DAGENS TALL TORSDAG 13. FEBRUAR, Global dag 1

2
20838

I Numerologi finnes det en rekke syklustall som påvirker våre personlige tall til enhver tid, og det Globale dagstallet påvirker alle.

Barn som blir født i dag får Skjebnetall 1.

Slik finner man det Globale dagstallet i henhold til Pythagoras reduksjonsmetode. Man bruker samme metode for å beregne skjebnetallet ut fra fødselsdatoen. Alle gode ting er 3.

  • Dag 13=1+3=4
  • Mnd. Februar=2
  • År: 2+0+2+0=4
  • Vi summerer dag, mnd. og år: 4+2+4=10=1+0=Global dag 1

1 er tallet for nye begynnelser, tallet gir en ny start og påfyll med energi.

Dette er tallet for inspirasjon, skapelse, mot, originalitet, uavhengighet, aggressivitet, stolthet, ego og viljestyrke.

Energien i tallet er ambisiøs, oppfinnsom og ledende så vi har en fin dag for avgjørelser, starte nye prosjekter, være bestemt og pågående, handle på nye ideer, stå opp for deg selv, lære nye ting osv. og å gripe fatt i prosjekter du har utsatt.

Nye forfriskende innsikter og ideer kan dukke opp i dag!

Tallet 1 inspirerer oss til å ta vare på oss selv. Det er en fin dag å starte på kurs, trenings-programmer, rensekurer og osv. Gi oppfinneren i deg rom og tid til å pønske ut lure planer for tiden fremover. Personer påvirket av tallet er ofte svært selvstendig, sta og selvgående, derfor kan folk kan oppleves som mer sta og egenrådig i dag.

Fredsprisvinneren i år -19 har Skjebnetall 19.

19/1 er politikeren, lederen og oppfinnerens tall. Etiopias statsminister Abiy Ahmed Ali var Afrikas yngste leder da han ble Etiopias statsminister i april 2018. Han ble født 15. august 1976 og dette gir han skjebnetall 19/1. Det betyr at skjebnen hans har noe med tallet 19 å gjøre, og han vant den gjeveste prisen av de alle, i år -19. Han har også 19/1 som konsonanttall, (8 som vokaltall og navnetall 27/9).

Maria Montessori (født 31. august 1870) var under sterk påvirkning av egenrådige 1.

Hun hadde skjebnetall 1 og vokaltall 1 (navnetall 9, kons.tall 8).
Maria var modig og turde å gå sine egne veier, og ble Italias første kvinnelige lege. Hun aksepterte ikke den tradisjonelle kvinnerollen, og gjennom sitt arbeid med barn utarbeidet hun Montessori-metoden som har innvirkning på måten vi forstår og underviser barn den dag i dag.

Flere artikler om tallet 1 finner du nederst på denne siden.

Ha en fin dag 🙂

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise