POLITIKK OG SÅNN. Ukens friske pust: Emilie Enger Mehl.

0
214

Ukens friske pust: Emilie Enger Mehl.

Kodene i fødselsdatoen og Skjebnetallet avslører sjelens planlagte utviklingsvei/ retning, men handler også om timing.

I fjor fikk Senterpartiet sin første justisminister på 88 år! Når ble hun født? Den 8.8. naturligvis.

Tallet 8 assosieres med planeten Saturn, det handler om lov, rett, balanse og karma. Tarotkort nr. 8 er Justice/ Rettferdighet og Emilie Enger Mehl er utdannet jurist.

8 trekkes ofte mot maktens korridorer. Hun ble født på en 2 x 8-dato den 8.8.1993 og var 28 år da hun ble Norges yngste justisminister gjennom tidene! (Justis- og beredskaps-minister).

8 som assistent/Forsterker/Syklustall. Hun var i sitt Personlige år 8 da hun ble valgt inn på stortinget første gang i år -17 (8). Hun er også under påvirkning av 8 på første og andre Livsperiode frem til hun fyller 52 år. 8 er et direkte handlingstall som forsterker hennes personlige kraft og lederegenskaper.

Hun har Mestertallet 11/2 som Skjebnetall, og de forsterker energien i både personer, datoer og hendelser som er bærere av tallet. 11/2 påkaller derfor lettere offentlighetens søkelys og om få dager fyller hun 29/11 år (alderstall 11).

Samtidig slår 8 til som hjelper som Essenstall, så hun har nok et interessant år foran seg.

8 handler også om balanse mellom det materielle og det spirituelle. Tallets negative sider forbindes kapitalismen, materialismen, grådigheten og maktsyken som styrer verden i dag.

Nylig gikk hun til angrep på Støre-regjeringens planlagte EU-samarbeidsprogram rett før forhandlingene i juni og

Mehl var eneste statsråd som IKKE godtok forslaget!

Hun ba utenriksminister Huitfeldt komme tilbake med et revidert utkast som hadde med  mål om at Norges bidrag til EØS-midlene måtte reduseres. (Kilde) Unge Mehl ble naturligvis ikke hørt og ble fullstendig overkjørt EU-pampene.

Samtidig har Mehl stilt seg lagelig til hogg og må være forberedt på mobbekampanje i media (har Wara-saken friskt i minne). Og kontrovers har det allerede blitt, nylig dukket det opp bilder av henne på ferie i Italia på et padlebrett uten redningsvest… (Kilde).

Uansett, et positivt signal. Fordi det er så altfor sjeldent vi ser folkevalgte med integritet og som fortsetter å tenke selv etter de kommer i maktposisjon. Bare se på hennes partileder.

Og vedr. dette med evne til å tenke selv.

Skapelsen bygger på lyd og vibrasjoner og kodene i fødselsnavnet avslører vår egenfrekvens, hvem vi er med aktiverte evner m.m.

En sjekk på kalkulatoren viser at hun har kun tall i den mentale kategori, hun har dobbelt opp med Pythagoras-favoritten 7 som både Vokaltall og Konsonanttall, og det gir henne mediatallet 5 som Navnetall.

Det blir spennende å følge henne videre, jeg ønsker henne lykke til på ferden 🙂


Og vedr. EU, regjeringen har ute nytt EU-høringsforslag med frist 22. august.

Regjeringen Støre vil vi skal ofre norsk natur for å forsyne EU med energi. De fleste nordmenn er fullstendig uenig og synes det er galskap å gi fra oss siste rest av selvbestemmelse over norsk energi og natur til EU.

Slik jeg har forstått det så frem til nå har lokale politikere kunnet si nei til vindkraft-utbygging. Den muligheten forsvinner om det nye direktivet går gjennom, da kan hvilken som helst EU-vindbaron sette opp vindmøller hvor de vil i landet. Så bli med, ditt svar teller! Du kan lese forslaget, andres svar og sende inn ditt svar her.

Forfattet av: Åse Steinsland, 5.8.2022


Denne burde jo vært obligatorisk i skolene?

Antikommunistisk propaganda, filmsnutt fra 1948, rett etter siste verdenskrig. Den er verdt minuttene den tar 😉