PROBLEMER MED INNLOGGING /REGISTRERING?

feil1Trenger du hjelp?

Nedenfor de vanligste spørsmålene vedr. problemer med innlogging og registrering.

 

Forsøk en annen nettleser. Det har vært en del problemer med Internet Explorer sånn generelt verden over. Det finnes en rekke andre nettlesere, Crome, Safari osv. Fungerer det ikke en, så fungerer det ofte om du forsøker en annen. Crome fungerer for de fleste.  (Safari på MAC opplever oftest problemer).

Husk at du ikke kan bruke bokstavene ÆØÅ når du registrerer deg og husk å lage et sterkt passord.

Til deg som har abonnert tidligere! Kommer du ikke inn på artikler og får svar om at du allerede er logget inn er det som oftest på grunn av at abonnements-perioden din har gått ut.  Om du ønsker å fornye abonnementet, så kan du bare logge deg inn og velge abonnementet du ønsker videre på denne siden.

OBS! På grunn av sikkerhet så har du 4 forsøk på å logge inn. Prøver du mer en 4 ganger, så må du vente en dag før du prøver igjen.

Har du fortsatt problemer så kan jeg legge deg til manuelt, men da må abb. beløpet forskuddsbetales til Åse Steinsland, kto. 9713.16.98570. Når beløpet er registrert sender jeg deg innloggings-opplysninger.

Priser og generell info om abonnementsordningen finner du på denne lenken.

Dukker det opp problemer underveis eller det noe annet du lurer på, er det bare å ta kontakt.  Send meg gjerne en epost eller ring meg på 95273772 så hjelper jeg deg gjerne.

Med vennlig hilsen

Åse Karin Steinsland

logo-300

Numerolog/ Nettredaktør