DAGENS TALL TIRSDAG 14. MAI. Global dag 9.

1
38333

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag. En grei måte å lære om beregningsmetoden og talls iboende kvaliteter.

Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss individuelt til enhver tid og det Globale dagstallet råder globalt /kollektivt og påvirker oss alle. (Mer om ditt Personlige dagstall finner du her).

Slik summeres det i henhold til Pythagoras foretrukne reduksjonsmetode. (Mestertallene 11,22,33 skal ikke reduseres i beregningsprosessen):

  • Dag: 14=1+4=5
  • Mnd. Mai=5
  • År: 2+0+2+4=8
  • D/M/Å summert: 5+5+8=18=1+8=Global dag 9

9 er universets tall, er i den kreative triologi og råder over verden, større grupper & områder. Det er limet i universet og rep. brorskap, nestekjærlighet, ærlighet, raushet, vidsyn, idealisme, visdom og tilgivelse, men også handling, aggressivitet og konflikt.

En bra dag å fullføre prosjekter, ikke starte nye. Rydd opp, ta oppgjør gamle tanke- og handlingsmønstre som hindrer videre vekst og utvikling.

Kom i kontakt med verden, gi bort ting du ikke trenger, hjelp et menneske i nød. Humanitære 9 er ofte å se i tallkartet til idealister miljøvernere, filosofer, kunstnere, artister, healere m.m. Som Marcello Haugen eller organisasjonen Anonyme Alkoholikere. 

9 som transformator og avslutter.

Det er sist i tallrekken mellom 1 og 9 og som syklustall representerer det derfor overgang, transformasjon og avslutning. Avslutninger er så mangt. Kim Kardashian (f. 21.10.1980), tidligere gift med Kanye West sendte inn skilsmissepapirene i 2021 i sitt Personlige år 9. Petter Northug (f. 6.1.1986) la opp som skiløper i 2018 i sitt år 9. Ole Paus og den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj trakk inn årene i sitt Personlige år 9, RIP.

Ha en fin tirsdag!

Kommentarer er stengt.