avgjørelser.

(Jeg gjør oppmerksom på at dette er et generelt horoskop. Tall jobber sammen, det er flere syklustall som spiller inn).


Nysgjerrig på hva år 2022 har å by på?

Vil du mer i dybden, klikk på bildet nedenfor for oversikt over Numerologiske analyser du kan bestille.

 

Tilbakemeldinger fra kunder

Forfattet av: Åse Steinsland, oppdatert 30.12.2021

Comments are closed.