LEGENDETALLET 22/4 byr på ekstreme muligheter! (A)

ALLE vet hvem Elvis, Marilyn Monroe, James Dean og Bob Marley er, og fellesnevneren er mestertallet og legendetallet 22/4.

2
12814

Tallet 22/4 er det mektigste og mest ekstreme av alle tall og blir ofte omtalt som ”Mesterbyggeren” og «Mesterarkitekten».

elvis1Gang på gang viser det seg at personer påvirket av 22 gjør sine drømmer til virkelighet, derfor omtaler jeg det også som «Legendekoden».

Skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner og det er fødselsnavnet vårt som avslører hvem vi er med iboende evner og talenter. Stort sett ALLE vi omtaler som legender bærer 22 når vi regner ut tallene fra fullt fødselsnavn med Pythagoras foretrukne metode.

Dokumentar om Farrahs liv kan du se på denne lenken.

Motedesigneren Karl Lagerfeld døde for ikke så lenge siden, også han omtales som legendarisk, også han var bærer av koden 22. Mer lenger nede i artikkelen.

James Dean

Stikkord tallet 22: Idealistisk, resultatorientert, ekspansiv, visjonær, myndigheter, universell  transformasjon. Styrke (på alle plan), ledelse både nasjonalt og internasjonalt.

Påvirket av tallet har man ofte store drømmer, mye idealisme,  sterke lederegenskaper og en enorm selvsikkerhet!

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Klikk her eller på bildet for å lese mer eller melde deg ordningen som koster fra kr. 333,-.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Del din kommentar
Skriv inn ditt navn her