BISKOP EMMANUELS SKJEBNEÅR. Tilgir angriperen.

0
87
Kilde: Christ the Good Shepherd Church

Den irakiskfødte assyriske australske biskopen Mar Mari Emmanuel (19.7.1970) er på bedringens vei etter angrepet under gudstjenesten i Sydney.

Skjebnetallet handler om utviklingsvei og om timing, dvs. når viktige hendelser inntreffer.

I Numerologi har han Skjebnetall 16/7. Det er et spirituelt tall, han ble biskop.

16-åringens angrep kom i uke 16/7, like etter klokken 7, i biskopens Skjebneår 16/7.

Kilde: Christ the Good Shepherd Church

Tallet 7 står frem i stort sett alle kulturer som hellig og magisk. Det er sinnets tall, er i den mentale triologi og representerer forskning, analyse, mystikk, metafysikk, spiritualitet, den indre verden, psykologi, telepati, profeti, intuisjon, åndelige studier m.m.

 

Hvis jeg har riktig fødselsnavn, utstyrer fødselsnavnet Robert Shlimon han med nok en 7-er fordi han får Konsonanttall 7 (kalles førsteinntrykk-tallet). Den indiske guruen Sadhguru har samme løsning, Skjebnetall 7 og Konsonanttall 7.

(Det sammensatte tallet 16 skrives som 16/7 fordi 1+6=7, aktuell artikkel om 16-versjonen som syklustall finner du her).

Vedr. timing og sykluser.

Skjebneår er mer potente perioder, på godt og på vondt (p.g.a. resonans, likt tall i Personlig år som i Skjebnetall, derfor kalles det Skjebneår), i slike år kan alt skje. Det var i 2015 (som også var et Globalt år 8) i sitt forrige Skjebneår at han startet den uavhengige kirken «Christ The Good Shepherd Church».

Kirken fikk Navnetall 7, i biskopens Skjebneår 7.

Den frittalende biskopen fikk en betydelig tilhengerskare under nedstengningen, han taler makten midt i mot og mener mange kirkesamfunn har blitt for politisk korrekte.

I 2024 er han nok en gang i sitt Personlige Skjebneår 7 og han har gjort seg bemerket også før angrepet. Han har sin egen kanal på TikTok og Youtube, og for noen måneder siden dukket han opp på Patrick Bet-Davids PDB-podcast.

Ser man nøye på filmen av angrepet kan det se ut som at biskopen overlevde fordi angriperens kniv ikke fungerte som den skulle.

I filmen ser vi gjerningspersonen se på kniven flere ganger. Angriperen skadet visstnok flere fingre under angrepet og det spekuleres i alt fra mirakler og guddommelig inngripen. (kilde).

Diplomatisk vibb på jobb i tallkartet til biskopen i april.

I prognosen for april måned står det at «han kan møte på en skjør / ustabil person han får rollen som lærer /rådgiver ovenfor». Det står også at han «kan få god omtale» og det har han jo fått.

VG skriver at biskopen har tilgitt både angriper og hans eventuelle støttespillere. April er biskopens Personlige måned 2 i hans år 7, og 2 er terapeutens tall. Det styrker intuisjon og diplomati, som jo er bra egenskaper om man vil helbrede «vanskelige relasjoner».

Ha en fredelig helg!

  • Flere artikler om magiske 7 finner du her.
  • Her kan du finne ditt Personlige årstall.

Forfattet: 19.4.2024, Åse Steinsland


Nysgjerrig på hva årene forut har å by på?

Klikk på bildet for oversikt.

Les tilbakemeldinger

Kilder

Youtube-kanalen hans finner du her