APOKALYPSEN. Første segl er brutt? (A)

0
643

Det er i Johannes åpenbaring vi leser om apokalypsen.

Ordet kommer fra det greske ordet Apokalupsis /Apokaluptin som betyr avsløring, åpenbaring eller å avdekke /avsløre, som jo skjer i massivt omfang i dag.

«Det som har skjedd før vil skje igjen, det er intet nytt under solen». På sumeriske kileskriftstavler nevnes flere ting man finner igjen Åpenbaringsboken.

Verden er nå så sprø at man skulle nesten tro guden Erra var tilbake? Nei, ikke Erna, men Erra. Det var en av gudene for kaos og pest i Sumer/Mesopotania som ledet ødeleggelsen av menneskeheten. Han skjøt piler som forårsaket pest og var ansvarlig for perioder med politisk forvirring.

La oss se hva vi kan avsløre om hvor vi er i løypa og finne ut mer om hvem som har fått  hovedrollen som antikrist (anti-sannhet). Å identifisere hovedkarakteren er vel en av mer spennende gåtene i profetiene vedr. endetiden synes jeg 🙂 La oss gå i gang.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.