LÆR Å LESE AURAENS FARGER

0
10295

Farger er knyttet til tall, og tall har kvaliteter og egenskaper.

Din fysiske kropp er omringet av et unikt energifelt som også kalles aura. Auraen reflekterer din energi både fysisk og psykisk. 

Den høyre siden viser maskulin aktiv energi, mens den venstre siden representerer kvinnelig passiv energi.

Flerfarget aura.
Flerfarget aura.

Vitenskapen har gjennom kvantefysikk erkjent at det at det eksisterer et elektromagnetisk felt rundt mennesket (alle levende vesener). Dette energifeltet kalles aura og strekker seg rundt hele kroppen.

Auraen fungerer som et informasjonssenter som hele tiden er i kommunikasjon med våre omgivelser. Den sender og tar i mot impulser og beskjeder fra omverden. Auraen reflekterer din energi både fysisk og psykisk, og via auraen tar vi også inn følelser og inntrykk som igjen skaper livet med både interne og eksterne opplevelser, både positive og negative. Denne energien påvirker også kroppens celler, vev, din elektromagnetiske frekvens og ditt DNA.

Man kan dele auraen opp i to. Den ene kalles den skiftende aura, og den inneholder våre daglige tanker og følelser. Den andre kalles den permanente aura, og denne er summen av alle våre tanker og følelser gjennom livet. Du finner mer info under beskrivelsen av fargene.

Beskrivelsene av fargene nedenfor vil kun gi deg en generell innsikt.

Rød aura

Rød aura

Mennesker med rød aura er ofte full av livskraft, besluttsomhet og pågangsmot. Man har ofte en utterettelig energi, er levende og begeistret, uttrykker mot, frigjøring, målbevissthet, lidenskap og begeistring. Stikkord for fargen er adrenalin, begjær, iver, vitalitet, kraft, behov for å være best og få suksess, intensitet, erfaring, action, forkjærlighet til sport og idrett, konkurranse, viljestyrke, lederskap, styrke, mot, lidenskap, erotikk, jordnær, praktisk, materiell, eventyrlysten, sterkt overlevelses-instinkt. Liker ikke å drive dank. På sitt beste er røde mennesker gode ledere, reformatorer og fightere som kan bygge opp store ting av svært lite. Mange barn og tenåringer -spesielt gutter – har lyserød aura. Rød er fargen for vitalitet og fysisk helse, livskraft, ambisjoner og seksuell kraft. Kan handle uten å tenke. Mørkere eller dunkle rød-nyanser kan indikerer sterk lidenskap, sinne og en voldsom natur. Kan også indikere høyt blodtrykk eller angst.

Oransje aura

Oransje aura

Mennesker med oransje aura er ofte selvstendige, elskverdige, tolerante og varmhjertede. Fargen indikerer en positiv, optimistisk, sjenerøs, kreativ og sosial person. Ofte midtpunkt i selskap. Liker gruppearbeid. Oransje er en kunstnerisk og farge. Stikkord for fargen er kreativitet, følelser, selvtillit, evne til å forholde seg til andre på en åpen og vennlig måte, omgjengelig, intuisjon eller magefølelse. Evnen til å nå ut til andre. Mange dyktige selgere, kunstnere, kokker, idrettsfolk gründere og offentlige mennesker har oransje aura. Er fargen i mørke nyanser kan den indikere manglende evne til å ta ansvar for sitt eget liv. Den kan også vise upålitelighet, sjalusi og misunnelse.

Gul aura

Gul aura

Mennesker med gul aura er ofte livsglade, intelligente og er utstyrt med mental styrke. Man er konsentrert og oppmerksom, samtidig som man er fleksibel og smidig og setter pris på nye ideer. Mange vitenskapsfolk, rådgivere, journalister og mennesker i media er påvirket av fargen gul. Stikkord for fargen er mental helse, hurtige reflekser, godhet, medfølelse, tillit og optimisme. entusiasme, inspirasjon, god sans for humor, morsom, optimistisk, intellektuell, åpen for nye ideer og åpenhjertig. Er ofte utrolig flink med penger og forakter smålighet. Lett for å gi slipp på byrder, problemer og vanskeligheter. Flink å organisere. Personer med gul aura er ofte svært flink å oppmuntre og støtte andre, og tør å vær seg selv kan også være flink å analysere komplekse konsepter. Mørke nyanser kan indikere en skarp tunge, mistenksomhet og gjerrighet. Gulbrun nyanse kan indikere meget sterk vilje og egoisme.

Grønn aura

Grønn aura

Utholdenhet, fasthet, tålmodighet, harmoni, balanse, healingevner, glede over naturen, sympati og kjærlighet, ansvarsfølelse, service, selvsikkerhet, høye idealer og ambisjoner, engasjement, setter pris på arbeid og karriere. Ønsker respekt og selvrealisering, er fokusert og tilpasningsdyktig. Fargen for vekst. Mange foreldre, sosialarbeidere, rådgivere, psykologer osv. med fokus på å skape positiv forandring i verden har grønn aura. Lys grønne nyanser gir stahet, stabilitet og jordnærhet. Vårgrønne nyanser indikerer ny vekst. Klare nyanser antyder tilpasningsdyktighet. Mørke nyanser antyder sjalusi. Mørkegrønne nyanser avslører manglende evne til å forandre seg selv og materialistisk avhengighet.

Blå aura

Blå aura

Dybde, følelser, hengivenhet, lojalitet, tillit, ønske om å kommunisere. Opptatt av personlige relasjoner. Empatisk. Kan være en drømmer. Kunstneriske evner. Muligens en tendens til å sette andres behov foran egne behov. Evne til å meditasjon og å leve i øyeblikket. Har man blå aura er man ofte sensitiv og intuitiv, kan være noe introvert og nyte å være alene. Liker ikke-konkurrerende aktiviteter. Man er mottakelig med behov for enhet, fred og kjærlighet. Man trenger et rolig og fredelig miljø rundt seg. Mange kunstnere, poeter, forfattere, musikere, filosofer, studenter, åndelig søkende, og mennesker som er på jakt etter sannhet og rettferdighet har blå aura. Blått på den maskuline side tyder på at individets kreative kanal er åpen. Lys blå nyanser indikerer religiøsitet, ydmykhet, fromhet, balanse, styrke, fred og harmoni. Marineblå nyanser indikerer selvsikkerhet og selvstendighet. Mørkere nyanser kan indikere en over analytisk og mistenksom natur, men også visjonær egenskaper. Dyp blå nyanser kan indikere humørsvingninger eller depresjon.

Fiolett aura

Fiolett aura

Mennesker med fiolett/ lilla aura har ofte en svært inspirerende tankegang og stor visdom. Stikkord er: spirituell, original, ukonvensjonell, har ofte synske evner, uvanlig utstråling og sjarm, en uvanlig evne til å gjøre drømmer virkelighet, flink å manifestere i den ytre materielle verden. Liker å sjarmere og glede andre. I harmoni med naturen. Lett for å koble seg opp til høyere bevissthetsplan Leken, lite fordømmende, tolererer andre eksentriske. Sensitiv og medfølende. Folk som har lilla auraer setter pris på ømhet og godhet. Ikke spesielt praktisk, har de en tendens til å leve i drømmeverden. Du finner mange «fiolette eller lilla» underholdere, filmstjerner, frie tenkere, visjonære, revolusjonære, og ellers andre mennesker med en magnetisk personlighet. Mørk fiolett kan indikere et behov for å ta mer ansvar for eget liv, at personen trenger mer tid til å forankre og jorde seg spirituelt. Dette er fargen for åndelig kreativitet og kunstneriske evner. God fantasi, åndelig vekst og utvikling. Denne fargen kan også bety at man unngår konfrontasjoner og søker andre mer mystiske løsninger på problemer i stedet.

Hvit aura

Hvit aura

En hvit aura avslører en person som er rettferdig og streber mot åndelig renhet. De betrakter hele menneskeheten som lik og diskriminerer ikke. Den hvite fargen tilgir og avslører usannheter. Hvite personer sprer lys i mørke og får sannheten frem. ”Ridderen på den hvite hest.” Stikkord: åndelig motivert, åpen og mottakelig for den guddommelige eller åndelige verden. Kontakt med en høyere bevissthet, beskyttelse, god helse, positiv holdning. Kan smelte sammen med alt som er. Sannsynligvis noe likegyldig i forhold til verdslige materielle ting og ambisjoner. Indre lys og kosmisk visdom karakteriserer den hvite energien. Små barn, energi- og lysarbeidere, mennesker som mediterer mye har ofte det hvite lyset i sin aura. Ikke mange voksne har hvit aura.

blyant4aura3Kan man se sjelen på et aura-bilde? 

Nei. Det man ser er auraen, lys som utstråles fra kroppens elektromagnetiske felt som gjenspeiler personens åndelige nivå, hvordan ens følelsesmessige tilstand er,  grunnleggende holdninger og kroppens fysiske tilstand i det øyeblikket fotografiet blir tatt.

Auraen forandrer seg i takt med forandringer i personen. En person med god helse  har en lysende aura som strekker seg langt utenfor kroppen og kan ha mange farger. Det sies at  desto mer åndelig utviklet personen er, desto lysere og mer omfangsrik er auraen.

Dersom en person med disse kvalitetene blir alvorlig syk eller skadet, så krymper auraen og lyset svekkes. Auraens glans kommer tilbake når helbredelse har skjedd.

En sunn person som har et lukket sinn, har en tynn glansløs aura. Om personen åpner seg åndelig tallogfarger/bevissthetsmessig, vil auraen bli tilsvarende større og lysere.

Personer med en grådig, sint, krevende eller svikefulle natur som skaper prøvelser for andre har et smalt, grumsete grensesnitt omkring kroppen sin. En  person som konsekvent ignorerer samvittigheten sin og med vilje skaper lidelse for andre, har ikke engang lys nok til et synlig omriss.

I Numerologi er det slik at hvert tall knyttes til en farge. Farger har energifrekvenser som påvirker kropp og sinn. Når fargene du omgir deg med matcher dine personlige tall, skaper du harmoni og balanse. Mer om hvilke tall hører til de forskjellige fargene kan du lære mer om i undervisningsartikkelen under.

FARGETESTEN. Hvilken farger trenger dine tall? (A)

Forfattet av: Åse Karin Steinsland

hits