LEGENDETALLET 22/4 byr på ekstreme muligheter! (A)

ALLE vet hvem Elvis, Marilyn Monroe, James Dean og Bob Marley er, og fellesnevneren er mestertallet og legendetallet 22/4.

2
12105

Tallet 22/4 er det mektigste og mest ekstreme av alle tall og blir ofte omtalt som ”Mesterbyggeren” og «Mesterarkitekten».

elvis1Gang på gang viser det seg at personer påvirket av 22 gjør sine drømmer til virkelighet, derfor omtaler jeg det også som «Legendekoden».

Skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner og det er fødselsnavnet vårt som avslører hvem vi er med iboende evner og talenter. Stort sett ALLE vi omtaler som legender bærer 22 når vi regner ut tallene fra fullt fødselsnavn med Pythagoras foretrukne metode.

Motedesigneren Karl Lagerfeld er død, også han omtales som legendarisk og også han var bærer av koden 22. Mer lenger nede i artikkelen.

James Dean

Stikkord tallet 22: Idealistisk, resultatorientert, ekspansiv, visjonær, myndigheter, universell  transformasjon. Styrke (på alle plan), ledelse både nasjonalt og internasjonalt.

Påvirket av tallet har man ofte store drømmer, mye idealisme,  sterke lederegenskaper og en enorm selvsikkerhet!

LESE MER? Artikkelen er merket (A) fordi den er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du alltid tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 190 lærerike artikler.

Det koster fra kr. 333,-. Klikk her eller på bildet for å lese mer om ordningen/ melde deg på.

Er du allerede aktiv abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese artikkelen.

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise