ORDERUD-SAKEN VARSLET GJENOPPTATT. Hva avslører tallene? (A)

Tydelige mønstre i tall og navn viser seg frem.

2
3886

OPPDATERING! I dag er det 22. juni 2018.

TV2 rapporterer at Tore Sandberg i dag har levert inn krav om gjenopptakelse av saken på vegne av Per og Veronica Orderud. Lenke

Det har blitt sagt mang en gang at om det finnes et sannferdig universelt språk, så vil det komme til uttrykk via matte, geometri og lyd-frekvenser (navn/ekko).

PER KRISTIAN Liland hadde sonet ferdig drapsdommen sin 22. juni. Tore Sandberg fikk han frikjent. Det viste seg å være et justismord.

PER KRISTIAN Orderud ble så dømt for Orderud-drapene den 22. juni. Får Tore Sandberg han frikjent?

Likhet i navn – likhet i dato og tid – likhet i hendelse

portal999Trippeldrapet på Orderud gård utslettet tre av fire i en familie og sjokkerte hele Norge. Saken er fortsatt uløst, og er til nå den mest omtalte drapssaken i media i moderne tid.

Det er tidsintervallet mellom «lignende» hendelser som bestemmer når en lik etterfølgende episode skal skje / blir synlig og kommer til overflaten i media.

Artikkelen er merket (A) fordi den er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene.

Vil du lære mer og bli abonnent? Det koster fra kr. 222,-. Klikk her eller på bildet for å lese mer om ordningen og melde deg på.

Som abonnent får du tilgang til over 190 lærerike artikler om Numerologi + mer.

Er du allerede abonnent kan du enkelt logge deg inn her.

God lesing!

SUPER-SYMMETRI. Symmetriske tall & symmetriske hendelser. Masseskyting i USA 999 dager etter masseskyting i Frankrike. (A)

FORDYPNING MESTERTALLENE 11, 22 og 33 (A)

TALL- OG NAVNESYNKRONITETER I MORDGÅTER (A)