DAGENS TALL TORSDAG 13. JUNI. Global dag 9.

1
38390

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag. En grei måte å lære om beregningsmetoden og kvalitetene i tall.

Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss individuelt til enhver tid. Det Globale dagstallet råder globalt /kollektivt og påvirker alle. (Les om Personlig dagstall her).

Slik summeres Globalt dagstall i henhold til Pythagoras foretrukne reduksjonsmetode. Mestertallene 11,22,33 skal ikke reduseres i beregningsprosessen.

  • Dag: 13=1+3=4
  • Mnd.: Juni=6
  • År: 2+0+2+4=8
  • Vi summ. dag, mnd. og år: 4+6+8=18=1+8=Global dag 9.

Tallet 9 er i den kreative triologi og råder over større grupper & områder. Det er er limet i universet og representerer brorskap og nestekjærlighet, ærlighet, raushet, vidsyn, idealisme og visdom, men også handling, aggressivitet og konflikt. Vi oppfordres oss til å komme i kontakt med verden og utvid horisontene.

En bra dag å fullføre prosjekter, ikke starte nye. Rydd opp, ta oppgjør gamle tanke- og handlingsmønstre som hindrer vekst og utvikling.

Gi bort ting du ikke trenger, hjelp et menneske i nød. Humanitære 9 er ofte å se i tallkartet til idealister, miljøvernere, filosofer, kunstnere, artister, healere m.m. Som Marcello Haugen eller den idealistiske organisasjonen Anonyme Alkoholikere.

9 er sist i tallrekken mellom 1 og 9 og som syklustall representerer det derfor transformasjon, renselse, overganger og avslutninger. Som syklustall skaper det ofte kaos og uro og advarer mot farer som brann, torden og eksplosjoner, flom, jordskjelv, politisk aktivisme og uro.

Tarotkort nr. 9 Eremitten symboliserer emosjonell modenhet, visdom, avslapning, konsentrasjon om indre krefter, isolasjon, søken etter sannhet og kunnskap, utvidelse av bevissthetens rom. Odin hang opp ned i verdenstreet i 9 dager. Slik kom han i kontakt med sin indre visdom og universet viste frem sine hemmeligheter for ham.

Når vi isolerer oss fra eksterne krefter /andres forventninger blir det lettere å se ting klart. Vi finner tilbake til kjernen og trenger ikke lenger konstant bekreftelse fra andre.

Filosofen Diogenes.

Eremitten bærer en lampe, vi trekker paralleller til filosofen Diogenes som var beryktet for sine filosofiske stunt. Han bodde i en tønne og eide bare noen få ting. Han var samfunnskritisk og mente institusjonene var korrupt. Han gjorde selveste Platon forlegen da han kritiserte Platons tolkning av Sokrates.

Han gikk gikk rundt med en tent oljelampe på høylys dag for å prøve å finne en eneste ærlig mann.

Ifølge legenden kom selveste Alexander den store for å besøke filosofen. Alexander ønsket å oppfylle et ønske for Diogenes og spurte ham hva han ønsket.

Filosofen ba da Aleksander flytte seg slik at han ikke stengte for solen. Det ryktes at disse to døde samme dag.

Ha en fin 9-er dag:)

Kommentarer er stengt.