Hjem TOS Page

TOS Page

Vilkår og betingelser 

Vilkårene gjelder når du bestiller personlighetsanalyser og bruker undervisningsartiklene på nettsiden numerologensverden.no

Generell informasjon.

Husk å være nøye når du fyller ut dine personlige opplysninger i bestillings-skjemaet. Er en bokstav feil i navnet du registrerer, så blir store deler av analysen feil. Det samme gjelder fødselsdato.

Vedr. undervisnings-artiklene så er sikkerheten på nettsiden er høy, derfor er det slik at hvis en bruker skriver feil passord for mange ganger, vil de kunne bli utestengt en periode. Dersom det vedvarer blir IP-adressen blokkert og man får ikke tilgang til nettstedet lenger. Om dette gjelder deg så ta kontakt, så åpner jeg opp igjen for deg.

Levering

Du får tilgang til undervisnings-artikler umiddelbart etter at du har betalt. Analyser sendes deg på epost som PDF-fil eller i vanlig post tidligst en dag- og senest fire dager etter du har betalt.

Priser

Prisen på Numerologiske analyser er inklusiv MVA og frakt. Kjøp av tilgang til undervisningsartiklene er fritatt MVA siden dette regnes som en undervisningstjeneste.

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på server. Jeg er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt.

Personopplysninger og sikkerhet på nettstedet.

For å lage en Numerologisk personlighetsanalyse så må du frivillig oppgi navn, fødselsdato, adresse m.m. Dette skjer fullt ut på ditt eget ansvar, men jeg har taushetsplikt og bevarer og behandler dine opplysninger som konfidensielle.
Vedr. tilbakemeldinger som blir sendt inn og publisert på nettsiden, så er det avklart med kundene på forhånd eller de har publisert tilbakemeldingen selv.

Brukers ansvar og plikter

Vedr. brukerkonto i forbindelse med abonnement så er du selv ansvarlig for at ditt brukernavn og passord er korrekt og ikke overlates til andre.

Du kan heller ikke dele passord med andre, videreselge eller bruke undervisnings-opplegget kommersielt.

Det er ulovlig og straffbart å skaffe seg uautorisert tilgang til undervisningsartiklene (hacking), å kopiere innhold for annet enn privat bruk samt å dele innhold på internett. Kopiering og videre-distribuering av innhold i analyser og artikler vil medføre anmeldelse for brudd på åndsverksloven.

Kjøp og betaling

Du kan velge å betale både analyser og abonnement via bank / nettbank. Du får da tilsendt opplysningene du trenger for å betale på ordrebekreftelsen som blir sendt deg på epost etter du har bestilt.

Du kan også betale med bankkort / kredittkort direkte via Stripe, en av verdens største betalingsformidlere for nettbutikker. De holder de strengeste krav til sikkerhet. Du kan benytte VISA, MasterCard eller American Express.

Kredittkort-informasjonen din blir aldri lagret på Numerologen sin server, den sendes direkte og kryptert til Stripe sine strengt overvåkede servere hvor den kun brukes til å gjennomføre betalingen.

Mens betalingen gjennomføres bør du ikke lukke vinduet eller gjøre noe før du har fått bekreftet fra Stripe at betalingen har gått gjennom. Etter dette kan du surfe videre.

Angrerett 

Personlighetsanalysene. En personlig analyse er et spesialtilvirket produkt og er således unntatt fra Angrerettloven. Angrerettsloven §22 del e sier: «levering av varer som er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner, eller som har fått et tydelig personlig preg».

Undervisningsartiklene. Ved kjøp av tilgang til undervisningsartiklene gjelder angrerett i 14 dager fra kjøpet. Angrerettloven gjelder kun når kjøpesummen er over kr. 300,-.

Skjema må fylles ut og sendes til epost@numerologen.no innen 14 dager fra kjøpsdato om du ønsker å benytte deg av angreretten. Ta kontakt og forklar hvorfor du er misfornøyd og ønsker reklamasjon. Angrerettskjema finner du på denne lenken.

Følg lenkene under om du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter. Forbrukerkjøpsloven,  angrerettloven,   markedsføringslovenperson- opplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven.

Personvernerklæring finner du på denne siden.

Ansvarsfraskrivelse

Innhold i undervisningsartikler og analyser kan som alle andre læremidler inneholde faglige feil og mangler og jeg fraskriver meg ethvert ansvar for senere konsekvenser eventuelle feil måtte medføre.

Opplegget eies av Åse Steinsland, organisasjonsnummer 881912422, postadresse Garen 26a, 5379 Steinsland.

Ikke vær redd for å ta kontakt hvis det er noe du lurer på.

Med vennlig hilsen

Åse Steinsland