DAGENS TALL MANDAG 23. MARS, GLOBAL DAG 3

0
20110

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag. En grei måte å lære litt om kvalitetene i hvert enkelt tall samt Pythagoras foretrukne beregningsmetode.

Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss individuelt til enhver tid. Det Globale dagstallet råder globalt /kollektivt og påvirker oss alle. (Mer om ditt Personlige dagstall finner du her).

Slik summerer man Globalt dagstall i henhold til Pythagoras foretrukne reduksjonsmetode. (Mestertall skal ikke reduseres i beregningsprosessen).

 • Dag: 2+3=5
 • Mnd: Mars=3
 • År: 2+0+2+0=
 • Vi summerer dag, mnd. og år: 5+3+4=12=Global dag 12/3.

En kreativ og leken dag. 

Hvorfor ikke bruke tiden i Corona-karantene på ting du aldri har tid til ellers? Vær kreativ. Utvikle iboende talenter. Lær et nytt språk, les og få mer kunnskap om det du måtte interessere deg for, skriv dikt, dans eller mal et kunstverk. Mulighetene er mange.

Tallet 3 er i den kreative triologi sammen med tallet 6 og 9. Tallet har behov for kommunikasjon og lar sin energi komme til uttrykk i skrift, tale, underholdning eller kunst. Det elsker søkelyset og er det mest uttrykksfulle av alle tall. Tallet liker å bli sett, det er sosialt og opptatt av venner.

En fin dag å bryte rutiner og ha det gøy!

Kilde

3 er et heldig, uttrykksfullt og optimistisk tall, så en super dag å lansere kreative prosjekter og alt som har med kommunikasjon og formidling å gjøre.

Det gjorde instagram-kjendisen Lasse Løkken Matberg (f.11.07.1985) den siste dagen i mai da han vant «Skal vi danse» i Italia. Første gang han danset i programmet var den 30.03. Han er 33 år og i sitt Personlige år 3, har Essentall 3, L=3 og vant på sin Personlige dag 3. Gratulerer 🥳🥇

Tallet 3 støtter kreative aktiviteter som skriving/blogging, sang, maling, underholdning, lek, latter og moro. Det handler om å uttrykke seg fritt uten grenser.

Christina Aquilera

Forfattere, skuespillere og andre kunstnere og  formidlere faller ofte i denne kategorien. Idolvinneren fra i fjor Øystein Herkedal Hegvik har 3 som navnetall. David Bowie, Christina Aguilera & Kylie Minogue er andre artister kodet med kreative 3 sentralt i sine tallkart.

Pass opp for overdramatisering, overdrivelser og manglende konsentrasjon. Man kan lett spre energien  på for mange områder eller miste- eller forlegge ting under denne sprudlende vibrasjonen.

Vedr. det 21. århundre, 2+1=3. For å forstå det 21. århundre må vi se på attributtene i tallet 3. I følge den gregorianske kalender startet det 21. århundre den 1. januar 2001 og varer til  31. desember 2100. Februar 2005 kom Facebook, etter det kom Youtube, Instagram og Twitter, Snapchat m.m. Ikke så rart at vi i denne perioden har sett en bemerkelsesverdig vekst vedr. sosiale medier, blogger osv. og at mennesker opptatt av likes, følgere og vil bli sett og hørt.

«Alle gode ting er 3»

Alle har hørt uttrykket «Alle gode ting er 3, på det tredje skal det skje». Skaperverket er strukturert i 3-foldige aspekter som er lett å kjenne igjen. Nedenfor noen.

 • Dimensjoner: Lengde, bredde, høyde.
 • I tid: Fortid, nåtid, fremtid.
 • Religion: Faderen, sønnen og den hellige ånde – Brahma, Vishnu og Siva.
 • I livssykluser: Skapelse, opprettholdelse, ødeleggelse – fødsel, liv, død
 • Eksistensgrupper: Planter, dyr, mennesker.
 • Familie: Mor, far, barn.
 • Grunnfarger: Rødt, gult og blått
 • Hovedraser menneskeheten: Negroid, mongoloid, kaukasisk.
 • Tre sønner etter Noah: Sem, Kam, Jafet.
 • Utviklingsfaser insekt: Egg, larve, insekt.

Aktuelle artikler om tallet 3 finner du nederst på denne siden.

Tilbakemeldinger 
Hjem Blogg

Ingen artikler å vise