RADIOGLIMT 121102. Hvem ringer jorden hver 16. dag?

0
888

Forskere leter etter utenomjordisk liv ved å lytte etter radiosignaler fra intelligente vesener.

Nå har det dukket opp repeterende signaler som sendes til jorden hver 16. dag. Hvem- eller hva som sender signalene har ikke vitenskapsfolk svar på enda.

I tittelen skriver jeg HVEM, ikke noe. Universets språk er tall, forstår man språket er det lett å se at det er bevisste intelligente vesen/er bak. Signalene ser ut til å være svar på Arecibo-signalet vi sendte ut for noen år siden.

Tall avslører at bevisstheten(e) forstår seg på tall/frekvenser, tid og våre datoer, kan telle og har kunnskap om tidligere kjente radiosignaler som WOW-signalet og Arecibo-signalet.

Mer om sammenhengene litt lenger nede i artikkelen.

En radiobølge skapes når et elektron akselererer til en frekvens som ligger innenfor radiofrekvensdelen av det elektromagnetiske spekteret.

Radioglimt eller «Fast Radio Bursts» er energirike glimt med radiobølger. Ikke noe nytt fenomen, forskere har fanget opp over 30 slike siden år 2006. Signalene har kommet relativt sjeldent og kun ett om gangen skrives det i mainstream-nyhetene. (Ikke helt sant, mer om det lenger nede i artikkelen).

Det forandret seg 16. september 2018!

Da dukket det opp et periodisk signal. Periodisitet brukes i fysikkens verden og beskriver lengden på tiden det tar å fullføre en syklus for en hendelse. Det er presist som en klokke og kommer hver 16. dag. Signalet sender i 4 dager og tar pause i 12 dager for så å starte på ny igjen. I løpet av 44 dager, fra 16.09.2018 til 30.10.2019 ble det registrert 28 utbrudd.

Signalet fikk navnet FRB 121102. Nedenfor kan du høre en av disse oversatt til hørbar lyd.

 

Arecibo-signalet

var en melding som ble sendt ut i verdensrommet 16.11.1974 via radiobølger i forbindelse med ombyggingen av Arecibo-radioteleskopet i Puerto Rico.

Signalet inneholdt grunnleggende informasjon om menneskeheten og jorden.

På Wikipedia står det at meningen med meldingen var å demonstrere menneskehetens teknologiske prestasjoner. Arecibo-meldingen var ikke var et forsøk på å gå samtale med utenomjordiske.

Uansett, det ser ut som at noen har plukket opp signalet?

Se hva som skjer når vi tar utgangspunkt i datoen for når Arecibo-signalet ble sendt ut og måler tiden frem til det første periodiske signalet FRB 121102. Arecibo-signalets «fødselsdag» er 16.11.1974.

  • Hvilken dato startet FRB 121102 som inntreffer hver 16. dag? Den 16.9.2018.
  • Hvilken dato ble Arecibo-signalet sendt ut? 16.11.
  • Hvor mange dager mellom radiosignalene? Nøyaktig 16011 dager. (Kalkulator)

Periodisitet: Fra Arecibo-meldingen ble sendt ut til det periodiske signalet startet:

16011 dager etter 16.11. 

«As above                                   So below»

«Som i tid                                  Så i rom».

De periodiske signalene startet da antall dager passert produserer frem samme tall vi finner i datoen Arecibo-signalet ble sendt ut. Tilfeldig?

Fraktaler er repeterende geometriske mønstre som kan skaleres til alle størrelser. Alle de mindre delene ser ut som en kopi av den opprinnelige strukturen. Selv om størrelsen varierer, er forholdet konstant som i tallene som vist ovenfor. 

Radiosignaler er frekvenser. Frekvenser oversettes til tall og derfor er tall et universelt språk.

Ta utgangspunkt i at en bevissthet i kosmos har plukket opp signalet Arecibo-signalet og signaliserte eller svarte tilbake. Den vil være tydelig og  svarer med universets språk og bruker tall, som vi har brukt.

Bevisstheten har kunnskap om tid og rom, jordiske datoer (som oppi der fungerer som koordinater), den kan telle og har kunnskap om tidligere kjente radiosignaler. Den kjenner til eteren (kosmos), tall, bølger og frekvenser.

Alle planeter, kontinenter, land, bygder, personer osv. har en egenfrekvens (som kan kartlegges ved hjelp av Numerologi). Det gjelder også hendelser som Arecibo-signalet. Bevisstheten har bestemt seg for å bruke Aerecibo-signalets egenfrekvens. Bokstavene i navnet «Arecibo signal» oversatt tall gir oss følgende tallrekke.

Navnetall 16, vokaltall 4 og konsonanttall 12. (Kalkulator)

 Svarene inntreffer hver 16. dag, varer i 4 dager og er borte i 12 dager?

Det kan se ut som at bevisstheten prøver å lære oss Numerologi ? 

Det er ikke første gang. Mer om dette lenger nede i artikkelen. Arecibo-signalet ble født=16.11.1974 og har navnetall 16. De repeterende signalene startet når? Den 16. og signalet gjentas hver 16. dag. Like tall, lignende hendelser.

Klikk for å lese undervisningsartikkel

Bevisstheten vet at når man matcher frekvensen, oppstår det likhet/ resonans og resultatet er sterkere svingninger eller bølger. Og det bølger i 16.

Når det stopper opp er ikke godt å si. Tar vi dag og måned da signalet først dukket opp og summerer: Dag 16=1+6=7+ Mnd. 9=16...

Den stopper ikke der. Det ser ut som at bevisstheten bak også har kunnskap om…

WOW-signalet 

Den 15.08.1977 oppdaget astronomen Dr. Jerry Ehman på SETI-prosjektet det som til nå har vært det sterkeste signalet om at det finnes liv i verdensrommet.

Wow signalet var et tydelig signal som kom fra retning stjernetegnet Skytten. Ehman ble så overrasket over hvordan signalet matchet karakteristikken til et interstellart signal at han skrev «Wow!» i margen på utskriften. Derav navnet. Signalet dukket opp kun en gang og fortsatt undres de kloke over betydningen.

På 35-års jubileet i 2012 sendte Arecibo-observatoriet ut et signal mot området for WOW-signalets opprinnelse som også inneholdt muntlige meldinger fra forskjellige kjendiser. (Kobling WOW-Arecibo).

Vi måler i tid og rom igjen. Hvor mange dager fra WOW-signalet til det første periodiske signalet dukket opp? (Resultat kalkulator)

Periodisitet: Tid fra WOW-signalet 15.08.1977 til de periodiske signalene startet 16.09.2018:

15008 dager etter WOW 15.08.

«As above                                                   So below»

«Som i tid                                                     Så i rom».

2-0 til denne bevisstheten.

Samme fenomen som ovenfor som med den ekstra nullen i dagene i begge tilfellene prøver å fortelle noe. Den slo to fluer i ett smekk. De periodiske radiosignalene startet da antall dager som har passert produserer frem samme tall (frekvens) som datoen WOW-signalet kom.


Min konklusjon.

Det står bevisste intelligente krefter bak de nye periodiske signalene som ringer hver 16. dag, men forskerne forstår ikke språket.

Vedr. det med at «bevisstheten» prøver å lære oss Numerologi. Det ikke første gang. Kryptologer ved NSA har dekodet utenomjordiske signaler ved hjelp av Numerologi tidligere.

NSA har om lag 30.000 ansatte og er verdens største arbeidsgiver for matematikere. I et dokument av kryptolog Dr. Campaigne presenterer han en serie med 29 meldinger som ble mottatt fra det ytre rom. Også disse signalene var rytmisk og delt opp med pauser.

Nøkkelen som måtte til for å dekode tallbeskjedene?

A=1, B=2, C=3 osv., Numerologi.

nsa3
Klikk på bildet for å lese hele dokumentet (PDF).

Mange venter på offentliggjøring fra høyere hold vedr. avsløringer om utenomjordisk liv, ufoer m.m. Beskjeden må komme fra en høyerestående akseptert leder/ledere verden ser opp til. Jeg vil tro både kryptologer og andre vet, men har munnkurv. Bare tenk konsekvensen…

Forskere i andre kategorier pirker borti temaet «alt er vibrasjoner» som i denne artikkelen her men det står dårlig til med samarbeidet mellom forskere på tvers av fagfelt. Jeg håper de etterhvert tør å se på tall med ett nytt blikk.

Så lenge en offentliggjøring ikke skjer, godtar ikke menneskeheten at det finnes bevisst liv på andre plan. Det spiller ingen rolle hvor mange bevis vi får servert.

Til slutt. Det er en grunn til at universet kaltes LOGOS. Det handler om LOGIKK. Og den har vist seg tydelig frem i dette tilfellet. Synes nå jeg.

Nedenfor kan du høre Linda Moulton Howes tanker vedr. noen kornsirkler som dukket opp ikke langt fra observatoriet hvor Arecibo-signalet ble sendt ut.

«Beware the bearers of FALSE gifts & their BROKEN PROMISES. Much PAIN but still time. (Damaged Word). There is GOOD out there. We OPpose DECEPTION. Conduit CLOSING (BELL SOUND)».

Aktuelle artikler:

UTENOMJORDISKE RADIOSIGNALER. NSA dekoder signaler ved hjelp av Numerologi (A)

KAMPEN MELLOM EGO OG SJEL OG TALLET 16/7. (A)

Kilder

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Del din kommentar
Skriv inn ditt navn her