SOLFORMØRKELSE 14. DESEMBER. Global dag 3 og nymåne. Energibombe, nye dører åpnes! (A)

2
12714

Uansett hvilken kalender man lever etter konfronterer formørkelse av sol og måne oss med presise datoer som ikke kan manipuleres.

Solformørkelser er noe av det kraftigste stjernehimmelen har å by på og varsler alltid BETYDELIGE avslutninger & nye begynnelser!

I dag kl. 14:33:55 her hjemme starter en total solformørkelse. Den er ikke synlig fra Norge denne gang, men i Sør-Amerika. (Kilde)

Hva er en solformørkelse? 

Det skjer når jord, måne og sol står parallelt. Månen passerer foran solskiven og det oppstår et SORT HULL på solen som skaper skygge på jorden.

Symbolikk. 

I tidligere tider ble solen dyrket som en superintelligent kraft som styrte verden.

Solen og månen tryllet frem tall og forhold som fikk mennesker til søke forståelse for høyere matematiske konsepter om universet, verden og seg selv.  Vi snakker om lys, planetariske frekvenser og gravitasjon. Lysets bølgelengde påvirker tyngdekraften, som igjen påvirker vår kollektive bevissthet og tenkning.

Det er nymåne, og da reflekterer ikke månen lys fra solen slik den gjør ved f.eks. fullmåne, vi bades i stedet i

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Klikk her eller på bildet for å lese mer eller melde deg ordningen som koster fra kr. 333,-.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Comments are closed.