LEGENDEN OM GUDENES PORT. Ukjent portal i Peru? (A)

Portalen som tydelig er skåret ut på en fjellplate, sies å være en av flere portaler som en gang ble plassert rundt omkring på planeten.

1
623

Hadde tidligere kulturer teknologi som har gått tapt? Mye tyder på det.

Det finnes mange steder på jorden som er innhyllet i magi, myter og mystikk. Finnes det portaler til andre dimensjoner og verdener på jorden?

Maya-profetien sier at den store Quetzalcoatl vil komme tilbake gjennom en stjerneportal. Og vi har alle hørt historier om mennesker, skip, fly og byer som forsvinner sporløst. Hvor blir de av?

I 1998 avslørte data fra en av NASAs romfartøy at portaler åpnet seg rundt hele jordens atmosfære og de var av sorten som gjør at man kan reise umulige avstander på et blunk. NASA valgte å kalle de X-punkt i stedet for ormehull, det er jo en grei måte å unngå oppmerksomhet rundt temaet.

NASA forklarer at X-punktene er steder hvor jordens magnetfelt kobles til solens magnetfelt, og slik oppstår en uavbrutt bane direkte til solen. Eller andre planeter om vi kobler oss på deres magnetfelt. Mer om dette i videoen nederst i artikkelen.

Dette øker jo sannsynligheten for at det faktisk finnes kontakt-punker eller portaler på jorden fra svunne tider.

La oss gå i gang og se på en av portal-mytene.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Vil du bli abonnent? Klikk her for å lese mer / melde deg på ordningen som koster fra kr. 333,-.

Comments are closed.