PAR-ANALYSE. Eksempler på Par & Kompabilitet mellom tall. (A)

1
1557

Vi fordyper oss i kompabilitet mellom tall og ser på forskjellige par-kombinasjoner.

Hensikten med en Par-analyse er å gjøre partene oppmerksom på tallenes forskjellige personlighetstrekk og å finne ut hvor godt de passer sammen.

Alle tall uttrykker sin kjærlighet på forskjellige måter. Som par blir man kjent med hverandre over tid. I begynnelsen er stort sett det meste perfekt og og gnisninger oppstår sjelden. Partene tilpasser seg (gjør seg til for å tekkes partneren).

Så, etter hvert som tiden går dukker det opp nye  og ukjente sider ved partneren som ikke er så behagelige. Alle som har levd en stund har opplevd dette.

Når man bestiller en Par-/Kompabilitetsanalyse avsløres kjernetallene og kompabiliteten mellom Navn/Vokal/Konsonant/Skjebne til de involverte samt kompabiliteten mellom Personlig år + av og til måned. Jeg har valgt å kun konsentrere meg om navnetallet i denne artikkelen. Dette fordi navnetallet representerer summen av den vi er.


Vi ser vi på Kvinne/Navnetall 1 sammen med Mann /Navnetall 5.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Vil du bli abonnent? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen som koster fra kr. 333,-.

Comments are closed.