70 NASJONER MOT ISRAEL. Oppfyllelse av eldgammel profeti? (A)

"I de siste dager vil alle nasjoner gå mot Israel. "

1
3382

«I de siste dager vil alle nasjoner gå mot Israel».

Det var  blant annet 2. verdenskrig og jødeforfølgelsen som førte til at Israel ble en selvstendig stat den 14. mai 1948. 

I 1967 var det flere naboland som ville slette Israel fra kartet. De gikk til angrep, og Israel svarte med en mot-mobilisering som inkluderte 70 000 reservesoldater. Israel vant mirakuløst nok krigen og gjenerobret en rekke territorier i det som omtales som 6-dagers krigen. 

Midtøstens sentrum er Jerusalem, og det er her kampen vil stå til slutt i følge skriftene.

Med en to-statsløsning må Israel gi avkall på territoriene de gjenerobret og opprette en palestinsk stat. I januar 2017, 77 år etter siste verdenskrig møttes 70 nasjoner i Paris for å diskutere Israels fremtid. Den planlagte fordømmelsen av Israel og to-statsløsningen ble usedvanlig svak. Nedenfor en rask innføring vedr. Palestina/Israel-konflikten.


israel9Eldgammel profeti

Tall i tiden som går mellom hendelser er utfoldelses-sekvenser i skapelses-prosessen, og tallet 7 viser seg å stå sentralt nok en gang. (Lenke til anbefalte artikler finner du nederst i artikkelen).

I følge rabbien Avraham Arieh Trugman, direktør for Chadash Torah Instituttet så oppfylles en betydningsfull bibelsk profeti som ble forutsagt for tusenvis av år siden i disse dager.

Han mener møtet er et forsøk på å tvinge Israel til å godta en to-statsløsning og at konferansen i Paris er en hatfest mot Israel.

israel1menorah
Menoraen, den 7-armede lysestake

Han uttaler også at symbolikken med tallet 70 er ingen tilfeldighet. Det er svært interessant at det nå ikke bare er en eller to nasjoner/ fiender som går imot Israel (f.eks. arabere eller nazister), men hele 70 nasjoner. I Bibelen symboliserer dette noe viktig.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Klikk her eller på bildet for å lese mer eller melde deg ordningen som koster fra kr. 333,-.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Comments are closed.