LEGENDETALLET 22/4 byr på ekstreme muligheter! (A)

ALLE vet hvem Elvis, Marilyn Monroe, James Dean og Bob Marley er, og fellesnevneren er mestertallet og legendetallet 22/4.

14
11321

Tallet 22/4 er det mektigste og mest ekstreme av alle tall og blir ofte omtalt som ”Mesterbyggeren” og «Mesterarkitekten».

Gang på gang viser det seg at personer påvirket av 22 gjør sine drømmer til virkelighet, derfor omtaler jeg det også som «Legendekoden».

Skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner og det er fødselsnavnet vårt som avslører hvem vi er med iboende evner og talenter. Stort sett ALLE vi omtaler som legender bærer 22 når vi regner ut tallene fra fullt fødselsnavn med Pythagoras foretrukne metode.

Nå er motedesigneren Karl Lagerfeld død, også han omtales som legendarisk, også han var bærer av koden 22. Mer om hans tall lenger nede i artikkelen.

James Dean

Stikkord tallet 22: Idealistisk, resultatorientert, ekspansiv, visjonær, myndigheter, universell  transformasjon. Styrke (på alle plan), ledelse både nasjonalt og internasjonalt.

Påvirket av tallet har man ofte store drømmer, idealisme, lederegenskaper og en enorm selvsikkerhet.

  • Denne artikkelen er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene merket (A) i bloggen.

    Abonner på Numerologens undervisningsartikler, fra kr. 222,- for 3 måneder. Klikk på bildet for å lese mer eller melde deg på.

    Som abonnent får du tilgang til over 160 lærerike undervisningsartikler om Numerologi + mer.

    Er du allerede registrert som abonnent kan du enkelt logge deg inn på denne lenken

    God lesing!