Home Butikk Analyser Numerologisk Par-analyse med 1 års fremtidsanalyse år/ mnd ( Kun engelsk!)

Numerologisk Par-analyse med 1 års fremtidsanalyse år/ mnd ( Kun engelsk!)

kr 798,00

Språk: Kun engelsk!

Partner-analysen tar for seg hvordan man passer sammen som par eller samarbeidspartnere. Den har også en 1-årig fremtidsanalyse som indikerer utvikling og omstendigheter i forholdet årlig og månedlig. (For mer detaljert informasjon om innhold i analysen, les produktbeskrivelsen lenger nede på siden).

For å bestille analysen, vennligst fyll inn de personlige data jeg trenger for å lage analysen i feltene nedenfor. Vær nøyaktig!

Deretter trykker du på «KJØP» og «VIS HANDLEKURV».Du blir da sendt videre til adresse- og betalingsopplysninger. Her er det et kommentarfelt for ekstra opplysninger.

FØDSELSNAVN/ DÅPSNAVN – Person 1

FØRSTE registrerte fulle navn som enten er fødselsnavn eller dåpsnavn. ALLE navn må registreres for at analysen skal bli riktig! F.eks. Ola Ingolf Normann

BRUKSNAVN – Person 1

Fullt navn slik det er registrert i dag, f.eks. Ola Normann

FØDSELSDATO – Person 1

Dag-måned-år, f.eks. 31.10.1967

FØDSELSNAVN/ DÅPSNAVN – Person 2

FØRSTE registrerte fulle navn som enten er fødselsnavn eller dåpsnavn. ALLE navn må registreres for at analysen skal bli riktig! F.eks. Ola Ingolf Normann

BRUKSNAVN – Person 2

Fullt navn slik det er registrert i dag.

FØDSELSDATO

Dag-måned-år, f.eks. 31.10.1967

VELG LEVERINGSMÅTE * 

Kun epost inntil videre.

Beskrivelse

Hva avslører Partner-analysen?

Jeg gjør oppmerksom på at denne analysen foreløpig kun er tilgjengelig på engelsk.

Dette er en super analyse for par og for deg som vil lære mer om relasjoner. I forhold blir man kjent med hverandre over tid. I begynnelsen virker alt perfekt og gnisninger oppstår sjelden. Etterhvert som tiden går og man blir bedre kjent vil man utvilsomt oppdage sider ved partners personlighet som man ikke liker så godt. Over tid avsløres flere personlighetstrekk. Meningen med analysen er gjøre par oppmerksom på de forskjellige personlighetstrekkene man har, og finne ut hvor godt man passer sammen. Analysen kan hjelpe en til å identifisere områder som ikke er så kompatible. Analysen foreslår hvordan man kan forhindre dette i å ødelegge eller dominere forholdet for mye.

Analysen er lærerik både for nye- og gamle forhold. Analysen kan også hjelpe par eller samarbeidspartnere i å forstå hverandre bedre ved at man får større toleranse for hverandres særegenheter. Den kan også brukes som et hjelpemiddel til å komme seg gjennom vanskelige perioder i et forhold. I korte trekk, analysen tar for seg hvordan man passer sammen som par eller samarbeidspartnere. Den har også en 1-årig fremtidsanalyse som indikerer utvikling og omstendigheter i forholdet årlig og månedlig.

Jeg gjør oppmerksom på at alle priser er ink. mva.