PORTALNATTEN HALLOWEEN. Tidligere satanist advarer.

4
10184

Utskårne gresskar og barn utkledt som hekser, spøkelser og andre uhyggelige vesener.

31/10-18. Oppdatering nederst i artikkelen. Tidligere satanist advarer mot feiringen og mener vi leker med ilden og en prest mener tradisjonen bør bli kristen. 

Hvordan oppstod Halloween-tradisjonen?

Halloween er kjent som Samhain eller «All Hallows Eve» og dagen var tidligere dedikert til Kelternes døds-gud. Halloween feires alltid siste dag i oktober og natt til 01.11. I år er vi også i ett Globalt år 11.

Feiringen har sine røtter fra Irland. De bragte den videre til Amerika etter den store potetmangelen som førte til hungersnøden i 1845-1846 da tusenvis av irer inntok Amerika.Etter dette har tradisjonen gradvis blitt spredt utover USA, og siden resten av den vestlige verden.

Irene var opptatt av jevndøgn (lik-natt). De trodde sløret som skilte den jordiske dimensjonen fra det demoniske riket gradvis ble tynnere etter feiringen av høstjevndøgn den 21-22. september og at sløret var på sitt tynneste natt til 11. 

Denne kvelden feiret irene også sin nyttårsaften, en dag full av redsel og uhygge, fordi de mente at på årets siste dag så stod de døde opp fra sine graver for å hjemsøke de levende. 

De trodde også demoner og ånder gikk amok i den jordiske dimensjonen akkurat denne kvelden, dette fordi de måtte være tilbake i sin dimensjon før midnatt den 1.11.

Den som er fanget i midten tilhører to verdener / dimensjoner.

Halloween faller også i år uke 44. Nok et parallelt tall.

Parallelle eller symmetriske tall, parallelle dimensjoner?

Ordet Symmetri stammer fra det greske symmetros ”symmetrisk”, fra syn- ”med, sammen med” + metron ”måle”.

En av grunnene til at åndelig aktivitet er høy denne natten skyldes vibrasjonene i tallene i datoen 1.11. Dette med parallelle tall og jevndøgn er ikke et ukjent fenomen for dem som jobber med verdens største maskin, partikkelgeneratoren i Cern. Mange tror de faktisk prøver å åpne portaler til andre dimensjoner og vi har mange ganger sett hvordan tall i tiden som går kobler sammen like hendelser. (Artikkel om CERN)

Helloween-natt.

Druidene bygget store bål for å skremme bort demoner/ånder som streifet rundt omkring. Folk tok brennende ting fra bålet og svingte det rundt for å skremme bort demoner. De skar ut neper og lagde groteske ansikter med lys i for å skremme demonene og åndene bort.

(Nepene har blitt erstattet med gresskar i dag. Ifølge enkelte overleveringer har gresskaret en helt spesiell betydning. Irene trodde nemlig at en hodeløs mann ville reise seg fra en grav og hugge hodet av en levende for å sette det på seg selv. Derfor plasserte irene gresskar med lys i på gravene for å skremme bort den hodeløse mannen).

De prøvde å skremme bort demoner ved å ta på seg grusomme og skremmende kostymer, slik at at demonene skulle tro man var en av dem.

De benyttet seg også av demoner for å bli spådd om fremtiden, men for å få lov til å se inn i andre dimensjoner måtte man først gjøre et offer til demonene. Derfor drev de med menneskeofring og brant mennesker og dyr på bål i store flettede kurver i ofringsritualer til dødsguden.

gresskarEt forskerteam fra Storbritannia har funnet menneskegraver i nærheten av Stonehenge, og mener Stonehenge opprinnelig var en gravplass/ ofringssted.

De har også funnet ut at store fester har skjedd rundt Stonehenge på disse tidspunktene med jevndøgn, solverv og Halloween. De har funnet 80000 dyrebein i nærheten av Stonehenge, og forskerne mener dette beviser at Stonehenge en gang var et monument som brakte folk sammen til folkefest. Tester på dyrebein de har funnet viser at disse dyrene kom fra svært spredte områder fra alle hjørner av Storbritannia.

Hexagram
Hexagram

«Trick and treat`s» sanne opprinnelse.

Dette ritualet stammer også fra Irland hvor en prosesjon oppsøkte bønder og gikk fra hus til hus for å samle inn gaver til sin Druidegud, Muck Olla.

Bondens velstand var avhengig av hvor stort offer han gav til guden. Viste man motvilje, kunne ulykker ramme bonden og hans avlinger.

De skar ut lanterner av neper og fylte dem med menneskefett fra en av husets beboere som hadde blitt ofret!

Om man fikk besøk av demoner som krevde menneskeoffer, tente de opp en lanterne med menneskefett som et bevis på at man hadde gitt en av sine kjære som offer, og da ville demonene forsvinne. Man var da garantert at ingen andre i huset ville bli drept den kvelden.

Om man nektet å ofre en av sine kjære, ville et «trick» bli plassert på huset. Det ble tegnet opp et stort hexagram med menneskeblod på huset fra en død kropp som denne delegasjonen dro rundt på. Demonene ble tiltrukket av hexagrammet og invaderte huset, og dette førte at beboerne ble gal eller døde av skrekk.

Litt å tenke på før du sender barna dine rundt på tigger-runde på denne spesielle datoen.

Helloween-natt.

For at folk skulle føle seg trygg, satte også de ut mat som fårekjøtt, grønnsaker, egg, honning og vin ut som offer til demonene eller de vandrende åndene for at disse kunne konsumere dem på vei tilbake til underverdenen.

Hvis man ikke satte ut mat, kunne man bli rammet av forbannelser.  Dette er den sanne opprinnelsen til «Trick-or-Treat».


Los Dias de los Muertos, feiringen av de dødes dag. 

Uvanlig for oss nordboere, men for meksikanere er det både tradisjon og ære å hedre de døde med en stor fest hvert år. Samme dag som Halloween-feiringen starter meksikanerne feiringen av Los Dias de Los Muertos, de dødes dager.

Feiringen varer fra 31. oktober til 2. november og er en eldgammel aztekisk feiring av døden. Aztekerne var et mesoamerikansk folk som dominerte det sentrale Mexico i århundrene før den spanske okkupasjonen i 1521. Tidligere pågikk dødsfesten over hele to måneder!

Aztekerne så på døden som en reise og en ny del av livet. Ifølge deres tro er livet en drøm som vi vekkes fra i det vi dør.

Festen starter med barna som er kledd i Halloween-lignende kostymer. Familiene setter opp små alter med mat og leker til angelitosene, de døde barns sjeler som blir på jorden hele 1. november (Alle Helgens dag). Når angelitosene drar sin vei, kommer de døde voksnes sjeler. Dette skjer dagen etter,  den 2. november som er feiringens høydepunkt.

De voksne sjelene blir møtt med altere fulle av deres favorittmat, tequila og gaver. Familiene tilbringer denne dagen i hjemmene for å være mest mulig sammen med de besøkende sjeler. Ofte blir det dekket på til de usynlige gjestene rundt matbordene, og de blir tatt med som en tilsynelatende naturlig del av familien.


Halloween er omdiskutert.

John Ramirez, en tidligere leder i satanistisk kult har gått ut og advart kristne mot å feire Halloween.

Han sier man åpner døren for demoner og kan risikere at ens familie blir forbannet i tre til fire generasjoner.

For å oppheve forbannelsen, må du tilbake til stedet hvor du startet ditt møte med den mørke siden og be Gud om å tilgi deg. Intervju med Ramirez nedenfor.

På den andre siden skriver en pastor ved navn Alan Rudnick at det er på tide at Halloween blir en kristen feiring på grunn av «Allehelgens dag». I den katolske kirke skjer dette dagen etter Halloween. Den 1. november feirer dem alle helgener som ikke har en egen høytidsdag.

Dagen etter, den 2. november, feires alle sjelersdag til minne om alle vanlige kristne som er døde. Da helligdagsreformen ble innført i Danmark og Norge i 1770 ble feiringen flyttet til første søndag i november.

Bildet nedenfor er en selfie tatt i slutten av oktober 2014 og fikk en del media-oppmerksomhet…

Selfie tatt av to amerikanske jenter for noen dager siden.
Kilde: TV2.
Hvem vet, kanskje det ikke bare er myter?

Ha en fredelig Halloween-feiring 🙂

TILBUD! Oversikt Numerologiske analyser / Bestill

Forfattet av: Åse Karin Steinsland, 22.09.2013, oppdatert 31.10.2018


Kilder:

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise

POPULÆRE ARTIKLER