Home Butikk Analyser Partneranalyse med 1 års fremtidsanalyse år/mnd. (Kun på engelsk!)
Tilbud!

Partneranalyse med 1 års fremtidsanalyse år/mnd. (Kun på engelsk!)

kr 798,00

Språk: Kun engelsk!

Analysen tar for seg hvordan man passer sammen som par /samarbeidspartnere. Du får også en 1-årig fremtidsanalyse som indikerer utvikling og omstendigheter i relasjonen årlig og månedlig. (For mer detaljert informasjon om innhold, les produktbeskrivelsen lenger nede på siden).

For å bestille, vennligst fyll inn de personlige data jeg trenger for å lage analysen i feltene nedenfor. Vær nøyaktig!

Deretter trykker du på «KJØP» og «VIS HANDLEKURV». Du blir da sendt videre til adresse- og betalingsopplysninger. Her er det et kommentarfelt for ekstra opplysninger.

FØDSELSNAVN/ DÅPSNAVN – Person 1

FØRSTE registrerte fulle navn som enten er fødselsnavn eller dåpsnavn. ALLE navn må registreres for at analysen skal bli riktig! F.eks. Ola Ingolf Normann

BRUKSNAVN – Person 1

Fullt navn slik det er registrert i dag, f.eks. Ola Normann

FØDSELSDATO – Person 1

Dag-måned-år, f.eks. 31.10.1967

FØDSELSNAVN/ DÅPSNAVN – Person 2

FØRSTE registrerte fulle navn som enten er fødselsnavn eller dåpsnavn. ALLE navn må registreres for at analysen skal bli riktig! F.eks. Ola Ingolf Normann

BRUKSNAVN – Person 2

Fullt navn slik det er registrert i dag.

FØDSELSDATO

Dag-måned-år, f.eks. 31.10.1967

VELG LEVERINGSMÅTE *

Få analysen tilsendt gratis på e-post som PDF-fil eller pr. post som innbundet dokument. (Gebyr for porto og rekvisita kommer i tillegg).

Beskrivelse

Hva avslører Partneranalysen?

Jeg gjør oppmerksom på at analysen kun er tilgjengelig på engelsk.

En super analyse for par og deg som vil lære mer om relasjoner. Analysen tar for seg personlighetstrekk og hvordan man passer sammen som par eller samarbeidspartnere. Analysen identifiserer områder som både er kompatible og vise versa. Du får også råd om hvordan man kan forhindre at slikt ikke ødelegger eller dominere forholdet for mye.

Analysen er lærerik både for nye- og gamle forhold. Den hjelper par eller samarbeidspartnere å forstå hverandre bedre fordi man får større toleranse for hverandres særegenheter. Den kan også brukes som hjelpemiddel til å komme seg gjennom vanskelige perioder i forhold. Analysen har også en Fremtidsanalyse som gir råd og prognoser vedr. utvikling og omstendigheter i forholdet årlig/månedlig ett år frem i tid.

Jeg gjør oppmerksom på at alle priser er inkl. mva.