22/7 – DEN SYKLISTISKE UNIVERSELLE PI (A)

Noen tall går igjen og skaper evigheten.

55
11102

PI eller 3,14 er verdens mest berømte og omdiskuterte tall

PI har engasjert og fascinert matematikere og filosofer gjennom tusenvis av år, og verdens klokeste hoder har opp gjennom tidene ment at « (7) er en mester-matematiker som legger igjen spor som avslører forbindelser mellom sentrale hendelser ved hjelp av tall. (Og det gjør han.)

pi_01«Lær oss å telle våre dager, så vi kan få visdom i hjertet» står det skrevet i bibelen, og sporene finnes blant annet i tiden som går mellom hendelser både på jord og på stjernehimmelen.

Hvis 3,14 er den matematiske representasjon for etableringen av vårt univers, må vel dette avsløres i strukturen og grunnlaget for  fenomen i både himmel og på jord?

I søken etter svar må vi lete i tid og rom, og se etter matematiske, frekvensbaserte mønstre. Mine avsløringer viser at PI er svært så rasjonell og syklistisk i motsetning til hva du lært på skolen.

Det har blitt sagt at menneskekroppen er et pentagram, men samtidig en fengselscelle om vi ikke finner den «magiske nøkkelen» til å låse opp den rytmiske, harmoniske og universelle PI.

 

Denne artikkelen er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene merket med (A) i bloggen.

Vil du lære mer og bli abonnent? Du får da tilgang til over 160 lærerike undervisningsartikler om Numerologi + flere online-tjenester. Klikk på på bildet til høyre for å lese mer om ordningen eller melde deg på.

Er du allerede registrert som abonnent kan du enkelt logge deg inn nedenfor.

God lesing!

LIKE TALL, LIKE HENDELSER. Masseskyting i Las Vegas 999 DAGER etter masseskyting i Frankrike. (A)

PYRAMIDENE I EGYPT. “Man, know thyself and thou shalt know the Gods.” (A)

Del II av denne artikkelen om hvordan 22/7 PI har blitt forsøkt kommunisert via kornsirkler og mystiske utenomjordiske signaler.

UTENOMJORDISKE SIGNALER. NSA dekoder utenomjordiske signaler ved hjelp av Numerologi (A)

Kilder