DAGENS TALL FREDAG 19. APRIL, Global dag 4.

0
13120

Jeg legger ut dagens tall stort sett hver dag. En grei måte å lære litt om talls iboende kvaliteter og om Pythagoras foretrukne  beregnings-metode.

Det finnes en rekke syklustall som påvirker oss til enhver tid, det Globale dagstallet råder globalt og påvirker alle. Slik summerer man det, og mestertall skal ikke reduseres i beregningsprosessen.

Mer om ditt Personlige dagstall (A).
  • Dag: 19=1+9=10=1+0=1
  • Mnd. April=4
  • År: 2+0+2+4=8
  • Vi summerer DMÅ: 1+4+8==13=1+3=Global dag 4.

4 rep. vår fysiske verden, byggeren/mureren & myndigheter og fundamenter. Det har en jordnær, praktisk og produktiv energi som oppfordrer oss til å ta ansvar for ting i materiens verden.

Vi har 4 himmelretninger, elementer &  årstider: Jord (høst), vann (vinter), luft (vår) og ild (sommer). DNA består av 4 baser/byggesteiner.  Energien i tallet er statisk, disiplinert og kontrollert og strukturerer kreativiteten og virkeligheten med lover, orden og detaljer.

4 oppfordrer til organisering og plikter, lage lister og få unnagjort ting som har blitt liggende!

Uten gode strukturer er det lett for at prosjekter renner ut i sanden. Samtidig, uten visjon og fleksibilitet kan 4 bli for restriktivt og lukket. (Tenk år 2020/4 da verden stengte ned, det var et Globalt år 4).

Motsetningene Jinping & Milei.

I Numerologi er det kodene i navnet som avslører hvem vi er. Kinas Xi Jinping er som 4-tallet opptatt kontroll og struktur. Han har dobbelt opp, både Navnetall 4 og Kons.tall 4.

Hans motsetning kan sies å være Argentinas nyvalgte liberalistiske president, Javier Gerardo Milei. Han har lederen og politikerens vibrasjon 1 som Navnetall, det bygger på frigjøreren 5 som Vokaltall og 5 som Kons. tall. Han vil ha bort sentralbank og kutte staten til et minimum.

Milei har også (f. 22.10.1970) 4 i sitt tallkart, men som Skjebnetall og fødselsdato. Her handler det mer om hans utviklingsvei, vi ønsker han lykke til med å bygge en bedre plattform for argentinerne!


Kilde

4-talls signatur.

Her et eksempel på hvordan magnetismen i tall trekker til seg reflekterende tall & hendelser. Inge Asbjørn Haugen er maratonløper. Han har Skjebnetall 22/4, Vokaltall 4 og Konsonanttall 4 ( Navnetall 8).

I sin fødselsmåned (4), i årets uke 13 (4) i år -13 (4) løp han sitt 444. maraton. Hvor lang tid brukte han? 4.44,44 minutter! Her lenke til hans egen nettside.

Ha en ryddig helg 🙂