SOLFORMØRKELSE 4. DESEMBER. Nye dører åpnes! (A)

Bevissthet og livskraft påvirkes, alt blir mer intenst.

2
13631

Uansett hvilken kalender man lever etter, konfronterer sol- og måneformørkelser oss med presise og synkrone datoer og tall som IKKE kan manipuleres.

Hva er en solformørkelse? 

Det skjer når jord, måne og sol står på linje, eller parallelt. Månen passerer foran solskiven og det oppstår et sort hull på solen som skaper skygge på jorden.

Solformørkelser er noe av det kraftigste stjernehimmelen har å by på og varsler alltid BETYDELIGE avslutninger & nye begynnelser!

For 2 år siden og rett før det ble erklært pandemi var det en fullmåne den 12.12.2019/12 kl. 12:12. Nå er vi i den 12. og siste måneden nok engang i år -21, og formørkelsen skjer på en Global dag 12, og 12 grader i Skyttens tegn.

Bruker vi 12 som en tidskode, kobler synkronitetsnøkkelen 1212-1212 sammen måne- og og solformørkelser i både fortid og fremtid som du ser nedenfor.

Tallet 12 representerer fullførelse. En dag består av 12+12 timer, og når klokken slår 12 starter en ny dag.

Det er 12 måneder i løpet av et år. Vi finner mønsteret igjen i klokker, kalendere, i astrologiens dyrekrets, mandalaer osv. Vi har også personifisert og idolisert tallet i sentrale figurer i våre religioner. Vi har Jesus med sine 12 disipler som veiledet og spredde ordet om nestekjærlighet og Muhammed sine 12 imamer som veiledet de troende.

12  representerer også manifestasjonen av treenigheten/ ånden (3) til de fire (4) verdenshjørner /materien. 3 X 4 = 12.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Vil du bli abonnent? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen som koster fra kr. 333,-.

Comments are closed.