JOHN OF GOD. Alternativverdens største og minst omtalte skandale. (A)

666-helten står foran et fall i sitt Personlige år 6.

0
405

Mange har etterlyst artikkel om den brasilianske healeren «John of God» opp gjennom årenes løp, så her litt om han og hans tall.

En rekke nordmenn har tatt turen over fjorden til Brasil for å bli helbredet av en av verdens mest kjente healere som i desember i Meetoo-året 2018 (året da mange store menn falt) ble arrestert for å ha forgrepet seg på hundrevis av kvinner. Han er også under granskning for våpenbesittelse + hvitvasking av penger.

En litt yngre versjon av John of God.

Bakgrunn.

Brasilianske John of God, João de Deus eller João Teixeira de Faria som er hans fødselsnavn er katolikk og hevder å ha fått gudegitte evner til å helbrede.

Han vokste opp i fattige kår og ikke fikk fullført noen skolegang og er derfor analfabet. Han snakker kun portugisisk og kan visstnok ikke skrive.

Som 16-åring fikk han et syn. Han møtte en helgen (St. Rita av Cascia) som ba ham dra til en spiritistisk kirke hvor folk som var syke fortalte han at de hadde ventet på han. Han svimte av og var borte i tre timer. Da han våknet hadde mange av de syke blitt helbredet.

Artikkelen er merket (A) fordi den er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene.

Vil du lære mer og bli abonnent? Det koster fra kr. 333,-. Klikk her eller på bildet for å lese mer om ordningen og melde deg på.

Som abonnent får du tilgang til over 190 lærerike artikler om Numerologi + mer.

Er du allerede abonnent kan du enkelt logge deg inn her.

God lesing!