DEN FORSVUNNEDE PANCHEN LAMA OG JORDSKJELVET I NEPAL (A)

"Når en Bodhisattva stiger nedfra Tusita-himmelen, oppmerksom og årvåken til mors skjød, da rister og skjelver jorden voldsomt " står det skrevet i den Tibetanske dødeboken.

0
4367

Tibets nest høyeste spirituelle leder Panchen Lama forsvant i år, og det er hans obb å peke ut den neste Dalai Lama.

Teoriene er mange vedr. det nylige skjelvet i Nepal som skjedde den 25. april.

Vi vet at universet snakker i tall, og litt undersøkelser avslører merkelige tall-synkroniteter i forbindelse med det nylige jordskjelvet i regionen og den forsvunnende bodhisattvaen.

Universet jobber i 9, og 18/9 dager etter jordskjelvet fikk vi et nytt jordskjelv på styrke 7,1 i Nepal.

Bodhisattva er et begrep innenfor buddhismen og betyr «en som er fast bestemt på å bruke sin egen oppvåkning til å hjelpe alle andre levende vesener med å oppnå det samme». Bodhisattva betyr direkte oversatt våkent (bodhi) vesen (sattva).

Panchen lama er en tittel og den nest øverste lama i tibetansk buddhismes-tradisjon. Panchen lamaen har som oppgave å finne den neste reinkarnasjon av Dalai Lama, som på sin side finner den neste reinkarnasjon av Panchen Lama.

the-tibetan-book-of-the-deaTeosofen Walter Evans-Wentz som var ansvarlig for den første vestlige utgivelsen av «Den tibetanske dødeboken», mente at boken representerte en opprinnelig urkunnskap som hadde blitt bevart i Tibet, et område han så som uberørt av historien.

Den «andre siden» kan innvirke på livet på jorden ved å utløse jordskjelv i følge den Tibetanske dødeboken hvor vi leser følgende:

«Når en Bodhisattva stiger nedfra Tusita-himmelen, oppmerksom og årvåken til mors skjød, da rister og skjelver jorden voldsomt «

Den savnede Panchen Lama ble

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Vil du bli abonnent? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen som koster fra kr. 333,-.