DEN FORSVUNNEDE PANCHEN LAMA OG JORDSKJELVET I NEPAL (A)

"Når en Bodhisattva stiger nedfra Tusita-himmelen, oppmerksom og årvåken til mors skjød, da rister og skjelver jorden voldsomt " står det skrevet i den Tibetanske dødeboken.

0
4571

Tibets nest høyeste spirituelle leder Panchen Lama forsvant i år, og det er hans obb å peke ut den neste Dalai Lama.

Teoriene er mange vedr. det nylige skjelvet i Nepal som skjedde den 25. april.

Vi vet at universet snakker i tall, og litt undersøkelser avslører merkelige tall-synkroniteter i forbindelse med det nylige jordskjelvet i regionen og den forsvunnende bodhisattvaen.

Universet jobber i 9, og 18/9 dager etter jordskjelvet fikk vi et nytt jordskjelv på styrke 7,1 i Nepal.

Bodhisattva er et begrep innenfor buddhismen og betyr «en som er fast bestemt på å bruke sin egen oppvåkning til å hjelpe alle andre levende vesener med å oppnå det samme». Bodhisattva betyr direkte oversatt våkent (bodhi) vesen (sattva).

Panchen lama er en tittel og den nest øverste lama i tibetansk buddhismes-tradisjon. Panchen lamaen har som oppgave å finne den neste reinkarnasjon av Dalai Lama, som på sin side finner den neste reinkarnasjon av Panchen Lama.

the-tibetan-book-of-the-deaTeosofen Walter Evans-Wentz som var ansvarlig for den første vestlige utgivelsen av «Den tibetanske dødeboken», mente at boken representerte en opprinnelig urkunnskap som hadde blitt bevart i Tibet, et område han så som uberørt av historien.

Den «andre siden» kan innvirke på livet på jorden ved å utløse jordskjelv i følge den Tibetanske dødeboken hvor vi leser følgende:

«Når en Bodhisattva stiger nedfra Tusita-himmelen, oppmerksom og årvåken til mors skjød, da rister og skjelver jorden voldsomt «

Den savnede Panchen Lama ble

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.