JOHN OF GOD. Alternativverdens største og minst omtalte skandale. (A)

666-helten står foran et fall i sitt Personlige år 6.

0
1883

Mange har etterlyst artikkel om den brasilianske healeren «John of God» opp gjennom årenes løp, så her litt om han og hans tall.

En rekke nordmenn har tatt turen over fjorden til Brasil for å bli helbredet av en av verdens mest kjente healere som i desember i Meetoo-året 2018 (året da mange store menn falt) ble arrestert for å ha forgrepet seg på hundrevis av kvinner. Han er også under granskning for våpenbesittelse + hvitvasking av penger.

Oppdatering 24/06/2019.

Avisen Globo: De har kommet nye siktelser mot Joao om mordforsøk, seksuelt misbruk og utøvelse av falsk ideologi.

  • 680 kvinner har rapportert inn og 160 av disse vitnet i den pågående saken. Til nå er han siktet for 32 seksuelle overgrep. (få pga foreldelsesfristen på 2 år i slike saker).
  • Han er også siktet for mordforsøk på en kvinne etter han hadde seksuelt misbrukt henne. Joao skjøt henne tre ganger før han kastet kroppen hennes ned i en elv. Hun overlevde fordi hun ble reddet av en fisker, men har fortsatt en kule i nakken.  (kilde
  • Oppdragsgruppen som skal løse saken forsøker å finne ut hvilken rolle politiet har hatt i  virksomheten rundt han, et ulovlig nettverk bestående av militærpoliti og sivilpoliti som har beskyttet han. Oppdragsgruppen undersøker også om politiet hjalp han å finne nye ofre og om de har unnlatt å rapportere inn forbrytelsene. To er under etterforskning og en er anmeldt. (kilde)
En litt yngre versjon av John of God.

Bakgrunn.

Brasilianske John of God, João de Deus eller João Teixeira de Faria som er hans fødselsnavn er katolikk og hevder å ha fått gudegitte evner til å helbrede.

Han vokste opp i fattige kår og ikke fikk fullført noen skolegang og er derfor analfabet. Han snakker kun portugisisk og kan visstnok ikke skrive.

Som 16-åring fikk han et syn. Han møtte en helgen (St. Rita av Cascia) som ba ham dra til en spiritistisk kirke hvor folk som var syke fortalte han at de hadde ventet på han. Han svimte av og var borte i tre timer. Da han våknet hadde mange av de syke blitt helbredet.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Klikk her eller på bildet for å lese mer eller melde deg ordningen som koster fra kr. 333,-.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.