Fargetesten

Fargetesten

Hadde flere vært klar over fargenes påvirkningskraft, hadde vi nok tenkt om oss to ganger før vi kledde oss om morgenen. Hver farge har en energifrekvens som påvirker kroppen vår fysisk, emosjonelt, mentalt og spirituelt, men alle på forskjellige nivåer.

Det finnes ikke to farger med samme energi og virkemåte, derfor er det viktig å bruke fargene som passer inn i din livssituasjon. Klikk her for å se et eksempel på et Numerologisk Diagram i farger.

(Ønsker du å vite hvilken farge som er knyttet til dine personlige tall, les mer her.)

 

Din intuisjon vet faktisk hvilken farge dine aura mangler til ethvert tidspunkt. Se på fargene nedenfor og føl deg frem til hvilken farge du mangler. Ofte er det den fargen men blir mest tiltrukket av.

 

 

Les nedenfor om hva fargen du valgte avslører om din nåværende sinnstilstand.

 

Rød Valgte du fargen rød har du sannsynligvis lite energi for tiden. Rødt gir deg en dytt til å forsøke å nå dine mål, stimulerer deg og gir deg viljestyrke til å fortsette. Den fornyer din entusiasme til å gå videre. Er det noe du gruer deg for å gjøre, eller du føler deg langt nede og sløv på en eller annen måte, kan det hjelpe å ta på seg noe rødt som støtte og oppkvikker. Rødt tar bort frykt og overvinner nølingen og motviljen til å gå videre.

Er du trøtt og sliten en dag eller over en lengre periode, kan rødt være din farge. Rødfargen står for kraftig livsstimulans og berører menneskets eksistensielle behov. Når et menneske begynner å bli fysisk svak og mister viljestyrken, så skal det mye til for å beholde en glad og positiv holdning til daglige problemer og utfordringer. Om du kler deg i rødt eller tar et varmt rødt bad vil det styrke deg og hjelpe deg gjennom dagen eller perioden. Rødfargen er også et hjelpemiddel en dag du vet det kreves mye av deg, da gir den ekstra overskudd og utholdenhet. Stikkord for denne fargen er: Vitalitet – Kraft – Styrke – Mot.

 

Oransje

I en travel hverdag kan det føles godt å nyte fridagene med glede og humor. Oransje er fargen for glede og livsappetitt, den tar frem barnet i oss og likeledes den feminine part av vårt vesen, seksualitet, kroppsforståelse og kroppsbevissthet. Lar deg også kjenne at livet er en lek, noe de fleste av oss glemmer i vår travle hverdag. Men for voksne som for barn er det viktig å kunne være seg selv, slippe seg litt løs til tider. Stikkord for denne fargen er: Glede – Uavhengighet – Ideer – Livsappetitt.

Valgte du fargen oransje er kan du ha følt deg fastlåst og motløs. Oransje styrer magefølelsen og har en fin og vennlig styrke som bryter ned barrierer. Den er den mest velgjørende av alle farger når det gjelder å takle sorg og tap. Den er også gunstig når mennesker føler at de har blitt dypt krenket og trenger å komme seg ut av sjokket. De som er redde for å gå videre i livet og har problemer med å gi slipp på fortiden misliker ofte oransje, selv om fargen er akkurat den de trenger for å få styrke til å takle blokkeringer.

 

Gul Gulfargen taler sine egne ord, gult er fargen som gjør vår eksistens mulig på Jorden. Gult er fargen for kunnskap, klarhet og optimisme. Gult er skolefargen og det mentale arbeids hovedfarge. Uten gult ville ikke vårt byråkratiske system eksistert på grunn av denne fargens stimulerende virkning. Den skjerper forstanden og hjelper deg til å forstå at du må være glad i deg selv for å være glad i andre. Disse ordene om gult er sterke, men samtidig en tilfredstillende lesning, for det er lett å glemme andre i hverdagen. Stikkord for denne fargen er: Solen – Kunnskap – Klarhet – Optimisme – Mental stimulans.

Valgte du fargen gult kan du ha vært melankolsk og deprimert. Gult er en ypperlig farge til å bruke mot depresjon og melankoli. Gult bringer vanligvis til overflaten de ting man trenger å se nærmere på og få snakket om. Mentalt tar gult bort uklarheter og negative tanker. Emosjonelt øker fargen en lav selvfølelse, oppmuntrer til glede og latter, og er spesielt gunstig for å løse opp menneskers frykt og fobier.

 

Grønn Etter en lengre periode med stress og mas kan det føles godt med en avslappende dag, og da dukker grønnfargen opp. Grønt er en farge som gir ro og harmoni. Lik naturen som velger grønt som sitt balanserende mellomledd mellom himmel og jord, bruker den menneskelige organismen grønt som sin balanserende, harmoniske farge. Grønt er muskelavslappende og beroligende både for voksne og barn. Den lar tanker, muskler og nerver slappe av og gir deg fred og harmoni. Som igjen gir oss det overskuddet vi har behov for på en tilfredstillende og avslappende måte – og som skaper balanse og harmoni i ditt liv. Stikkord for denne fargen er: Balanse – Harmoni – Selvkontroll – Sjenerøsitet.Valgte du fargen grønn kan du ha vært gjennom en ustabil periode i ditt liv og trenger større klarhet og forståelse, fred og harmoni. Fargens kraft hjelper å stabilisere og gjenopprette balanse, restituere organismen og bringer velvære. Grønt vil berolige og kjøle følelser i stormfulle perioder i et forhold. Fargen gir deg fokus og stabilitet og hjelpe deg å finne din plass i livet.

 

Blå Trenger du fargen blått trenger du å roe ned tankevirksomheten og lære deg å slappe av. Blått er fargen forbundet med den høyere intelligens.

På linje med rosa har vi blåfargen som kan hjelpe oss til ro i kropp og sjel, men på en litt annerledes måte. Selv om fargene har mange likhetstrekk vil du oppleve forskjellen i dem. Blåfargen er for ro i sjel og sinn. Blått er beroligende og stimulerende for den mentale kroppen, og en god farge for energier, kommunikasjonsevnen og for å se helhet og klarhet i de oppgaver vi får. Blåfargen demper også aggresjon og er en styrke for dem som ønsker å snakke sammen. Som dere her ser har blåfargen energier vi kan trenge i en travel hverdag der mange mennesker glemmer å kommunisere med hverandre. Stikkord for denne fargen er: Himmel og hav – Uendelighet – Helse – Dømmekraft

Halsen er fargens område, og fargen bringer hvile, den kjøler og beroliger og er gunstig ved tilbakeblikk på fortiden. Kanskje du trenger hjelp til å gå videre i livet. Blått hjelper også dem som trenger å lære å kommunisere behov og følelser. Mange healere har ofte blått i auraen sin.

 

Indigo

Lange, slitsomme dager påvirker oss mennesker i en ellers stressende hverdag. Da er en god natts søvn noe som behøves, men som ikke er en selvfølge for alle. Stresset og maset etter dagen kan ligge og plage oss uten at vi vil det selv. Og til tider kan det være vanskelig å finne seg selv oppe i dette kaoset. Ikke minst kan det være vanskelig å ha tid til seg selv, da tankene våre noen ganger krever mer enn vi kan gi. Indigo er fargen for natten og drømmen. Indigo styrker intuisjon og fantasi, og gir sjelero for den som ikke finner seg selv. Denne vakre blå-fiolette fargen gir deg en opplevelse av å være en del av universet – og du er ikke alene mer. La din intuitive visdom lede deg. ”Som du søker skal du finne”. Stikkord for denne fargen er: Intuisjon – Meditasjon – Forståelse – Mystikk

Denne fargen signaliserer at du trenger et puff for å revurdere tenkemåten din. Lytt til din indre stemme og lytt til dine drømmer. Indigo blir ofte forbundet med viten og det paranormale. Fargen skaper helhet på alle nivå og forbereder deg for mysterier og de psykiske dimensjoner – åndelig innledning. Fargen ser bort fra umiddelbar lidelse og går til roten av problemene. Den hjelper dem som er knust følelsesmessig til å finne retning i livet igjen.

 

Fiolett

Alle ting som skjer rundt oss har en påvirkning fra en eller annen farge, fargene dukker opp i en hver situasjon vi befinner oss i. Er du en kreativ person eller har lyst til å være det? Da kan denne fargen vær til stor hjelp. Fiolett er en farge for inspirasjon og skjønnhet. En inspirerende fargeenergi og stimulans til kreative mennesker. Nye ideer og nye tanker er skapt av fiolett påvirkning. Fiolett løfter mennesket ut av kjedsommelighet og inn i en fargerik atmosfære av muligheter. Har du denne energien ser du skjønnhet og storhet i alt som omgir oss. Stikkord for denne fargen er: Ånd – Inspirasjon – Skjønnhet – Kunst – Muligheter.

Valgte du denne fargen kan det være på tide å rette blikket innover. Fargen bringer ro i sinnet. Glem dine materielle problemer og ha fokus på de høyere verdier i livet. Dette er en spirituell farge og er broen til bevissthetens høyere nivåer. Denne fargen bringer lindring til mentale lidelser og healer også de fleste emosjonelle forstyrrelser.

 

Andre Farger

 

Brun Har du valgt fargen brun trenger du sannsynligvis å bli mer jordet og sentrert og vil få mest igjen for å konsentrere deg om å løse dine problemer på en mer praktisk og jordnær måte. Brunt er jordens farge og har beroligende egenskaper. Fordi fargen er så nært knyttet til jorden, gir fargen trygghet og jordnær støtte i tider med emosjonelle stormer og stress. Hagearbeid, såing og planting kan være bra i denne perioden.

 

Rosa

Under stressperioder eller andre hardt belastede situasjoner, har de fleste av oss veldig lett for å ty til sinne og annen type aggresjon, for ett sted eller èn måte må vi få ut sinnet og aggresjonen vår.  For å unngå at man lar det gå ut over andre kan man benytte seg av rosafargen. Rosa er fargen for omtanke og godhet. Rosa hjelper deg til å fjerne uønskede aggresjoner og indre plager. Den rosa fargen vil verne om deg og gi deg fred i sinn og sjel. Stikkord for denne fargen er: Kjærlighet – Omtanke – Uselviskhet – Godhet.

 

Turkis

Mange ganger kan vi si ting vi ikke mener og som vi angrer på i ettertid. Noen ganger kommer vi opp i situasjoner der vi skulle ønske vi kunne svare bedre for oss, eller ha en klarere måte å uttrykke oss på. Hvem har vel ikke ønske å slippe og føle seg usikker etter en samtale? Da kan denne fargen hjelpe oss til en klarere og en sikrere talemåte. Turkis er fargen for kommunikasjon og sikkerhet. Turkis hjelper deg til bedre konsentrasjon og bedre kontroll over dine talegaver. Stikkord for denne fargen er: Kommunikasjon – Sikkerhet – Veltalenhet

Svart Har du valgt denne fargen kan det være du trenger en ekstra beskyttelse en periode der du må gi avkall på det gamle og plass til det nye. Fargen er perfekt for dem som må være tålmodig mens vanskeligheter skal sorteres ut. Fargen tillater en ventetid. Fargen kan også signalisere at noe mangler i livet ditt.

Hvitt Har du valgt fargen hvitt kan det være du har vært gjennom en periode du har vært avstengt og trenger å få større likevekt i livet ditt. Fargen er gunstig for den som har vanskelig for å åpne seg. Kanskje du er blitt for alvorlig og trenger mer humor i livet ditt. Den hjelper til med å knuse isen, skjære gjennom og fjerner skylapper. Er man for ensporet hjelper fargen til å åpne en opp for hele fargespekteret.