«THE FORECASTER» MARTIN ARMSTRONG. (A)

Armstrongs politiske og økonomiske prognoser for årene foran oss.

2
4814

På disse sidene analyserer vi kjente mennesker for at du skal få en dypere forståelse for Numerologi.

Denne gangen ser vi nærmere på markeds-analytikeren, rådgiveren og skribenten Martin Armstrong som mener at alt går i sykluser. 

I år 2016 sendte NRK dokumentaren «The Forecaster» om Armstrong som gang på gang forutsett alvorlige økonomiske kriser med stor presisjon, ofte på dagen. 

Oppdatering! Her et intervju med han om verdenssituasjonen, 18. november 2020.

På 80-tallet var han blant de viktigste analytikerne på Wall Street, og flere regjeringer og kongresser har søkt og brukt hans råd.

Han forutså den eksakte datoen for Black Monday, det store krasjet i aksjemarkedet i 1987.

Hans prognose vedr. en forestående russisk økonomisk sammenbrudd ble omtalt i Financial Times den 27. juni 1998. Få måneder senere fikk han rett, da kom den russiske finanskrisen.

Han fikk raskt mektige motstandere blant bankfolk og fondsmeglere. Den 13. september 1999 ble han siktet for svindel og forakt for retten. Han satt i fengsel i 11 år, men har alltid nektet for disse beskyldningene.

Han mener på myndighetene forsøkte å presse han til å utlevere et prognose-program han har utviklet kalt Sokrates. Martin er nå ute av fengsel og prøver å bevise sin uskyld. La oss gå i gang.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Vil du bli abonnent? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen som koster fra kr. 333,-.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Del din kommentar
Skriv inn ditt navn her