Q-ANON, KABALEN, CORONA, KENNEDY OG PRESIDENTVALGET 2020 (A)

Flyulykken sjokkerte hele verden, også John-Johns nære venn Donald Trump som sverget på at han skulle fullføre Johns oppdrag.

1
2098

Flere av leserne har har etterspurt artikkel om fenomenet Q.

Oppdatering 29.06.2020. Forsnakkelse av Donald Trump? Mer nederst i artikkelen.


Q-teorien. En kult styrer verden og president Trump har i all hemmelighet organisert et oppgjør med kulten som også omtales som Deep State, eliten, globalister  m.m. En gruppe kriminelle korrupte mennesker som tatt over myndigheter, industri, medier og andre viktige institusjoner verden rundt.

Q dukket opp i år -17 og på under et år ble Q rangert blant de 10 mest innflytelsesrike på nett. Det oppstod utallige blogger som tolker og diskuterer Q og millionvis av mennesker verden rundt er fortsatt engasjert.

Q kommuniserer ledetråder til sine følgere om ting som skjer i kulissene ved hjelp av tall & numerologi, symbolikk, akronymer og tidvis ufullstendige kryptiske setninger. Anon står for Anonymous og er betegnelsen på Q`s følgere. Vi går i gang og dekoder.

Den Perfekte Storm i gang? En litt annerledes vinkling på Corona-virus- situasjonen verden befinner seg.

Q forteller ikke hva folk skal tenke, men viser fakta, gir hint, stiller spørsmål og oppfordrer folk til å tenke logisk.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Klikk her eller på bildet for å lese mer eller melde deg ordningen som koster fra kr. 333,-.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Del din kommentar
Skriv inn ditt navn her