33 ÅR SIDEN LINDA NAPOLITANO-SAKEN.

0
466

Det sagnomsuste mestertallet og palindromet 33 er knyttet til mange overnaturlige fenomener.

Siden det er årets 333. kalenderdag i dag og det i natt rett etter kl. 3 har passert 33 år siden Linda Napolitano-saken i New York, her litt mer om den.

Nå er det mange som rapporterer å våkne uten grunn og tilfeldigvis ser at klokken f. eks. er 3:03 eller 3:33. Det skjedde også med Linda Napolitano. I tillegg hadde hun fått besøk og UFO-bortføringen av den gifte tobarnsmoren er av den mer kjente sorten.

Saken fikk voldsomt mye dekning og ble nevnt i blant annet New York Times, Omni, The Wall Street Journal og Paris Match.

Tallet 33 har i seg en sterk magnetisme på godt og ondt og kan være det mest ekstreme av alle tall.

Kanskje ikke så rart, siden det blir nevnt spesielle vitner i denne saken – blant annet daværende generalsekretær i FN, Javier Pérez de Cuéllar (fra 1982 til 1991) og hans to livvakter. En annen kvinne så hele hendelsen fra broen. Det skal også ha vært flere vitner.

Timing for hendelsen & 333.

  • Litt etter kl. 3 om natten våknet Linda og så 3 små grå humanoider ved vinduet. De paralyserte- og leviterte henne opp i en UFO ved hjelp av en blåhvit lysstråle. Om bord ble hun utsatt for div. medisinske eksperimenter.
  • Hendelsen inntraff 30. november, dag + mnd. redusert: 3.11=3 x 11=33.
  • Hendelsen skjedde 3 timer etter kalenderårets 333. dag.
  • Ufo-bortføringen skjedde i fra 12-etasje (1+2=3).

Vedr. generalsekretær Cuéllar, FN og tallet 33 så har FNs emblem delt jorden inn i 33 sektorer.

Vedr. medisinske eksperimenter, under FN finner vi også WHO/ Verdens Helseorganisasjon (stiftet 7.4.1948) som har Skjebnetall 33.

Ikke vet jeg om hendelsen er reell, i en artikkel av Michael Salla på Exopolitikk skrives det  at FNs generalsekretær også ble bortført denne dagen. Det fordi verdens ledere (som hadde møttes i FN) skulle avsløre sannheten om utenomjordisk liv og deres agenda for menneskeheten.

I artikkelen skrives det at de utenomjordiske truet med å kidnappe alle verdens ledere så derfor ble avsløringen avblåst. Ronald Reagan var president på denne tiden, her en aktuell tale av han.

Her en grei video om Linda Napolitano-saken.

Generalsekretær Cuéllar (f. 19.1.1920) døde 30 år og 3 mnd. etter UFO-hendelsen 30.-november, og dagen etter den 3.3, dvs. 4. mars 2020. RIP.

Ha en magisk 333-natt 🙂

Forfattet av: Åse Steinsland, 29.11.2022

Aktuelle artikler på Numerologen om mestertallet 33 finner du her

FORDYPNING I MESTERTALLET 33. Mesterlæreren & Mesterhealeren (A)

Andre kilder og lenker