BOKEN «VÅRE SKJULTE EVNER». Det paranormale, egentlig helt normalt?

4
7460
Klikk på bildet for å lese artikkel.

Idé-historiker Terje Gerotti Simonsen ga nylig ut boken «Våre skjulte evner, Telepati, klarsyn og fremsyn».

Boken er viktig, det fordi han har samlet mye informasjon som avslører at vitenskapens verden i lang tid har benyttet seg av paranormale evner og den sjette sans.

Terje er idéhistoriker og har religionsfilosofi og esoteriske tradisjoner som spesialfelt. Han har tidligere bl.a. publisert en bok om det antroposofiske kulturtidsskriftet Janus og skrevet om religionsfilosofen Martin Bubers hovedverk Jeg og Du i Bokklubbens Kulturbibliotek og Enoks bok i Verdens Hellige Skrifter.

Forfatteren, ìdehistoriker Terje G. Simonsen.
Idehistoriker Terje G. Simonsen.

Hans siste bok tar for seg temaer som nærmest aldri er fremme i vår offentlige debatt.

Hvor mange vet f.eks. at:

  • President Lincoln drømte om drapet på seg selv tre dager før det skjedde?
  • Flere nobelprisvinnere i fysikk var overbevist om realiteten av fenomener som telepati, klarsyn og fremsyn?
  • I det seriøse og omfattende paranormale militærprosjektet Stargate engasjerte de vitenskapsfolk for å utvikle synske spioner?
  • Kleopatras forsvunne palass ble blant annet gjenfunnet ved hjelp av klarsynte personer?
  • President Jimmy Carter bekreftet i 1995 at et styrtet militærfly ble funnet ved hjelp av en synsk spion?
  • Vår store polarhelt Roald Amundsen var overbevist om at han kunne kommunisere telepatisk med folk?

En veldig aktuell og spennende bok som avdekker mange vitenskapelige resultater innenfor PSI, telepati, klarsyn og fremsyn, og det finnes mange kjente navn i boken av historikere, arkeologer, sosialantropologer, psykologer, CIA, psykiatere og fysikere opp gjennom historien har benyttet seg av paranormale fenomener.

Det mentale internett.

Han skriver også om det kollektive bevissthetsfelt, det han kaller «det mentale internett». Et bevissthetsfelt som fungerer som et internett mellom alle mennesker og hvordan det forklarer paranormale tilfeller.

Han deler folk inn i tre typer: De som ikke bruker sine skjulte evner og jobber offline. Den største gruppen er den andre, her finner vi personer som bruker evnene ubevisst. Så har vi den tredje gruppen med de som bruker evnene bevisst, dem vi kaller synske.

Han sier: Se for deg at internett er bevisstheten til alle verdens datamaskiner. De fleste mener egen bevissthet finnes i hodet. Terje mener bevissthet er et kollektivt fenomen,at vi er en del av et mentalt internett. En refleksjon av en eldgammel metafor som vi finner igjen i blant annet Kabbala.

Alle mennesker er egentlig ett menneske, en organisme. Det er Anima Mundi, Verdenssjelen og Logos.

Boken er så realistisk at til og med skeptikere bør få den med seg.

Boken tar for seg ting som nærmest aldri er fremme i vår offentlige debatt.
Boken tar for seg ting som nærmest aldri er fremme i vår offentlige debatt.

«Folkeopplysningen» var en serie som gikk på NRK. De  så nærmere på en del av det som tilbys på alternativmarkedet. Serien engasjerte mange til debatt, men dessverre bar den preg av mangelfullt forarbeid. Resultatet ble et lite nyansert bilde av alternativbransjen.

Min oppfordring til NRK om de skulle bruke våre lisenspenger på lage slike programmer i fremtiden, les boken til Terje G. Simonsen først.

Med hans bakgrunn og kunnskap er han en en glitrende talsperson i slike debatter.

 


Forfatteren, ìdehistoriker Terje G. Simonsen.

Terjes kjernetall

Nedenfor en kjapp analyse av Terjes kjernetall. En slik analyse skal alltid gjøres på fullt fødselsnavn og fødselsdato og det er viktig å bruke riktig beregningsmetode.

  • Fødselsnavn: Terje Simonsen
  • Fødselsdato: 23.4.1963

Navnetall: 31/4. Dette er et kraftfullt tall, 4 er tallet for den ansvarsfulle, systematiske, sta og metodiske byggeren.

Det sammensatte tallet 31 representerer eneboeren, filosofen og forfatteren. Og forfatter ble han. En person som foretrekker å holde seg for seg selv og av natur er selvransakende, tenkende og idealistisk.

Forfatterens hovedtall.Tallet viser videre til en uavhengig natur, dype tanker og mental overlegenhet. Han har ingenting imot suksess men har det best når han kan trekke seg tilbake fra verdens larm og bruke sine mentale evner til å skape noe nyttig for menneskeheten.

Vokaltall 3.

Hva motiverer han? 3 er det mest uttrykksfulle av alle tall, og har behov for kommunikasjon og lar sin energi komme til uttrykk i skrift, tale, underholdning eller kunst. Tallet styrer alle former for kommunikasjon, internett, TV, radio, media, reklame, PR, generell kommunikasjon, nyheter, kunst, bilder og lyd.

Konsonant- & Skjebnetall 10/1.

Tallet avslører at Terje har som mål å forbedre sitt uttrykk. 1 er banebrytende, ambisiøst, aktivt, intenst og sterkt og er tallet for skapelse, mot, uavhengighet, viljestyrke og troen på seg selv og egne ideer. Energien er maskulin, oppfinnsom og ledende.

Å ha to like kjernetall blir i Numerologi sett på som meget heldig, for muligheten til å gjøre fremgang forsterkes.

Fødselsdag 23. Tallet blir også kalt «Mediatallet» og «Skriverens tall». Kommunikasjon er igjen et viktig stikkord, og tallet avslører at han har talent både muntlig og skriftlig, og at han kan gjøre det bra nettopp som forfatter.

Til slutt vil jeg nevne at bokens litteraturliste inneholder mange lenker til interessante artikler og rapporter som man kan laste ned fra internett. Spennende bok med mye viktig undertrykt informasjon. God lesing  🙂

Boken kan bestilles på følgende link: http://www.pax.no/index.php?ID=Bok&counter=1989


Linker/ kilder:

Åse Steinsland, 15.10.2013

Kommentarer er stengt.