DATOEN 8.8. & LØVENS PORTAL.

Solens stråler gir liv til det fysiske, Sirius stråler gir liv til det åndelige.

0
376

Datoen 8.8. ble i tidligere tider respektert og markert på kalenderne verden over.

Datoen kalles «Løvens portal» og ble feiret med seremonier og ritualer fordi den markerer toppen på en periode med tilstrømning av høyfrekvent kosmisk energi.

En portal er en åpning i tid og rom som gjør det lettere for kosmisk energi og informasjon å nå frem, og i dag topper effekten av den årlige Sirius-energi-tilstrømmingen seg!

Sirius avgir energi som aktiverer og stimulerer vår åndelige oppvåkningsprosess. 

Energien sies å forbedre- og styrke vår personlige kraft og den vi egentlig er og gjør det lettere for oss å manifestere ting vi drømmer om. Kvaliteter som naturlig nok tilhører tallet 8.

Det handler om stjernen Sirius & Gudinnen ISIS.

Dagen etter PI-datoen 22/7 starter Hundedagene hvert år og vi går gjennom en periode hvor stjernen Sirius dominerer på den synlige stjernehimmelen. Sirius ligger i stjernebildet Canis Major eller Store hund, derfor kalles den Hundestjernen. Den starter sin stigning i det vi går inn i stjernetegnet Løven (derfor Løvens portal) og blir synlig i stjernekonstellasjonen Orions belte.

Sirius er nærmere jorden denne perioden og er den nest lyseste stjernen på den synlige himmelen på den nordlige halvkule (etter vår sol).

Sirius nederst.
Isis og Horus

Sirius ble i gamle Egypt kalt Sothis og ble assosiert med det guddommelige. Sirius var inngangsporten til himmelen og hjemmet til høyere vibrasjons-vesener.

Sirius var hjemstedet til menneskehetens store lærere.

 

Orion representerte guden Osiris, Sirius representerte gudinnen Isis og sammen skapte de den menneskelige sivilisasjon.

Det finnes mange paralleller mellom Horus og Jesus. Horus ble født av Isis, også det var en jomfrufødsel. Horus var som Jesus en solgud og symboliserte gjenoppliving og nytt liv.

Sammen skapte de det guddommelige barnet Horus i den Egyptiske tre-enighet.

Boken The Sirius Mystery av Robert Temple kom ut i 1971. Han hevdet av Dogon-stammen i Mali hadde kunnskap om Sirius som de umulig kunne hatt uten å bruke teleskop, noe de ikke hadde. Dogon-folket mente menneskeheten var skapt av innbyggere på en planet som kretset rundt Sirius. De kom ned i fartøy fra himmelen og ga menneskene dyptgående kunnskap.

Alle kulturer har lignende historier. Lærere kom ovenfra og delte kunnskap med oss.

Sirius var kjent som «den åndelige sol».

Slik vår sol holder den fysiske verdenen i live, holder Sirius den åndelige verdenen i live.

Solens stråler gir liv til det fysiske, Sirius stråler gir liv til det åndelige.

Derfor gir den oppvåkning og kan løfte vår bevissthet til nye høyder.

Sirius sin gjenkomst / heliakiske oppgang symboliserte starten på et nytt år etter at den hadde vært borte i 70 dager. (Artikler om tallet 7 her)

Prosessen starter årets kalenderårets 7. måned (naturligvis). Den «den åndelige sol» samstiller seg sakte men sikkert solen, jorden og Orions belte, som igjen samsvarer med de 3 pyramidene på Giza-platået.

Over 10000 par giftet seg i Kina samme dag som OL åpnet, den 08.08.08.

Det store lykketallet i Kina

I Kina blir tallet 8 sett på som det store lykketallet. Tallet 8 uttales på kinesisk/mandarin som «faat» som betyr «velstand» eller «rikdom», og 88 betyr da dobbel velstand. Å ha adresser bilnr. eller telefonnummer med 8-tallet i seg er ettertraktet.

Sommer-OL åpnet den 08.08.08 kl. 08.08.  Over 10000 par giftet seg i Kina denne dagen.  Den 12. mai, 88 dager før OL-åpningen ble landet rammet av et kraftig jordskjelv på styrke 8.0 som tok livet av over 50000 mennesker.

Tallet 8 er assosiert med handlekraft, balanse, overflod, manifestasjon, kraft, men også rettferdighet.

Tallet 8 er en lukket, spiralformet figur og er også representert med Caduceus eller Merkurstaven, og planeten Merkur bruker 88 dager på sin reise rundt solen.

En sammenflettet dobbeltspiral med slanger hvor positive og negative energier er i perfekt balanse. Tallet representerer livets spiral og uendeligheten.

Den uendelige reisen og den evige og bevisste delen av sjelen vår som alltid har vært- og alltid kommer til å være. 

Den reisende (vi) beveger seg mellom polene, og reiser frem og og tilbake mellom frihet og tvang, struktur og kaos, prakt og degradering. Balanse er viktig, den reisende må lære å kjenne sine egne grenser og bruke visdom for å oppnå harmoni og balanse.

Henvisning til kunnskap om Sirius i «The Truman Show».

Jeg anbefaler alle å se filmen m Jim Carrey i hovedrollen. Filmen følger livet til en mann som uten å vite det lever i en konstruert reality-serie som sendes døgnet rundt og sees av millioner av mennesker. Symbolikken i filmen er tydelig. I klippet nedenfor møter han først en hund, så faller det en lyskaster (stjerne) merket Sirius ned fra himmelen og slik får han et glimt av «ekte kunnskap».

Hendelsen fremmer hans søken etter sannhet og han innser til slutt begrensningene i «studioverden» han lever i (vår materielle verden) og blir til slutt fri.


Den ungarske fotografen Tamas Ladanyi tok 36 bilder av solens reise gjennom et år. Som vi ser dukker evighetsymbolet 8 opp også her.

1 år = 8.

Mye kraft og styrke er tilgjengelig for oss alle i dag. Det som før kan ha virket umulig, kan oppnås enklere. Uansett, det er EKTE kunnskap som er makt.

Bruk kraften vel og ha en nydelig dag 🙂

PYRAMIDENE I EGYPT. “”Menneske, kjenn deg selv og bli kjent med Universet og Gudene!” (A)

VEIEN TILBAKE TIL ATLANTIS. For å forstå hvor vi er på vei, må vi vite hvor vi kommer fra. (A)

7000 ÅR GAMMEL FLYPLASS I IRAK?

 

Aktuell undervisningsartikkel om tallet 8 på lenken under.

FORDYPNING I TALLET 8. Det mest misforståtte av alle tall? (A)

 


 

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise

POPULÆRE ARTIKLER