CHARLIE SHEENS SKJEBNE & hemmeligheten bak TV-suksessen «Two and a Half men» (A)

Villstyringen Charlie Sheen har vært gjennom vanskelige år med depresjoner og selvmordstanker, og blir nå hyllet for å stå frem som hiv-positiv. Hva avslører tallene?

2
3519

Villstyringen Charlie Sheen var klodens best betalte TV-stjerne.

Han han vært gjennom vanskelige år med depresjoner og selvmordstanker hvor egoknuseren 16 står sentralt, og blir nå hyllet for å stå frem som hiv-positiv.

På disse sidene analyserer vi kjente mennesker for at du skal få en dypere forståelse for Numerologi.

Far og sønn, Martin og Charlie Sheen
Far og sønn, Martin og Charlie Sheen

Carlie Sheen er en amerikansk skuespiller og er sønnen til skuespilleren Martin Sheen. Han ble kjent gjennom roller i filmer som Platoon, Wall Street og Hot Shots-filmene og TV-seriene Spin City og ikke minst TV-serien «Two and a Half Men.»

Til tross for et mangeårig rebell-stempel var Charlie Sheen Hollywoods best betalte TV-stjerne en periode, takket være serien Two and a Half Men hvor han fikk rundt 12 millioner for hver episode for å spille Charlie Harper.

Analyse Charlie Sheen

Jeg gjør oppmerksom på at en numerologisk analyse alltid skal baseres på fullt fødselsnavn og dato.

  • Fødselsnavn: Carlos Irwin Estevez
  • Fødselsdato: 03.09.1965
dna1Charlies tall
  • Navnetall: 9
  • Vokaltall: 22/4
  • Konsonanttall: 14/5
  • Skjebnetall: 15/6
  • Fødselsdato: 3

I Numerologi er det slik at det er sammensetningen av konsonant-tallet og vokaltallet som tilsammen utgjør navnetallet og personen som kommer til uttrykk i verden. Denne gangen starter vi med å se på konsonant-tallet.

cs5
Han gjør som han er programmert til.

Konsonant-tall 14/5

Konsonant-tallet er en av Charlies kjernetall og avslører iboende kvaliteter samt hvordan man blir oppfattet av andre, hvilke signaler man sender ut.

Charlie har mediatallet 14/5 som konsonant-tall (seriens motivasjonstall). I dette tilfelle stemmer det godt, han kjent for sitt utsvevende liv og sin rus-avhengighet.

Tallet representerer våre 5 sanser, bevegelse, forandring og utfordring, magnetisk kommunikasjon med offentligheten i skrift og tale og alt som har med media å gjøre.

Personer påvirket av tallet sentralt i sitt tallkart føler seg ofte som fisken i vannet på områder som har med forlagsvirksomhet, reklame, radio og fjernsyn og kommunikasjon å gjøre. Man er livlig, dristig, overtalende og sjarmerende, rastløs og trenger frihet til å gjøre som man vil.

cs4Tallet 14/5 er et karmisk gjeld tall som advarer mot sanselige utskeielser. Utfordringer for tallet 5 er utholdenhet, selvkontroll, disiplin og grensesetting. Påvirket av tallet kan man være for selvopptatt, utålmodig, arrogant og uansvarlig.

Tallet 14/5 gir også ofte plutselig og uventede hendelser. Man kan lett miste sine begrensninger og overstimulere sanseapparatet med sex, rusmidler, overforbruk, mat, spilling og lignende. Man blir uansvarlig, likegyldig, for flakkende, rastløs, inkonsekvent, og er for lett å lede. charlie-sheen-1Man skal lære disiplin og lære å kanalisere energien ut på riktig måte. Man eksperimenterer med tilværelsen til ytterste konsekvens. Beskjedenhet og måtehold er viktig skal man lære leksen fra dette tallet.

5-ere liker å leke og boltre seg i sanser og følelser, det var kanskje derfor han passet så godt i rollen som Charlie Harper.

Vokaltall 22/4

Dette tallet er et palindrom og et mestertall og gir en sterkere gjennomslagskraft enn andre 4-talls sammensetninger. Mange offentlige personer, i likhet med de fleste av våre uforglemmelige ikoner opp gjennom tidene har denne viljesterke koden blant sine kjernetall.

Både Marilyn Monroe og Britney Spears har 22/4 sentralt i sitt numerologiske kart blant kodene i fødselsnavnet.
Både Marilyn Monroe og Britney Spears har 22/4 sentralt i sitt numerologiske kart blant kodene i fødselsnavnet.

Påvirket av tallet 22/4 er man ofte tiltrekkende, sterk og selvsikker og ser ut som man kan kontrollere verden uten særlige anstrengelser.

Man har en utstråling som gjør at man blir lagt merke til når man kommer inn i et rom og man gjør et sterkt inntrykk på de fleste mennesker man møter på, på godt og på ondt.

I en amerikansk spørreundersøkelse i 2011 kom det frem at republikanerne ville ha valgt Charlie Sheen som president foran både Barack Obama og Sarah Palin.

Tallet 22/4 omtales som «legendetallet», dette fordi svært mange legender er utstyrt med dette tallet. Både Marilyn Monroe, James Dean, Greta Garbo, Bob Marley og Elvis Presley hadde 22/4 blant sine kjernetall.

Her en norsk stjerne med 22/4 sentralt i tallkartet.
Her en norsk stjerne med 22/4 sentralt i tallkartet.

Men – alle tall har sine negative sider. Når man kommer i kontakt med kraften i dette tallet, er det mange spirituelle og psykologiske fallgruver og tester. Man kan bli for dominerende, egosentrisk, bastant, bedrevitende, sta arrogant og selvsikker. Man tar for mye plass. Utfordringen blir å klare å ha ydmykhet og respekt ovenfor andre.

Navnetall 9

Charlie Sheen har har det universelle tallet 9 som navnetall. Dette tallet er i den kreative triologi, og som mange store musikere og skuespillere opp gjennom tidene har også Charlie dette tallet svært sentralt i sitt kart. Han er også født den 3 og har skjebnetall 6, og 3-6-9 er i den kreative triologi.

9 kalles universets tall.
9 kalles universets tall.

Som kjent så er dette tallet ofte aktivt med å forbedre verden, og Charlie Sheen gjør det på sin måte. Påvirket av tallet 9 er man ofte rask i replikken og tar ofte avgjørelser på stående fot, men man kan også være for utålmodig og hastig. Det er viktig å være oppmerksom på denne tendensen for å slippe å angre på ting man sier og gjør i ettertid.

Påvirket av tallet 9 har man ofte snakketøyet i orden, man er svært så inspirerende og mange har et behov for å bli sett. Mange med tallet 9 drømmer ofte om bli kjent og berømt, og mange blir det også. (Dette avhenger litt av sammensetningen og oppbyggingen av navnetallet som i dette tilfellet bygger på som konsonanttall 14/5, og mestertallet 22/4 som vokaltall. Alle disse 3 tallene liker å bli sett).

Skjebnetall 15/6

Charlie Sheen har skjebnetall 15/6, og skjebnetallet avslører emner og kvaliteter vi skal lære mer om.
Tallet 6 styres av planeten Venus og assosieres med kjærlighet, familie og sex.

I positiv forstand handler 6-tallets kvaliteter om kreativitet, barn, omsorg, familie, sex, vennskap, kjærlighet, ekteskap, kunst og utdanning, ansvar for andre og gjensidig hjelp. Man man en magnetisk personlighet som kan virke svært tiltrekkende på det motsatte kjønn.
Husk at alle tall har positive sider og negative sider, og denne kraften kan også misbrukes og slå ut negativt. Charlie har som kjent vært gift 3 ganger, og ser ut til å ha en del læring på dette området….

Da det stormet som verst, Syklustall 16/7, sjelens tall

Charlie Sheen har i disse dager stått frem som HIV-positiv og sagt han ble smittet i år 2011. Dette var et år som var svært turbulent for han, det var i 2011 han fikk sparken fra TV-serien, så vi ser tilbake hvordan syklustallene påvirket hans liv i år 2011 siden det er de som bestemmer hva som skal skje med oss.

Denne karen hadde også 16/7 da sjelens tall slo han ut. Klikk på bildet for å lese artikkel.
Denne karen hadde også 16/7 da sjelens tall slo han ut.

Dette året han under sterk påvirkning av tallet 7 både som Personlig årstall (3+9+2011/4=16/7) fra januar og som essenstall i varianten «Egoknuseren 16/7» fra fødselsdagen sin i september, et tall som er kjent for å ramme egoet/identiteten hardt. (Essenstallet er et transitt-tall som regnes ut fra bokstavene i fødselsnavnet).

Dobbelt opp med tallet 16/7 kan være tøft for et ego på ville veier. 7 er sjelens tall og ber en rette blikket innover. (Sjelens seier over materien, han ble hiv-smittet og måtte face døden).

Dette skjer fordi vi mennesker ofte bare turer frem og vil ha ytre resultater, og energien i tallet stopper en om man er på feil spor. I tilfeller hvor personers ego har blitt for stort og har negativ effekt på andre mennesker, står egoet for fall. Hensikten er å lede en inn på rett spor i henhold til sjelens plan.

ego16bHaster man på for mye i et Personlig år 7,  tvinger tallet en til å ta med ro bokstavelig talt ved at man bokstavelig talt «snubler, faller og slår seg». Dette skjer i beste hensikt for å tvinge en ut av egoets fornektelser og for å lede personer inn i en mer stille modus. Tallet 7 er også tallet for paranoia, skandaler og hemmeligheter. Dette året mistet han også jobben.

Energien i tallet  transformerer en persons identitetsmessige plattform fordi egoet (den ytre personligheten) ikke lenger er ”nyttig” for sjelen og dens videre planer med individet. Uten forståelse for dette årets energi kan man fort bli forvirret  og deprimert.

Svært mange sliter med depresjoner og selvmordstanker under påvirkning av tallet 16/7 som Charlie Sheen gjorde. 

alarm16Det var altså dobbelt opp med 7-tall som syklustall for Charlie dette året. Tallet 16/7 utfordrer ens store planer og lite går som planlagt.

Grunnen til mange mennesker opplever plutselige og utfordringer under påvirkning av dette tallet, er fordi man ofte lever for overfladisk og trenger å utvikle større spirituell dybde, og en bedre kobling til sjelen.

Jeg har lyst å si at tallet 16/7 som syklustall gir individet en fantastisk mulighet til å bli kvitt negative tankemønstre og handlingsmønstre som hindrer oss i å utvikle oss som mennesker.

TV-serien «Two and a Half Men» tall.

Litt om serien som først. Den utspiller seg i Malibu, California og i sentrum står ungkaren Charlie Harper som lever et bekymringsfritt liv. Han har mye penger, hus ved stranden, og en stor appetitt på damer og alkohol. Han jobber som jingelskriver for ulike reklamefilmer, og skiftet senere til å begynne å spille inn og fremføre sanger for barn.

Rollefiguren Charlie Harper har naturlig nok navnetall 14/5 (motivasjonstall og vokaltallet til serien,  Charlie Sheens konsonant-tall).

Charlie er avslappet, lever det levende livet, er promiskuøs, drikker og spiller, mens Alan er en spent, seriøs type som hverken har hatt mange damer eller vært spesiell populær gjennom oppveksten.

Serien har skjebnetall 37/1, navnetall 20/2, vokaltall 14/5 og konsonant-tall 33/6.

Serien begynner med ordet «Two» eller «2«. Første episode av ble sendt 22.september 2004, og hver episode varte i nøyaktig 22 minutter.

Seriens navnetall er 2 og handler nettopp om kvalitetene i tallet 2, samboerskapet og vennskapet (tallet 2) mellom Charlie og broren Alan som er kiropraktor.

Alan skiller seg i fra sin kone Judith.  Judith får huset og Alan tvinges til å flytte inn til sin bror Charlie sammen med sin sønn Jake. Ett tilbakevendende tema i serien er konflikten mellom Charlies og Alans personligheter. 

Tallene som fremkommer i seriens tall, reflekterer sentrale tall i Charlie Sheens tall-kart.

Første sending skjedde 22. september, dette er en refleksjon av hovedrolleinnehaverens vokaltall. Seriens motivasjon bygger på vokaltall 14/5, dette er Charlie Sheens konsonant-tall, hvordan verden oppfatter han som person. Seriens konsonant-tall er også mestertallet 33/6, det mest innflytelsesrike av alle tall og Charlie Sheens skjebnetall er 15/6.

Etter 11 år, i årets 2. måned i 2011 stoppet CBS innspillingene av serien etter at Sheen havner i klammeri med skaperen. Konflikten hadde med hans «ville» livsførsel å gjøre.

cs8I 2011 ble derfor Charlie Sheen skrevet ut av serien ved at Charlie Harper blir drept av et tog i Paris, Frankrike. En styrtrik ung mann ved navn Walden (Ashton Kutcher) kjøper huset og fortsetter som hovedrolleinnhaver, men serien er nå avsluttet. Siste episode ble vist 19. februar 2015 i USA.

Charlie Sheen har nå lagt sitt gale liv bak seg og spiller for tiden i egenprodusert tv-serie og konsentrerer seg om å være en bedre far for sine 5 barn.

Jeg vil tro at noe av grunnen til TV-seriens enorme suksess var at kodene i serien støttet opp under Charlies personlige tall, og det var nok i tillegg enkelt for Charlie å spille rollefiguren Charlie.

Justin Timberlake omkranset av tallet 33.
Justin Timberlake omkranset av tallet 33.

For ikke å glemme at TV-serien hadde det mest innflytelsesrike av alle tall som konsonant-tall, mestertallet 33.

Visste du at tidenes første TV-sending skjedde i England den 22.09.1955 på kanalen ITV, forøvrig samme dato som serien ble lansert, på en Global dag 33?

Dag: 22, Mnd: 9, År: 1955=1+9+5+5=20=2+0=2

  • Vi summerer dag, mnd. og år: 22+9+2= Mestertallet 33, det mest innflytelsesrike av alle tall.

Ingen kan si at TV ikke har innflytelse på verden.

Nedenfor intervjuet med Charlie Sheen hvor han forteller om trusler, utpressing osv. etter han ble smittet av viruset i 2011.

Forfattet av: Åse Karin Steinsland, 19.11.2015

Kilder

Kommentarer er stengt.