7×7 ÅR ETTER FORRIGE KRIG I ISRAEL. 70 nasjoner samles i Paris, oppfyllelse av eldgammel profeti? (A)

"I de siste dager vil alle nasjoner gå mot Israel. "

1
2873

77 år etter andre verdenskrig startet skal 70 nasjoner samles i Paris for å diskutere Israels fremtid.

Det var denne krigen og jødeforfølgelsen som førte til at Israel ble en selvstendig jødisk stat den 14. mai 1948.

Tall i tiden som går mellom hendelser er utfoldelses-sekvenser i skapelses-prosessen, og tallet 7 viser seg å stå sentralt nok en gang. (Lenke til anbefalte artikler finner du nederst i artikkelen).

Nedenfor en rask innføring vedr. Palestina/Israel.

En tostatsløsning vil føre til at Israel må gi avkall på territoriene de gjenerobret i 1967 i 6-dagerskrigen og at de må opprette en palestinsk stat. De må også etablere en palestinsk hovedstad i Øst-Jerusalem, og dermed israel11fjerne Kotel (Klagemuren) og Tempelhøyden fra jødisk kontroll. Det er uklart om omtrent 800.000 jøder i grense-områder blir pålagt flytte.

I kjølvannet av den siste FNs sikkerhets-rådsresolusjon 2334, ble det også erklært at jødiske boliger i Judea, Samaria og Øst-Jerusalem er ulovlige, og mange mener utfallet av Paris konferansen den 15. januar 2017 allerede er bestemt.

I den forbindelse har Israel også utsatt godkjenningen av 500 hundre nye boliger i Øst-Jerusalem.


israel9Eldgammel profeti

I følge rabbien Avraham Arieh Trugman, direktør for Chadash Torah Instituttet så mener han at en betydningsfull bibelsk profeti som ble forutsagt for tusenvis av år siden blir oppfylt i disse dager.

Han mener møtet er et forsøk på å tvinge Israel til å godta en to-statsløsning med de palestinske selvstyremyndighetene og at konferansen i Paris er en hatfestmot Israel.

israel1menorah
Menoraen, den 7-armede lysestake

Han uttaler også at symbolikken med tallet 70 er ingen tilfeldighet, og at det er svært interessant at det nå ikke bare er en eller to nasjoner/ fiender som går imot Israel (f.eks. arabere eller nazister),  men hele 70 nasjoner.

LESE MER? Artikkelen er merket (A) fordi den er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du alltid tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 190 lærerike artikler.

Det koster fra kr. 333,-. Klikk her eller på bildet for å lese mer om ordningen/ melde deg på.

Er du allerede aktiv abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese artikkelen.

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise

POPULÆRE ARTIKLER