PARANALYSE. Eksempler på Par & Kompabilitet mellom tall. (A)

0
401

Vi fordyper oss litt i kompabilitet mellom tall i denne artikkelen og ser på forskjellige par.

Hensikten med en Par-analyse er å gjøre partene oppmerksom på tallenes forskjellige personlighetstrekk og finne ut hvor godt de passer sammen.

Alle tall uttrykker sin kjærlighet på forskjellige måter. Som par blir man kjent med hverandre over tid. I begynnelsen er stort sett det meste perfekt og og gnisninger oppstår sjelden. Partene tilpasser seg (gjør seg til for å tekkes partneren). Etter hvert som tiden går dukker det opp nye ukjente sider ved partneren. Alle som har levd en stund vel har opplevd dette 🙂

Når man bestiller en Par-/Kompabilitetsanalyse avsløres kjernetallene og kompabiliteten mellom Navn/Vokal/Konsonant/Skjebne til de involverte samt kompabiliteten mellom Personlig år + av og til måned. Jeg har valgt å kun konsentrere meg om navnetallet i denne artikkelen. Dette fordi navnetallet representerer summen av den vi er.


Vi ser vi på Kvinne/navnetall 7 sammen med Mann /navnetall 2.

Mann/Navnetall 2 og Kvinne/Navnetall 7, i denne tallkombinasjonen møter intuisjon intelligens, følsomhet møter forskning og hjertet møter sinnet.

Det er vanskelig å finne to så forskjellige arketyper som dette og det er herved duket for et helt unikt forhold.  Det er sjeldent to så forskjellige tall blir interessert i hverandre, men når det skjer er det verdt anstrengelsene. Partene møttes sikkert under merkelige omstendigheter. Kommer disse to nær nok hverandre, blir resultatet ofte en energiutveksling som kan sveise sammen et forhold for livet.

Visdom, kunnskap, åndelig forståelse fra mannens side vil styrke kvinnens kjærlighet.

Farene med kombinasjonen blir vanligvis erfart på et tidlig stadium i forholdet. Farene er flere, men den første er manglende forståelse for den andres måte å tenke-, føle og uttrykke seg på.

Mann/Navnetall 2`s kjærlighet er myk og mild, idealistisk og romantisk, følsom, barnslig og uskyldig. Kvinne/Navnetall 7`s kjærlighet er som en kostbar juvel og man må jobbe hardt for å gjøre seg fortjent til den. Hun stoler ikke på kjærlighet som kommer for lett, imens mannen på sin side har vanskelig med å forstå hvorfor kvinnen holder tilbake, for hva er mer naturlig enn kjærlighet?

Av og til vil et forhold med denne kombinasjonen først slå ut i full blomst etter mange år. Dvs man har bygget opp tillit og forståelse for hverandre og tid for så å bli romantisk engasjert. Om romansen bygger på rene følelser, åndelig forståelse og visdom kan det vel ikke annet enn lykkes? Det må en orkan til for å ødelegge et slikt forhold.


Vi ser vi på Kvinne/Navnetall 1 sammen med Mann /Navnetall 5.

Et par som er i vinden for tiden. Kilde

LESE MER? Artikkelen er merket (A) fordi den er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du alltid tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 190 lærerike artikler.

Det koster fra kr. 333,-. Klikk her eller på bildet for å lese mer om ordningen/ melde deg på.

Er du allerede aktiv abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese artikkelen.

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise