GRATIS ÅRSHOROSKOP 2024. Nye tall, nye muligheter!

Hva avslører ditt Personlige årstall om år 2024?

2
187428

Godt nyttår! År 2024 er i gang og produserer frem nye tall & tema for oss alle!

Hva som trigges frem, avhenger av kvalitetene som ligger på lur i ditt Personlige årstall.

Nedenfor en kalkulator som finner tallet ditt for 2024. Velg først År, Måned så Dag.

Er tallet likt Skjebnetallet skal du gjennom et såkalt Skjebneår. De inntreffer hvert 9. år er mer potente år på grunn av resonansen / likheten. Nederst på siden finner du forklaring på hvordan man kalkulerer frem tallet manuelt. Nedenfor en liten tolkning for hvert år. Lykke til 🙂


PERSONLIG ÅR 1. Et år for nye begynnelser, ny energi, og å så nye frø for fremtiden. 

1 er tallet for frøet og nye begynnelser og for mange er det starten på et nytt utviklingstrinn. Etter det til tider noe slitsomme året du hadde i fjor hvor du måtte gi slipp på mangt og mye, representerer dette året starten på en ny langvarig syklus i livet ditt. Du vil føle sterkt for å komme deg videre i livet.

Det vil bli et veldig kraftfullt år. Forandringer må til i starten på en ny syklus og ting du gjør dette året vil påvirke din fremtid i større grad. Etter hvert som året skrider frem, vil du merke at selvtilliten øker og du får mer entusiasme og energi. Vær forberedt på store forandringer i løpet av året. 1 er tallet for inspirasjon, oppfinneren og pioneren, så et bra år å starte helt nye prosjekter.

_______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 2. Veiskiller, et år med fokus på relasjoner, samarbeid, økt følsomhet.

Du har nå lagt bak deg en 2-års-periode mange oppfatter som utfordrende. En transformasjonen som kan sammenlignes med en formatering av din indre harddisk. Dette året skal du beskytte og nære dine planer for fremtiden og det er lurt å holde kortene tett til brystet. Du vil være mer følsom enn normalt og kan lure på hvor alt pågangsmotet har blitt av. Tålmodigheten settes på prøve.

2 som syklustall representerer også en korsvei symbolsk fordi 2=1+1. Mange opplever «splittende» hendelser som fører en inn på en ny livsvei. Det er et år hvor du må jobbe med deg selv, samtidig som du må samarbeide mer med andre. Romantiske utsikter ser bra ut, spesielt om du ikke prøver å gi inntrykk av at du er tøffere enn du egentlig er.

_______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 3. Et år med fokus på kreativitet, moro, motivasjon og inspirasjon.

Etter noen tøffe år med mye personlig utvikling er det på tide å se fremover.  Man skal ikke alltid sykle i motbakke, og du vil dette året føle at livet er lettere enn i tidligere år, noe som igjen fører til at du får et større behov for å være sosial. Perioden representerer ekspansjon og blomstring og kan gi mye vekst.

Ditt uttrykk kommer i fokus, inspirasjonen og livsgleden er tilbake. Kreativitet og kunstneriske talenter kommer lettere til uttrykk under denne tallpåvirkningen. Dette er ofte et godt år økonomisk, spesielt om kreativiteten kanaliseres i riktig retning. Omgi deg med positive mennesker.  Kvinner og mors-skikkelser kan komme i fokus.

_______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 4. Et år med fokus på arbeid, detaljer, fundament, disiplin og muligheter. 

Det er på tide å bli mer alvorlig igjen og rette oppmerksomheten mot den praktiske jordiske siden av tilværelsen.

Du skal korrigere/ stabilisere ditt fundament både personlig og i arbeid, derfor er det viktig at du er organisert og ryddig og forplikter deg til dine mål. Ha mer fokus på orden, struktur forretninger og arbeid. Det kan også vært lurt å ha fokus på kropp og helse, siden kroppen er vårt fundament. Konsentrasjonsevnen vil bli bedre under denne tallpåvirkningen. Å ha økonomisk stabilitet er et viktig tema i personlig år 4, så det er viktig å ha kontroll på økonomien og legge penger til side når du kan. Menn og fars-skikkelser kan komme i fokus.

_______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 5. Et år med forandringer, rastløshet, frihet og uforutsigbare hendelser.

Denne perioden representerer dynamiske forandringer, og mange uventede overraskelser vil nok presentere seg for deg i løpet av året. Det er viktig å åpne opp og tørre være impulsiv og gripe muligheter.

Trygghet er ikke tema dette året, så det kan oppleves som noe stressende om du ikke er av den impulsive sorten. Forandringer vil uansett prege året, du kan bestemme deg for å flytte, skifte jobb eller gjøre andre endringer. Tallet 5 kalles for media-tallet, så er du på jakt etter publisitet eller jobber i/med media-bransjen kan bli et interessant år. Generelt er det svært positivt å flyte med og gripe muligheter som dukker opp både når det gjelder jobb og hjem. En liten obs. Du vil bli mer rastløs, sanselig og vil smake på livets goder, derfor også større mulighet for utskeielser av den sanselige sorten.

_______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 6. Et år med fokus på ansvar, barn, kjærlighet, kreativitet, hjem og tilhørighet.

Enten du er i et forhold eller ei, vil du bli mer oppmerksom på dine egne følelser og behov dette året hvor du skal finne ut av hva du virkelig ønsker deg. Følelser man har undertrykt kommer til overflaten.

Det er tid for å sortere underliggende emosjonelle ting som har samlet seg opp i kjærlighetsforhold eller andre relasjoner som du har utsatt i tidligere år. Sterke følelser preger året og mange inngår nye forhold og knytter nye bånd, flytter sammen eller gifter seg og får barn, mens andre trekker seg ut av forhold fordi partene har vokst ifra hverandre. Tallet 6 er kjærlighetens tall og har i seg en sterk magnetisme som vil gjøre deg mer magnetisk og tiltrekkende. Tallet gir også fokus på barn/barnslighet. Magnetismen fører til at du lettere tiltrekker deg det du har fokus på på godt og ondt, så viktig å være bevisst og ha en positiv innstilling.

_______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 7. Sjelens år, tid for dype tanker, spiritualitet og personlig utvikling. 

Du har nå startet på et 7-er år hvor mer sjels-energi skal integreres og sjelen krever stillhet for å bli hørt. Du vil derfor føle for å tilbringe mer tid for deg selv, søke innover for å finne svar og få større forståelse. Uten forståelse for 7-er årets energi kan man fort bli forvirret og deprimert.

For mye ytre jag og tanker rundt materiell vinning er ikke smart nå. Det er på tide å roe ned tempoet, ha tillitt og overgi tømmene til universet. Du kan få rare og uvanlige spirituelle opplevelser som for mange fører til at man blir mer involvert i åndelige og filosofiske tema. For personer som jobber med slikt gir perioden ofte full belønning. Snåsamannen gav for eksempel ut boken sin i et personlig år 7.

_______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 8. Et år for belønning, respekt, suksess, hardt arbeid, rettferdighet

Dette blir et kraftfullt år hvor du kan få fremragende resultater fordi produktiviteten og handlekraften er tilbake.

Nå er det ikke refleksjon eller ettertanke som i fjor, men handling, handling og atter handling som gjelder. 8 er et handlekraftig tall som øker produktivitet og fremmer lederegenskaper, alt i alt ett bra år om du søker resultater i den verdslige ytre verden. Husk på balansen mellom det spirituelle og det materielle som hviler i symbolikken i tallet. Tallets energier støtter deg på handlingens slagmark. Har du handlet riktig er du på vei mot en topp (i motsatt fall en bunn) på alle livets områder. Samtidig nærmer du deg avslutningen på en 9-års syklus, derfor kan du mot slutten av året begynne å revurdere ting i livet.

_______________________________________________________________________

PERSONLIG ÅR 9. Et år for ettertanke, renselse, avslutninger, fullførelse og transformasjon 

Du har nå kommet til slutten av 9-års syklusen med periodiske forandringer. 9 er det siste i tallrekken fra 1 til 9 og er derfor tallet for overgang, avslutning, transformasjon, renselse og opprydding. Tallet 9 er humanitært og assosieres med den universet, den store verden og utlandet. 9 bærer i seg alle andre tall og lærer oss om universell kjærlighet.

Du skal gjennom et skifte til et nytt utviklingstrinn (med nytt bakgrunnstall over en lengre periode).  De fleste opplever slike perioder som mer krevende. Transformasjonen kan sammenlignes med en formatering av din indre harddisk. Når jobben er utført er gamle programmer skiftet ut, virus slettet og du kan se frem til en helt ny 9-års syklus. Det kan bli en del opp og nedturer, vær snill med deg selv dette året. Du kan føle for å være  impulsiv, vær varsom med å ta for raske avgjørelser!

(Jeg gjør oppmerksom på at dette er et generelt horoskop. Tall jobber sammen, det er flere syklustall som spiller inn).


Vil du mer i dybden? Nå har jeg tilbud. Klikk på bildet for oversikt over analyser du kan bestille.

Les tilbakemeldinger


Manuell fremgangsmåte, Personlig år.

Det er ganske enkelt, vi bruker person født 24. juni som eksempel. Summer sammen Fødselsdag + Fødselsmåned + Tallet 8 (for År 2024). Reduser til du står igjen med et enkelt tall, slik:

  • Fødselsdag 24=2+4=6
  • Fødsels mnd. juni = 6
  • Globalt år 2024=2+0+2+4=8
  • Vi summerer: 6+6+8=20=2+0=Personlig år for 2024 blir 2.

Forfattet av: Åse Steinsland, oppdatert 01.01.2024

Kommentarer er stengt.