DEN FORSVUNNEDE PANCHEN LAMA OG JORDSKJELVET I NEPAL (A)

"Når en Bodhisattva stiger nedfra Tusita-himmelen, oppmerksom og årvåken til mors skjød, da rister og skjelver jorden voldsomt " står det skrevet i den Tibetanske dødeboken.

0
4009

Tibets nest høyeste spirituelle leder Panchen Lama forsvant i år.

Teoriene er mange vedr. det nylige skjelvet i Nepal som skjedde den 25. april.

Universet jobber i 9, og 18/9 dager etter jordskjelvet fikk vi et nytt jordskjelv på styrke 7,1 i Nepal.

Vi vet at universet snakker i tall, og litt undersøkelser avslører merkelige tall-synkroniteter i forbindelse med det nylige jordskjelvet i regionen og den forsvunnende bodhisattvaen.

Bodhisattva er et begrep innenfor buddhismen og betyr «en som er fast bestemt på å bruke sin egen oppvåkning til å hjelpe alle andre levende vesener med å oppnå det samme». Bodhisattva betyr direkte oversatt våkent (bodhi) vesen (sattva).

Panchen lama er en tittel og den nest øverste lama i tibetansk buddhismes-tradisjon. Panchen lamaen har som oppgave å finne den neste reinkarnasjon av Dalai Lama, som på sin side finner den neste reinkarnasjon av Panchen Lama.

the-tibetan-book-of-the-deaTeosofen Walter Evans-Wentz som var ansvarlig for den første vestlige utgivelsen av «Den tibetanske dødeboken», mente at boken representerte en opprinnelig urkunnskap som hadde blitt bevart i Tibet, et område han så som uberørt av historien.

Den «andre siden» kan innvirke på livet på jorden ved å utløse jordskjelv i følge den Tibetanske dødeboken hvor vi leser følgende:

«Når en Bodhisattva stiger nedfra Tusita-himmelen, oppmerksom og årvåken til mors skjød, da rister og skjelver jorden voldsomt «

  • Den savnede Panchen Lama ble  født den 25. april 1989.
  • Jorden ristet og skalv voldsomt da det kraftige jordskjelvet inntraff den 25. april, på den savnede guttens 26. års fødselsdag.

Gedun-Choekyi-Nyima1Fødselsdata

  • Fødselsnavn: Gedhun Choekyi Nyima
  • Fødselsdato: 25.04.1989

En kjapp analyse av tallene viser at han har navnetall 17/8, Vokaltall 11/2, Konsonanttall 15/6 og Skjebnetall 20/2. Han er også den 11/2 Panchen Lama.

I gamle dager mente man også at det la grunnlaget for en skjebne utenom det vanlige om man var påvirket av mestertall/palindromer.

Neste skjebneår for han er da i år 2025/9. Dette er det siste året i utviklingstrinn nr. 225/9.

Skal vi tro profetiene så kan man predikere et stort skjelv i dagene rundt den 7.7.2025. Da er gutten fylt 36 år og er i sitt skjebne-år 20/2.

Datoen 7/7 er også risset inn i stein. Ref. artikkel om Petter Amundsen.

Tall-synkroniteter

Doble og triple tall går også igjen i tiden mellom viktige hendelser som henger sammen. 

  • For 81/9 år siden, eller 55 år før den forsvunnede gutten ble født skjedde også et jordskjelv i Tibet den 15.01.1934.
  • Den nåværende 14/5 spirituelle leder Dalai Lama har navnetall 55 og Skjebnetall 22.
  • Han pekte den 14.05.95 (5-5-5) Gedhun Choekyi Nyima ut som den 11. Panchen Lama. 3 dager etterpå, den 17. mai samme år forsvant gutten, og han er fortsatt sporløst borte.
  • De nylige jordskjelvet skjedde da det hadde gått 19/1 år, 11 måneder og 11 dager i mellom i tid siden han ble utvalgt som Tibets nest øverste lama (1+9=10=1+0=1) den 14. mai 1995.
  • Jordskjelvet i Nepal skjedde den 25.04.2015 kl. 06.12 UTC±0 (6-6-6 siden 12=6+6)

Kanskje heller ikke så rart at den nåværende Dalai Lama, Tenzin Gyatso uttalte i et intervju med avisen Welt am Sonntag:

missing1«Vi har hatt en Dalai Lama i nesten fem århundrer. Den fjortende Dalai Lama er nå veldig populær.

La oss avslutte med en populær Dalai Lama, sier den 79 år gamle buddhistmunken. – Dersom det dukker opp en svak Dalai Lama, vil dette bringe skam over Dalai Lama».

Det kan jo være en tilfeldighet at jordskjelvet inntraff på den forsvunnede guttens fødselsdag, men jeg tror ikke på tilfeldigheter lenger. Alt henger sammen.

Han er nå blitt 26 år. Han har Skjebnetall 20/2 og det er nå gått 20 år siden han forsvant.

Mange tror han ble tatt av kineserne og lever et normalt liv i Kina. Kanskje han finner veien tilbake og krever sin rettmessige plass som Panchen Lama og plukker ut verdens neste spirituelle leder?

Det gjenstår å se 🙂

goldenchildFilmen «The Golden Child»

I filmen «The Golden Child» med Eddie Murphy i hovedrollen som den utvalgte så vi at han ble oppsøkt av den en kvinne som forteller at det en grunn til at det finnes så mye godt her i verden. Det er fordi det hvert 1000 år blir det født et gyllent barn med gudelige evner.

Dessverre er det også de som vil at ondskapen skal råde. Sardo Numspa og banden hans er på lag med Satan og kidnapper den gylne gutten fra Tibet for å få en slutt på alt som er godt i verden.

Dette barnet hjelper godhetens balanse, får magiske ting til å skje og kan til og med vekke de døde tilbake til live.

goldenchild1Det finnes kun én måte å drepe barnet på, og det er ved hjelp av den sagnomsuste Ajanti-dolken som kun den utvalgte Eddy Murphy kan finne.

 Only a man whose heart is pure can wield the knife, and only a man whose ass is narrow can get down these steps. And if mine’s is such an ass, then I shall have it.

Til å begynne med tar ikke Eddie Murphy plottet seriøst i det hele tatt,  men tilstedeværelsen av overnaturlige krefter viser seg og overbeviser han.  Ajanti-dolken kan forøvrig ikke bare kan drepe symbolet på godhet, men også ondskapen. Spennende film som anbefales.

selvtillitBuddismens mål

Hensikten med mange av øvelsene i buddismen er å til slutt klare å gå forbi loven om gjenfødelse. Å gå rett til Nirvana og bli forenet med vår grunnleggende, opplyste tilstand og natur. Alle lærere har dette som mål.

Å se inn i sinnets natur og fri oss fra frykten for døden og hjelpe oss å innse livets sannhet ved hjelp av
konsentrasjon, moral, visdom som til slutt fører til frigjøring.

Det fører til at tankene faller til ro, til løsrivelse, til lidenskapløshet, indre fred, erkjennelse, oppvåkning og egoets død. Ønsket om å være og bli noe forsvinner, og det blir ikke flere gjenfødsler.

Forfattet av: Åse Steinsland 29.04.2015

Lenker:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Del din kommentar
Skriv inn ditt navn her