PARANALYSE. Eksempler på Par & Kompabilitet mellom tall. (A)

0
429

Vi fordyper oss litt i kompabilitet mellom tall i denne artikkelen og ser på forskjellige par.

Hensikten med en Par-analyse er å gjøre partene oppmerksom på tallenes forskjellige personlighetstrekk og finne ut hvor godt de passer sammen.

Alle tall uttrykker sin kjærlighet på forskjellige måter. Som par blir man kjent med hverandre over tid. I begynnelsen er stort sett det meste perfekt og og gnisninger oppstår sjelden. Partene tilpasser seg (gjør seg til for å tekkes partneren). Etter hvert som tiden går dukker det opp nye ukjente sider ved partneren. Alle som har levd en stund vel har opplevd dette 🙂

Når man bestiller en Par-/Kompabilitetsanalyse avsløres kjernetallene og kompabiliteten mellom Navn/Vokal/Konsonant/Skjebne til de involverte samt kompabiliteten mellom Personlig år + av og til måned. Jeg har valgt å kun konsentrere meg om navnetallet i denne artikkelen. Dette fordi navnetallet representerer summen av den vi er.


Vi ser vi på Kvinne/Navnetall 1 sammen med Mann /Navnetall 5.

LESE MER? Artikkelen er merket (A) fordi den er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du alltid tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 190 lærerike artikler.

Det koster fra kr. 333,-. Klikk her eller på bildet for å lese mer om ordningen/ melde deg på.

Er du allerede aktiv abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese artikkelen.

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise