DAGENS TALL LØRDAG 13. JULI. Global dag 1.

2
24733

Dagens tall er en grei måte å lære beregningsmetode og om talls iboende kvaliteter.

Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss individuelt til enhver tid, det Globale dagstallet råder globalt og påvirker alle. (Mer om ditt Personlige dagstall her).

Barn født i dag får Skjebnetall 1

Mestertallene 11,22,33 skal ikke reduseres i beregningsprosessen m/Pythagoras foretrukne metode.

  • Dag 13=1+3=4
  • Mnd. Juli=7
  • År: 2+0+2+4=8
  • DMÅ=4+7+8=19=1+9=1+0=Global dag 1 

1 er originalen, essensen og byggesteinen bak all skapelse og representerer «Begynnelsen». Tallet er maskulint og representerer mot, uavhengighet og troen på seg selv og egne ideer og krever frihet i tanke og handling.

Energien er ambisiøs, oppfinnsom og ledende så en fin dag og starte nye prosjekter, være bestemt og pågående og stå opp for deg selv!

Nye forfriskende innsikter og ideer kan dukke opp. Ellers en fin dag å starte på ny med kurs, trening, rensekurer og osv. 1 gir inspirasjon, originalitet, aggressivitet, stolthet, ego og viljestyrke. Tallets negative sider assosieres med egoisme og hensynsløshet.

Tucker Carlson ble født 16. mai 1969 og har egenrådige Skjebnetall 19/1. Han ledet populære «Tucker Carlson Tonight», men fikk sparken i 2023 (kilde). Det skjedde i hans Skjebneår 19/1.

Slike år blir «skjebnen svanger», viktigere hendelser har en tendens til å skje. 1-tallet rep. også nye begynnelser, Carlson benyttet muligheten til å starte for seg selv. I februar skapte han furore og store overskrifter da han var i Russland og intervjuet presidenten.

Ha en forfriskende dag!

Kommentarer er stengt.