22/7 – DEN SYKLISTISKE UNIVERSELLE PI. Årets PI-dag i dag (A)

Noen tall går igjen og skaper evigheten.

56
12975

PI eller 3,14 er verdens mest berømte og omdiskuterte tall

PI har engasjert og fascinert matematikere og filosofer gjennom tusenvis av år, og verdens klokeste hoder har opp gjennom tidene ment at « (7) er en mester-matematiker som legger igjen spor som avslører forbindelser mellom sentrale hendelser ved hjelp av tall og symboler.

Det har blitt sagt at menneskekroppen er et pentagram, men samtidig en fengselscelle om vi ikke finner den «magiske nøkkelen» til å låse opp den rytmiske, harmoniske og universelle PI.

Den berømte fysikeren, matematikeren og kosmologen Stephen William Hawking døde  i dag den 14.03.2018. 

Stephen Hawking ble født den 08.01.1942 og hadde i Numerologi vitenskapstallet 16/7 som skjebnetall, og forsker ble han.

forskning.no leser vi at «han er blitt kalt vår tids Einstein og hadde uten tvil en av verdens skarpeste vitenskapelige hjerner.»

Nå ville universet tilfeldigvis ha det slik at han døde på forskeren han ble sammenlignet med, Albert Einstein sin fødselsdag,  og ikke minst på årets PI-dag!


pi_01

«Det har vist seg umulig å finne noe mønster blant det uendelige antallet desimaler som pi består av. Rekken av tall er ikke-syklisk, noe som vil si at tallene ikke gjentar seg i noen bestemt rekkefølge. Mange har nok forsøkt å se om det er et system i tallene, men uten hell.» Kilde

Jeg mener denne konklusjonen  som støttes av de fleste er helt feil. Nedenfor vil du se at desimal-rekken i PI er nemlig svært så syklisk og rasjonell i motsetning til hva du lært.

Hvis 3,14 er den matematiske representasjon for etableringen av vårt univers, må vel dette avsløres i strukturen og grunnlaget for  fenomen i både himmel og på jord?

«Lær oss å telle våre dager, så vi kan få visdom i hjertet» står det skrevet i bibelen, og sporene finnes blant annet i tiden som går mellom hendelser både på jord og på stjernehimmelen.

I søken etter svar må vi lete i tid og rom, og lete etter matematiske, frekvensbaserte mønstre.

Denne artikkelen er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene merket (A) i bloggen.

Abonner på Numerologens undervisningsartikler, fra kr. 222,- for 3 måneder. Klikk på bildet for å lese mer eller melde deg på.

Som abonnent får du tilgang til over 160 lærerike undervisningsartikler om Numerologi + mer.

Er du allerede registrert som abonnent kan du enkelt logge deg inn på denne lenken

God lesing!

LIKE TALL, LIKE HENDELSER. Masseskyting i Las Vegas 999 DAGER etter masseskyting i Frankrike. (A)

PYRAMIDENE I EGYPT. “Man, know thyself and thou shalt know the Gods.” (A)

Del II av denne artikkelen om hvordan 22/7 PI har blitt forsøkt kommunisert via kornsirkler og mystiske utenomjordiske signaler.

UTENOMJORDISKE SIGNALER. NSA dekoder utenomjordiske signaler ved hjelp av Numerologi (A)

Kilder