DET KREATIVE TALLET 3 & NERDRUM OG NESBØ (A)

Begge har hele 3x3-tall blant sine kjernetall, og dette er med på å forsterke kvalitetene som ligger lagret i tallet på godt og ondt.

1
3985

Kunstmaleren Odd Nerdrum og multitalentet Jo Nesbø har satt sitt preg på Norge.

Begge er svært kreative på hvert sitt område, og er i stor grad styrt av det kreative tallet 3.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Vil du bli abonnent? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen som koster fra kr. 333,-.

Dataene som er lagret i ditt fødselsnavn og din fødselsdato inneholder kodene hele livet ditt bygges på.

Hva er Numerologi?

Når en sjel bestemmer seg for å bli født inn i den fysiske virkelighet, velger den å samordne seg med spesielle vibrasjonsfrekvenser som bestemmes ut fra tallene som fremkommer i fødselsdato og i fødselsnavnet. Kodene til ditt liv har du valgt selv, men det har du glemt.

Fødselsnavn og fødselsdato har en langt større effekt på livet enn de fleste er klar over. Dataene som er «lagret» i fødselsnavn og  fødselsdato inneholder kodene hele livet bygges på.

“Know thyself” er et uttrykk etter Pythagoras.  Svært mange mennesker er ikke bevisst hvem de egentlig er og potensialet som er kodet i dem. Mange lever for halv maskin og benytter seg ikke av sin iboende kraft.

Alle mennesker er unike og sammesatte, og alle har sin spesielle signatur. En numerologisk analyse avslører menneskers tallsammensetning som beskriver personlighet, medfødte evner, sterke og svake sider, passende yrke, fortid, nåtid og fremtid, videre utvikling, gode og dårlige perioder, angir tidspunkt når det er lurt å gjennomføre endringer i livet.

Comments are closed.