DE SMITTSOMME TALLENE BAK WUHAN CORONA-VIRUSET (A)

0
496

Flere har etterlyst artikkel vedr. viruset som nå sprer seg så la oss se på tall-logikken bak.

Coronavirus er en klassifisering for en haug med virus i samme familie og ikke navnet på ett spesifikt virus. SARS, MERS og den nye varianten som nå sprer seg er alle stammer av Coronaviruset.

Store byer i Kina er i karantene, enorme sikkerhetstiltak er igangsatt og sånt hysteri har aldri skjedd før i vår moderne historie.

I skrivende stund (27/2-2020) er 82170 bekreftet smittet og av disse har 2804 dødd. Det betyr at i snitt så dør hver 29,30 smittede person. (Kilde).

«Det som har skjedd før skal skje igjen» står det skrevet i verdens mest leste bok. Vi ser også litt på tallene bak tidsintervallene mellom lignende utbrudd.

Det siste skuddet på Corona-stammen kalles Wuhan Coronavirus, 2019-nCoV eller Wuhan Accute Respiratory Syndrome og er en slektning av Sars Corona-viruset som herjet i 2002.

Vi er nå i år 2020 og i dag 2.2.2020 og 22.2.2020 finner vi POTENTE tall i datoene. Tar vi bort 0, står vi igjen med tallrekkene 2222 og 22222.

Med stor fare for å gjenta meg selv, i Numerologi har vi Mestertallene 11,22 og 33. Like- /parallelle-/synkrone- tall i tall-palindrom-familien (betyr bane/vei og tilbake/igjen). De er SPEILTALL, dvs. de er lik uansett hvilken vei vi leser dem.

Når de viser seg frem i tiden som går får vi ofte???

LESE MER? Artikkelen er merket (A) fordi den er forbeholdt abonnenter på undervisnings-artiklene. Som abonnent får du alltid tilgang til alt på Numerologen, alle kalkulatorer og over 190 lærerike artikler.

Det koster fra kr. 333,-. Klikk her eller på bildet for å lese mer om ordningen/ melde deg på.

Er du allerede aktiv abonnent, logg deg inn nedenfor for å lese artikkelen.

Hjem Blogg

Ingen artikler å vise