SMITTSOMME TALL BAK WUHAN CORONA-VIRUSET (A)

Mesterplanleggeren 22 drar massene med seg i dragsuget.

0
1498

Flere har etterlyst artikkel vedr. viruset sprer seg så la oss se på tall-logikken bak.

Oppdatering 4/4-2020. Koronatester forurenset med koronavirus rapporteres det i England. Kilde


Tidlig i desember satt jeg og lurte på om det ville inntreffe en større terror-hendelse i verden siden det den 11.12.19 hadde passert 6666 dager siden terrorangrepet i USA som forandret verden den 11.09.01. Ingenting skjedde og jeg pustet lettet ut.

Men kanskje det gjorde det allikevel? Ikke mange dager etter ble den første Corona-syke registrert i Kina og alle vet hva som har skjedd i verden siden.

Det er erklært Pandemi og verden terroriseres på ny. Enorme sikkerhetstiltak er igangsatt, et sånt hysteri har aldri skjedd før i moderne historie.

Coronavirus er en klassifisering for en haug med virus i samme familie og ikke navnet på ett spesifikt virus. SARS, MERS og den nye varianten som nå sprer seg er alle stammer av Coronaviruset.

I Norge dør det årlig 900 mennesker av vanlig influensa. 

«Det som har skjedd før skal skje igjen» står det skrevet i verdens mest leste bok. Vi ser på tallene bak tidsintervallene mellom lignende hendelser/ teorien «Like tall, lignende hendelser».

Vi er i 2020, ta bort nullene og vi står igjen med Mesterbyggeren og Mesterplanleggeren 22 som også kan som DRA MASSENE MED SEG I DRAGSUGET. SOM DE JO HAR SKJEDD.

LESE MER? Artikler merket (A) er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 200 lærerike artikler.

Klikk her eller på bildet for å lese mer om ordningen eller melde deg ordningen som koster fra kr. 333,-.

Er du allerede abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese denne artikkelen.

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise