MÅNEDSHOROSKOP FOR AUGUST 2020 (A)

Hvordan vil tallene påvirke ditt liv i august?

1
227930

Hvordan vil tallene påvirke deg i august ?

Da var det ny måned og nye tall og tema for oss alle. 

Horoskopet er basert på Numerologi, studiet av hvordan tallenes magnetisme påvirker oss. Ditt talltema for august vil trigge frem følelser og hendelser i henhold til iboende tallets kvaliteter. 

Vi skifter over til sommerdekk fordi vi vet den er på vei. Samme regel gjelder livets sesonger. Det er lurt å vite hvilke grunnleggende tallenergier som råder månedlig, informasjonen hjelper oss å tilpasse oss og utnytte perioden på best mulig måte.

I tillegg til det Personlige månedstallet påvirkes vi alle av det Globale månedstallet og august er en Global måned 3 fordi:

  • År 2020=2+0+2+0=4
  • August=Kalendermåned=8
  • Vi summerer tallene for år+mnd. 4+8 = August, Global måned 3 
Symbol tallet 3

Generelt om august, alle gode ting er 3?

Da er vi ferdig med juli som var en Global måned nr. 11/2, et vennlig, fredelig og tålmodig tall. Nå har vi startet på en Global måned 3 og dette mer entusiastiske og uttrykksfulle tallet er i den kreative triologi.
August kan bli en svært så produktiv måned  som vil fremme vår kreativitet. Indre og ytre begrensninger kan lettere overkommes. En gunstig periode å lade batteriet med ferie, lek, moro og kreative aktiviteter.

Samtidig, 3 er ikke tålmodig som 2-tallet og får utålmodighet og frustrasjon overtaket kan det lettere oppstå eksplosive reaksjoner og situasjoner. Det er viktig å ikke være altfor impulsiv. 3 er et aktivt drama-tall, et mer impulsivt og handlende tall, og med tanke på verdenssituasjonen vil nok tallpåvirkningen føre til at flere føler for å gå «til krig» for sin sak.

Det var litt om den kollektive påvirkningen. For å finne ditt Personlige tall for august, skriv inn fødselsdatoen din i kalkulatoren nedenfor.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Klikk her eller på bildet for å lese mer eller melde deg ordningen som koster fra kr. 333,-.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Forfattet av: Åse Karin Steinsland

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Del din kommentar
Skriv inn ditt navn her