DAGENS TALL TIRSDAG 10. DESEMBER. GLOBAL DAG 7

0
24839

I Numerologi finnes det en rekke syklustall som påvirker våre personlige tall til enhver tid, og det Globale dagstallet påvirker alle, og spesielt dem som er i sitt Personlige år 3.

Barn født i dag får skjebnetall 7.

Slik finner man det Globale dagstallet i henhold til Pythagoras reduksjonsmetode. Mestertall skal ikke reduseres i beregningsprosessen.

  • Dag 10=1+0=1
  • Mnd Desember=12=1+2=3
  • År: 2019=2+0+1+9=12=1+2=
  • Vi summerer dag, mnd. og år: 1+3+3=Global dag 7

Tallet 7 er i den mentale triologi og er tallet for forskning, mystikk & metafysikk, spiritualitet, den indre verden, andre dimensjoner, psykologi, telepati, profeti, intuisjon, åndelige studier, etterretning osv. Det er et viktig tall i skapelsen som skal ha skjedd i løpet av 7 dager som igjen er oppkalt etter 7 planeter.

7 er sinnets tall og representerer vår evne til å analysere informasjon.

Vi har en dag med sterke spirituelle overtoner, og dagens tall gir økt behov for kunnskap og gir spirituell vekst  om dagen brukt på riktig måte.

Vi har en fin dag for litt alenetid, å slå av telefonen &TV-og tilbringe tid i naturen, drive med åndelig arbeid, eller arbeid som krever fokus og analyse.

En av de største gavene tallet 7 gir er dypere forståelse av deg selv og verden du lever i.

Tallet 7 er tallet for den åndelige detektiv. Tallet får oss også til å stille spørsmål som «hvorfor er jeg her?», «hva er meningen med livet?», men pass opp for pessimisme, paranoia og for mye tankespinn. Ikke gjør ting mer komplisert enn de er.

Astrologen Jonathan Cainer 

Han ble født 18.12.1957 og han skrev horoskoper for en rekke aviser som ble oversatt til mange språk.
Han hadde 34/7 som skjebnetall og 16/7 som navnetall (vokaltall 5, kons. 11/2).
7 er tallet for forskeren, filosofen og mystikeren. (En gang var både numerologi og astrologi vitenskaper). Kvalitetene i 7-tallet sto sentralt vedr. hans evner, skjebne og utviklingsvei, og slik ble det. Å ha to like tall blant kjernetallene sees på som gunstig i Numerologi fordi det forsterker tallets kvaliteter, det blir enklere å få gjennombrudd på område tallet råder over, og gjennombrudd fikk han.
Skjebnetall 7, han døde av hjerteinfarkt den 2.5.(7) i år -16 (7) 700 (7) måneder gammel. RIP

Den 7. dagen.

Amerikanske forskere konkluderer med at de som sover i snitt over 7,7 timer per natt er slankere enn de som ikke gjør det. (kilde)

7-linger fikk Skjebnetall 7.

Den 19. juli tilbake i 1997 så fødte Bobbi McCaughey hele 7 barn. Alle overlevde og de ble de første overlevende 7-lingene i verden. De fikk naturligvis skjebnetall 7 🙂

 

Flere artikler i kategori om tallet 7 finner du på denne lenken. 

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise