JOE ROGAN ENDRER MAINSTREAM-MEDIA. Hva avslører tallene? (A).

Verdens største podcaster tør å røre i meningsgryten!

0
172

På disse sidene analyserer vi kjente mennesker for at du skal få en dypere forståelse for Numerologi.

På slutten av 2019 bladde Spotify opp 1 milliard for eksklusive rettigheter til podkasten «The Joe Rogan Experience» (Kilde).

Kilde

Den frittalende verten er amerikanske Joe Rogan, han beskrives seg selv som stand up-komiker, kampsportfanatiker og psykedelisk eventyrer. Han er nå verdens fremste podcaster med 200 millioner nedlastninger hver måned og  vinner stadig terreng i forhold til gammelmedia.

Oppskriften er banalt enkel. Han er naturlig, nysgjerrig, åpen, ærlig, opptatt av rettferdighet og sannhet. Han diskuterer aktuelle hendelser, politikk, filosofi, komedie, hobbyer og er ikke redd for å ta opp alternative tema og tabubelagte emner som unngås/nedsnakkes av gammelmedia.

Rogan tør å røre i meningsgryten og det har selvfølgelig opprørt mange av den mer ensidige sorten. Vi går i gang og ser på hva tallene avslører.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Vil du bli abonnent? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen som koster fra kr. 333,-.