LEGENDEN OM AMARU MURU, GUDENES PORT. Gjennom portalen 11.11. (A)

Portalen som tydelig er skåret ut på en fjellplate, sies å være en av flere portaler som en gang ble plassert rundt omkring på planeten.

1
1774

Oppdatering 21.08.2022: Mann forsvant gjennom portalen den 11.11. kl. 11 og havnet i et annet univers.

Det handler om lyd og vibrasjoner, oppdatering om hva han opplevde finner du nederst i artikkelen.


Hadde tidligere kulturer teknologi som har gått tapt? Mye tyder på det.

Det finnes mange steder på jorden som er innhyllet i magi, myter og mystikk. Finnes det portaler til andre dimensjoner og verdener på jorden?

Maya-profetien sier at den store Quetzalcoatl vil komme tilbake gjennom en stjerneportal. Og vi har alle hørt historier om mennesker, skip, fly og byer som forsvinner sporløst. Hvor blir de av?

I 1998 avslørte data fra en av NASAs romfartøy at portaler åpnet seg rundt hele jordens atmosfære, de var av sorten som gjør at man kan reise umulige avstander på et blunk. NASA valgte å kalle dem X-punkt i stedet for ormehull, det er jo en grei måte å unngå oppmerksomhet rundt temaet.

NASA forklarer at X-punktene er steder hvor jordens magnetfelt kobles til solens magnetfelt, slik oppstår en uavbrutt bane direkte til solen. Eller andre planeter om vi kobler oss på deres magnetfelt. Mer om dette i videoen nederst i artikkelen.

Dette øker jo sannsynligheten for at det faktisk finnes kontaktpunker eller portaler på jorden fra svunne tider.

La oss gå i gang og se på en av portalmytene.

Vil du lese hele artikkelen? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisningsartiklene. Som abonnent får du tilgang til alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Vil du abonnere? Klikk her for å lese mer om og melde deg på ordningen eller fornye abonnement. Pris fra kr. 555,-.

Er du aktiv abonnent kan du lese artikkelen ved å logge deg inn nedenfor.

Kommentarer er stengt.